#

Poslovanje sin privilegios

Automatizujte svoj posao vođenja hotela i privatnog smještaja sa najmodernijim cloud sistemom koji povezuje sektore u vašem poslovanju.

#
Naši vjerni klijenti
yo 2000+ drogas ih objekata

Napravljeno za smještaje svih veličina i oblika

Koja vrstu smještaja Vi predstavljate?

Rješenje napravljeno za Vas

Poboljšajte produktivnost, spriječite greške i uvećajte zaradu!Gerente de Canal

Administrador de canales je modul koji Vam omogućava da reklamirate svoj smještaj na preko 100 en línea putnih agencija odjednom (kao što su Booking, AirBnB, Expedia, Hoteles, HomeAway, Trip Advisor, etc.) Automatska sinhronizacija, bez rizika od duplih rezervacija!

 

Sistema de rezervacioni

Centralni rezervacioni sistem koji omogućava vašim gostima da brzo i jednostavno rezervišu smještaj putem verb sajta ili Facebook stranice. Više direktnih rezervacija uz profesionalni rezervacioni sistem - bez dodatnih troškova ili provizije!

 
# #

Gestión hotelera Rešenje

Cloud recepcijski sistem koji ubrzava vaše poslovanje, omogućava zaposlenima da efikasnije izvršavaju dnevne aktivnosti, a vama da u svakom trenutku imate punu kontrolu.
Prijava/Odjava gostiju, Izrada fiskalnih faktura/ponuda, Domaćinstvo, Izvještaji, Statistike, Analize, Integracije sa pametnim bravama i restoranskim sistemima.. Sve što Vam treba za napredno poslovanje. Bez potrebe za dodatnim sistemima, imamo sve u jednom!

  #
Sačuvajte hacer

40sati

automatizacijom poslovanja
Povecajte zaradu za do

35%

više rezervacija i dodataka
Godišnje sačuvajte do

30

korišćenjem samo jednog sistema

Upravljajte svojim objektima sa bilo koje lokacije

Koristita OTA Sync mobilnu aplikaciju za vođenje smejštaja, praćenje rezervacija i brz pristup svim potrebnim parametrima. Efikasnija kontrola poslovanja na korak od vas!

#

Višejezična i odlično integrisana plataforma

Naš sistem je dostupan na 15 jezika i integrisan sa desetinama popularnih programa poput nove digitalne fiskalizacije i prijave gosti automatski putem erb90 program za online prijavu gosti.

#

Mišljenja naših korisnika

# #

#Zdravo, detaljno sam analizirao servis i ima dosta potencijala. Mnogo mi se sviđaju kalendar i mobilna aplikacija. Tim je od velike pomoći oko podrške i razvijaju nove funkcije izuzetno brzo. ¡Budućnost ove aplikacije može biti svijetla!

#
WebmaremmaMenadžer Hotela
# #

#24 horas al día, 7 días a la semana, velika efikasnost u rešavanju mogućih problema. Dobra vrijednost za uloženi novac. Potrebno je malo vremena da se naviknete na aplikaciju. Uprkos tome, ukupno iskustvo je veoma dobro.

#
Tanja M.Vlasnik Smještaja
# #

#Napokon, jednostavan PMS koji nema milion nepotrebnih fukncija. Fokusiraju se na ono što je važno i odlični su u tome! I podrška je takođe fantastična :)

#
mViajarAgencia za Menadžment Smeštaja
# #

#Ova aplikacija će vam pomoći! 🌮 Mobilna aplikacija izgleda i radi odlično! 🌮 Zasnovano na cloud tehnologiji, pa nema potrebe za posebnim hardverom dokle god ima interneta 🌮 Više lokacija (iako nisam sigurna da li je ovo uključeno u cijenu?) 🌮 Pristup za tim / više korisnika 🌮 Kalendarski pregled za rezervacije po smeed motor de reservas integracije, potrebna je integracija za sistem pristupa zgradi (npr. izdavanje kartičnih ključeva, itd.) 🌮 smtp / zaseban domen 🌮 reklamne kampanje / programi vernosti

#
michelle rosalesVlasnik Smestaja
# #

#Odličan proizvod za našu agenciju! Održavamo oko 50 oglasa na AirBnB & Booking i sada ćemo iskoristiti ovo da sinhronizujemo naše oglase i booking engine da postavimo naš sajt. Zajedno sa aplikacijom i subuser funkcijom smo rešili million problema. :)

#
Maestros STRAgencia za Menadžment Smeštaja