#

Módulo OTA Naplatni

Naplatite svaku rezervaciju brzo, bezbjedno i automatski!

OTA Naplatni modul je u potpunosti integrisani platni procesador koji automatski iu realnom vremenu procesuje sve transakcije uz jedan klik ili potpuno automatski.

#

Trenutne metode plaćanja koje podržavamo i konstantno radimo na dodavanju novih

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#

Dostupni načini plaćanja mogu zavisiti od lokacije na kojoj se nalazite

Naplate su upravo postale mnogo lakše!

Uz jedan klik upravljajte svim transakcijama u Vašem hotelu, brzo i jednostavno.#

U potpunosti integrisan sa Vašim PMS-om

OTA Naplatni modul je brz, lak za korišćenje iu potpunosti integrisan sa OTA Sync SPM-om.

Automatska naplata Virtulnih kartica

Umorni ste od manuelne naplate Virtulnih kartica svakog dana?

Koristeći OTA Naplatni modul, svakoga dana sve Vaše heritagene kartice biće automatski naplaćene i dobićete finansijski izvještaj automatski svako jutro čime ćete uštedjeti Vaše dragocjeno vrijeme i trud.

#
#

Uštedite vrijeme & Uvećajte beneficio

Da li uštedom od skoro 10 sati sedmično automatizacijom naplatnog procesa Vaših rezervacija i fokusiranjem na druge krucijalne stvari za to vrijeme ili tako što ćete moći naplatiti više novca od Vaših korisnika čim rezervišu sigurno atićete uvenas.

Sigurnost na koju možete da se oslonita

OTA Naplatni modul je napravljen po najvišim industrijskim sigurnosnim standardima. Svi poodaci objekta i gosta su sigurno procesuirani sa automatskim procesom smanjenja rizika od fraude-a, krađe ili ljudske greške.

#

01

Certificación PCI DSS

Serveri na Microsoft Azure-u i naš platni procesador provajder su u potpunosti PCI/DSS sertifikovani.

02

Tokenización

Svi podaci kartice su tokenizovani što znači da nema konkretnih podataka na sajtu OTA Sync-a.

03

Dvostruka enkripcija

Od prve do zadnje karike u nizu, svi podaci su u potpunosti enkriptovani.

04

PSD2 usklađenost

Obrada elektronskih plaćanja prema najvišim regulatornim standardima uz PSD2 usklađenost.

05

Podrška za povraćaj sredstava

Naučite kako spriječiti lažne zahtjeve za storniranjem i dobiti OTA Sync podršku prilikom odbrane zahtjeva.

06

3D Secure autenticación

Zaštitite svoje poslovanje od prevare s plaćanjem karticama uz 3D Secure za sve transakcije online.

#
DESNUDO

Bez skrivenih naknada

Želimo biti transparentni - korištenje OTA plaćanja ne iziskuje dodatne troškove. Bit će vam naplaćeno tek nakon svake uspješne transakcije.

OTA Naplatni modul naplaćuje 0.5% naknade za obradu svake uspješne transakcije.

Automatización de la instalación

Uklonite ručne greške i oslobodite svoje osoblje ponavljajućeg unosa podataka o kreditnoj kartici. Pametna automatizacija plaćanja omogućuje vam da zaboravite na neugodne razgovore o novcu i da se usredotočite na ono što je stvarno važno: smisleno angažovanje ka gostima.

01

Naplate u jednom kliku

Pokrenite plaćanja jednim klikom – savršeno za iskustvo bez contacta.

02

plaza pregled

Pogledajte pregled svih aktivnosti plaćanja u realnom vremenu.

03

Detekcija Virtuelne Kartice

El sistema VCC preinstalado y el proceso de activación automática.

04

Izvještaj o naplatama

Pratite plaćanja kako biste bili u toku sa svojim finansijama.

Često postavljena pitanja

Ne, ne postoji naknada za setup (postavljanje).

Los pagos OTA se realizan automáticamente mediante tarjetas de crédito en canales OTA en Booking.com, Expedia, Hotelbeds o medicamentos. Šaljemo vam automatizovane potvrde o plaćanju za sve transakcije ujutru i novac se šalje na Vaš račun u skladu sa dogovorom.

Da, možete, imate dugme u sistemu 'NAPLATI' tako da možete naplatiti bilo koju karticu gosta. Niste u mogućnosti da vidite detalje bilo koje kartice gosta zbog sigurnosti jer su tokenizovane ali ih možete naplatiti kad god vam je potrebno.

Da, možete. Ponekad kada je rezervacija sa besplatnim otkazivanjem bolje je samo predautorizovati karticu nego naplaćivati ​​novac i vraćati ga nazad klijentu ako otkaže u periodu besplatnog otkazivanja. Predautorizacija košta samo 0.2EUR po transakciji.

Novac se zadržava 7 radnih dana, a zatim se šalje ponedeljkom ili četvrtkom svake nedelje, u zavisnosti od toga šta je prije.

Mi naplaćujemo samo 0.5% po transakciji ali tu su i troškovi kartičarskih kuća zajedno sa bankarskim naknadama. Sve u svemu bruto transakcijska naknada varira od 2.5%-3.5% u zavisnosti od regiona i tipa kartice koja se naplaćuje.

Da, uspješna plaćanja se automatski bilježe pod plaćanjima rezervacije i finansijskim izvještajima. Fakture, kao komercijalni dokumenti, mogu se izdati ručno.

Radimo sa više od 150 zemalja tako da su velike šanse da podržavamo slanje novca u valuti vašeg lokalnog bankovnog računa da bismo izbjegli bilo kakve troškove konverzije valuta ili deviznih plaćanja. Pokrivamo sve glavne valute kao što su EUR, USD, GBP pa i čak RSD.

Chargeback-ovi su dio poslovanja, ali mogu biti i vremenski zahtjevni za upravljanje – vrijeme koje nemate. Ako dođe do chargeback-a, bićemo uz vas na svakom koraku da vam pomognemo. Dobićete automatsko obaviještenje o otvorenim sporovima. Odavde ćemo podijeliti smjernice o tome kako upravljati sporom, komunicirati sa pružaocem plaćanja i pomoći vam da dostavite dokaze dok se ne rješi.

Este sistema es un servidor Microsoft Azure que incluye una pasarela de pago basada en PCI DSS y 3DSecure. Svi detalji kartica su tokenizovani, što znači da u OTA Sync-u ne postoje "goli" podaci i niko ne može vidjeti stvarne detalje kreditnih kartica gostiju što znači da smo sigurni koliko je to moguće u današnjem svijetu.

Molimo koristite naš specijalizovani helpdesk deo web sajta gde ćete pronaći odgovore na gotovo sva vaša pitanja. Ako ne, onda podnesite zahtjev za pomoć ili nas kontaktirajte.
SERVICIO DE AYUDA NAŠ.

Spremni da započnete?

Radite brže, efikasnije i fokusirajte se na ono što je važno!

  • Besplatno 14 días
  • Lako podesavanje uz auto-vodič
  • Lični contact za podršku
  • Otkažite bilo kada bez ugovora
  • Kartica neće biti naplaćena