#

Cijenovnik

Bez naknade za postavljanje, bez provizije, bez minimalnog trajanja! Puna verzija je besplatna prvih 14 dana. bez naplate kreditne kartice, bez obaveze da se nastavi sa plaćanjem usluge!

#

Odaberita opciju:

Imam 1 objekat sa brojem soba


Koliko objekata imate

sa ukupnim brojem soba

Odabir načina plaćanja

Način pretplate nakon što istekne vaših 14 dana besplatnog korišćenja

UŠTEDITA 20%

Administrador de canales (más de 100 contactos)

Fleksibilan, juego de palabras mogućnosti, síndrome premenstrual en la nube

Sistema Moderni Rezervacioni

Profesionalni sistem za fakture i ponude

Automatski e-mailovi za vlasnike i goste

Vlasnik/zaposleni nalozi

Upravljanje gostima (CRM)

Moćne analitike i izvještaji

OTA Sync módulo naplatni

Aplicación web, Android e iOS

Actualización de la API

Superiorna podrška i trening

Bandeja de entrada

Online prijava i Applikacija za goste (uskoro)

Zadnja recenzija

Desde que empezamos a usar OTA Sync nuestras ganancias han aumentado más del 30% mensualmente.

Valentina
Menadžer Prodaje "Maison Royale Hotela"
“Od kada smo započeli sa korišćenjem OTA Sync sistema naši mjesečni prihodi su skočili 30%!”

Potencijal uvećanja prihoda

Česta Pitanja

Ne, nema naknade za početno postavljanje, naš tim će Vam pomoći oko svega besplatno.

U zavisnosti od Vašeg plana, biće Vam poslate fakture. Prihvatamo sve veće metode plaćanja, uključujući platne kartice.

Ne, nije Vam potrebno. Sve usluge se nalaze na našim serverima i nema potrebe za lokalnim instalacijama. Nema potrebe za skidanjem bilo kakvog programa, to je poslovanje prošlosti. Preporučujemo Vam da koristite Google Chrome pošto je najnaprediji pretraživač i podržava sve tehologije koje mi koristimo.

Prikazane cijene su konačne, uključujući PDV.

Naravno, mi nikada ne želimo prestati sa rastom i dodavanjem novih funkcija za naše klijente, možete provjeriti naš plan javni..

Da, desnudo. Ukoliko se odlučite za godišnji plan, dobijate 20% popusta odnosno 10% ako plaćate polugodišnje.

da. U potpunosti smo integrisani i sa novom fiskalizacijom i sa sistemom prijave gostiju erb90, tako da Vam je za sve Vaše zakonski potrebne radnje dovoljan samo naš program.

Ne, ne morate plaćati provizije kada primite rezervacije. Radio samo sa modelom fiksnog plaćanja. Možete proveriti naše cijene ovde.

Da, imamo oboje. Ver detalles možete pronaći aquí.

¡Papá nudímo! I više nam je nego drago da sklopimo poseban dogovor sa svakim partnerom. Možete provjeriti neke detalle antiguo. Molimo Vas posaljite nam email na office@otasync.me.

Molimo proporciona servicio de asistencia técnica našem sajtu gde možete naći sve informacije koje su vam potrebne. Ako ne nađete ono što tražite, samo nam pošaljite novo pitanje.
SERVICIO DE AYUDA NAŠ.

Mišljenja naših korisnika

# #

#Zdravo, detaljno sam analizirao servis i ima dosta potencijala. Mnogo mi se sviđaju kalendar i mobilna aplikacija. Tim je od velike pomoći oko podrške i razvijaju nove funkcije izuzetno brzo. ¡Budućnost ove aplikacije može biti svijetla!

#
WebmaremmaMenadžer Hotela
# #

#24 horas al día, 7 días a la semana, velika efikasnost u rešavanju mogućih problema. Dobra vrijednost za uloženi novac. Potrebno je malo vremena da se naviknete na aplikaciju. Uprkos tome, ukupno iskustvo je veoma dobro.

#
Tanja M.Vlasnik Smještaja
# #

#Napokon, jednostavan PMS koji nema milion nepotrebnih fukncija. Fokusiraju se na ono što je važno i odlični su u tome! I podrška je takođe fantastična :)

#
mViajarAgencia za Menadžment Smeštaja
# #

#Ova aplikacija će vam pomoći! 🌮 Mobilna aplikacija izgleda i radi odlično! 🌮 Zasnovano na cloud tehnologiji, pa nema potrebe za posebnim hardverom dokle god ima interneta 🌮 Više lokacija (iako nisam sigurna da li je ovo uključeno u cijenu?) 🌮 Pristup za tim / više korisnika 🌮 Kalendarski pregled za rezervacije po smeed motor de reservas integracije, potrebna je integracija za sistem pristupa zgradi (npr. izdavanje kartičnih ključeva, itd.) 🌮 smtp / zaseban domen 🌮 reklamne kampanje / programi vernosti

#
michelle rosalesVlasnik Smestaja
# #

#Odličan proizvod za našu agenciju! Održavamo oko 50 oglasa na AirBnB & Booking i sada ćemo iskoristiti ovo da sinhronizujemo naše oglase i booking engine da postavimo naš sajt. Zajedno sa aplikacijom i subuser funkcijom smo rešili million problema. :)

#
Maestros STRAgencia za Menadžment Smeštaja