#

Najbolje rješenje za menadžment apartmana

Povećajte svoj priliv i zaboravite na dosadne zadatke uz naš alat za menadžere, napravljen posebno za pomoć u vođenju apartmana. Možete to uraditi sami ili zatražiti konsultaciju.

#

Zašto koristiti OTA Sync?

Channel Manager y modul koji Vam omogućava da reklamirate Vaš smještaj na preko 100 online putnih agencija odjednom (kao što su Booking, AirBnB, Expedia, Hotels, HomeAway, Trip Advisor, itd.) ¡Bez overbookinga!

Centralni rezervacioni sistem za sve vrste smještaja: hotele, hostele, vile, kampove, apartmane, turističke organizacije i putne agencije.

Sistema de recepción de nube-zasnovan koji Vam pomaže da upravljate dnevnim operacijama sa jednog mjesta radi efikasnog održavanja svih procesa u objektu.
#

Povećajte vidljivost i rezervacije svojih smeštaja

#
Jedan da svima vlada

Jedna administracija koja kontroliše 100+ canales

#
Povećajte svoje prihode

Veća vidljivost = više rezervacija

#
Ver rezervacija ali 0 overbookinga

Pustite da naša tehnologija radi za Vas - bez stresa

#
Aplicación Android i iOS

Najbolje na tržištu, radite u pokretu

#
Interferencias de Jednostavan

Lakše od pisanja email-a

#
Transferencia de Jednostavan

Automatski ubacite sve trenutne rezervacije u naš sistema

#
Kompatibilan za više objekata

Više smještaja ne znači više komplikacija

#
Vaši podaci su sačuvani i Por supuesto

Sve je šifrovano i automatski dnevno nube de kopirano

Gerente de Canal

Administrador de canales je modul koji Vam omogućava da reklamirate Vaš smještaj na preko 100 en línea putnih agencija odjednom (kao što su Booking, AirBnB, Expedia, Hoteles, HomeAway, Trip Advisor, itd.)

#

Motor de reservas

Centralni rezervacioni sistem za sve vrste smještaja: hotele, hostele, vil, kampove, apartmane, turističke organizacije i putne agencia.

#

Rješenje Za Menadžment Hotela

Sistema de recepción de nube-zasnovan koji Vam pomaže da upravljate dnevnim operacijama sa jednog mjesta radi efikasnog održavanja svih objekata.

#

Mišljenja naših korisnika

# #

#Zdravo, detaljno sam analizirao servis i ima dosta potencijala. Mnogo mi se sviđaju kalendar i mobilna aplikacija. Tim je od velike pomoći oko podrške i razvijaju nove funkcije izuzetno brzo. ¡Budućnost ove aplikacije može biti svijetla!

#
WebmaremmaMenadžer Hotela
# #

#24 horas al día, 7 días a la semana, velika efikasnost u rešavanju mogućih problema. Dobra vrijednost za uloženi novac. Potrebno je malo vremena da se naviknete na aplikaciju. Uprkos tome, ukupno iskustvo je veoma dobro.

#
Tanja M.Vlasnik Smještaja
# #

#Napokon, jednostavan PMS koji nema milion nepotrebnih fukncija. Fokusiraju se na ono što je važno i odlični su u tome! I podrška je takođe fantastična :)

#
mViajarAgencia za Menadžment Smeštaja
# #

#Ova aplikacija će vam pomoći! 🌮 Mobilna aplikacija izgleda i radi odlično! 🌮 Zasnovano na cloud tehnologiji, pa nema potrebe za posebnim hardverom dokle god ima interneta 🌮 Više lokacija (iako nisam sigurna da li je ovo uključeno u cijenu?) 🌮 Pristup za tim / više korisnika 🌮 Kalendarski pregled za rezervacije po smeed motor de reservas integracije, potrebna je integracija za sistem pristupa zgradi (npr. izdavanje kartičnih ključeva, itd.) 🌮 smtp / zaseban domen 🌮 reklamne kampanje / programi vernosti

#
michelle rosalesVlasnik Smestaja
# #

#Odličan proizvod za našu agenciju! Održavamo oko 50 oglasa na AirBnB & Booking i sada ćemo iskoristiti ovo da sinhronizujemo naše oglase i booking engine da postavimo naš sajt. Zajedno sa aplikacijom i subuser funkcijom smo rešili million problema. :)

#
Maestros STRAgencia za Menadžment Smeštaja

Upravljajte svojim objektima sa bilo koje lokacije

Koristita OTA Sync mobilnu aplikaciju za vođenje smejštaja, praćenje rezervacija i brz pristup svim potrebnim parametrima. Efikasnija kontrola poslovanja na korak od vas!

#

Česta Pitanja

Ne, nema naknade za početno postavljanje, naš tim će Vam pomoći oko svega besplatno.

U zavisnosti od Vašeg plana, biće Vam poslate fakture. Prihvatamo sve veće metode plaćanja, uključujući platne kartice.

Ne, nije Vam potrebno. Sve usluge se nalaze na našim serverima i nema potrebe za lokalnim instalacijama. Nema potrebe za skidanjem bilo kakvog programa, to je poslovanje prošlosti. Preporučujemo Vam da koristite Google Chrome pošto je najnaprediji pretraživač i podržava sve tehologije koje mi koristimo.

Prikazane cijene su konačne, uključujući PDV.

Naravno, mi nikada ne želimo prestati sa rastom i dodavanjem novih funkcija za naše klijente, možete provjeriti naš plan javni..

Da, desnudo. Ukoliko se odlučite za godišnji plan, dobijate 20% popusta odnosno 10% ako plaćate polugodišnje.

da. U potpunosti smo integrisani i sa novom fiskalizacijom i sa sistemom prijave gostiju erb90, tako da Vam je za sve Vaše zakonski potrebne radnje dovoljan samo naš program.

Ne, ne morate plaćati provizije kada primite rezervacije. Radio samo sa modelom fiksnog plaćanja. Možete proveriti naše cijene ovde.

Da, imamo oboje. Ver detalles možete pronaći aquí.

¡Papá nudímo! I više nam je nego drago da sklopimo poseban dogovor sa svakim partnerom. Možete provjeriti neke detalle antiguo. Molimo Vas posaljite nam email na office@otasync.me.

Molimo proporciona servicio de asistencia técnica našem sajtu gde možete naći sve informacije koje su vam potrebne. Ako ne nađete ono što tražite, samo nam pošaljite novo pitanje.
SERVICIO DE AYUDA NAŠ.

Spremni da započnete?

Radite brže, efikasnije i fokusirajte se na ono što je važno!

  • Besplatno 14 días
  • Lako podesavanje uz auto-vodič
  • Lični contact za podršku
  • Otkažite bilo kada bez ugovora
  • Kartica neće biti naplaćena