OTA Sync podigao zajedničke investicije od TS Ventures fonda, DSI grupe poslovnih anđela i Startup Wise Guys

OTA Sync podigao zajedničke investicije od TS Ventures fonda, DSI grupe poslovnih anđela i Startup Wise Guys

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo o poslednjoj rundi investicija koje smo zaključili sa fondom TS Ventures i DSI grupe poslovnih anđela.

Investiranje u OTA Sync je veoma značajno za rast i plasman softvera u zemlje širom sveta. OTA Sync započeo je sa izradom softvera 2018. godine i sve do 2020. je rađeno na prikupljanju informacija od klijenata i prilagođavanju softvera da bude napravljen po meri tržišta.U toku 2021. godine privukli smo investicije od strane jednog od najboljih evropskih akceleratora Startup Wise Guys i kalifornijskog fonda Expert DOJO.

Nakon poslovnog uspeha u Srbiji i Crnoj Gori, otvorena je nova runda investicija koju OTA Sync tim planira da uloži u rast na regionalnim tržištima, kroz edukaciju i promovisanje održivih i modernih tehnologija, kako bi se pozicionirao kao najmodernije i najkompletnije rešenje za upravljanje hotelima i apartmanima.

U narednom periodu u planu je pokretanje programa podrške za sve hotele koje imaju eco sertifikat ili se okreću ka održivim izvorima energije. Kako je cloud tehnologija eco-friendly, celokupni program ima za cilj obezbeđenje pogodnosti za korišćenje naših i partnerskih usluga koje posluju održivo.

Od 2020. godine OTA Sync broji preko 1500 zadovoljnih korisnika, posluje u 14 zemalja širom sveta, a neki od klijenata izvan granica Balkana nalaze se na Maldivima, Španiji, Portugalu, Meksiku.

Related Posts