#

Sistema de Administración de Propiedades System

Sistema de recepción de nube-zasnovan koji Vam pomaže da upravljate dnevnim operacijama sa jednog mjesta radi efikasnog održavanja svih aktivnosti u objektu. PMS je vremenom unapređen do toga da je danas biznis sistem koji je neophodan svakom profesionalno vođenom smeštaju.

 


Prilagođava se veličini svakog objekta

Napravili smo ovaj sistem imajući na umu sve menadžere i vlasnike objekta. Od jedne sobe do hotela sa 500+ jedinica. El sistema modular puede ser prilagoditi Vašim potrebama.

Tablero

Prioridad previa

OTA Sync tabla de control pruža sve važne informacije na jednom mestu. Poslednja rezervacija, izmjene i otkazivanja, odakle rezervacije dolaze, ko su sledeći gosti. Sve rezervacije se mogu brzo pogledati jednim klikom sa brzim pregledom svih detalja rezervacije.

#
Kalendar

control completo en un lugar

Sve vaše rezervacije, cene i ograničenja u jednom calendario interactivo e intuitivo. Praktično sve što poželite je moguće ovde, dva Haga clic máximo.

#
Odnosi sa gostima - CRM

neka dolaze iznova

Najbolji je onaj gost koji opet dođe, tako da smo omogućili da znate sve njihove potrebe, pošaljete im automatizovane emailove, automatsko popunjavanje podataka za naredni put itd.

#
Estadística en izveštaji

Svi podaci pod Vasim dedos

Bilo da želite provjeriti zaradu u nekom periodu, uporediti je sa drugom ili odštampati izveštaj - imamo sve automatizovano bez greške generisano za Vas.

#
Sistema

Potpuno podesiv za Vaše necesidades

Znamo da svi imaju svoje metode i taktike pa smo napravili svaki dio našeg sistema podesivim kako bi mogli raditi ono što najbolje znate - učiniti goste sretnima bez dodatnog stresa.

#

Najvažniji alat koji menadžer mora imati

PMS uglavnom igra svoju ulogu na recepciji kao glavni rezervacioni sistem, pokazuje informacije o dolascima i odlascima, raspored soba, kontrola cijene, dostupnost i ograničenja.

  • Korišten od strane svih profesionalnih menadžera imovine
  • Mogućnost za fakturisanje, praćenje analitike prodaje, kontrola cijene i izvoz podataka iz sistema.
  • Kompatibilan sa novom digitanom fiskalizacijom kao i automatsko skeniranje dokumenata e integracija erb90 sistemom za prijavu gosti.
Venta de Konferencijske

Módulo bancario

Planirajte i upravljajte događajima sa lakoćom - od rezervacije prostora i rasporeda sjedenja do praćenja gostiju i njihovih posebnih zahtjeva. Sve ovo je dostupno na jednom mjestu, olakšavajući proces i oslobađajući vas od stresa

SPA y Bienestar

Módulo SPA

Pružite vašim gostima nezaboravno iskustvo i doživljaj uz moćnu SPA & Wellness funkciju. Efikasno upravljajte svim aspektima SPA centra, od rezervacije tretmana, upravljanje raspoloživim kapacitetom do naprednih mogućnosti izvještavanja i analize, optimizacije operacija i poboljšanja zadovoljstva gostiju.

Praćenje troškova

Efikasno upravljajte troškovima

Upoznajte modul za upravljanje troškovima koji potpuno mejenja način na koji hoteli upravljaju i prate svoje troškove. Zaboravite na zamršene računovodstvene procedimiento i doživite povećanu profitabilnost uz besprekorne operacije i kristalno jasnu finansijsku transparentnost.

Garancije koje čine Vaš posao lakšim

#
Pojednostavita dnevne zadatke

Izvezite ili odštampajte današnje dolaske/odlaske/trenutne goste, zauzetost ili dnevni izvještaj.

#
Automatizujte odrzavanje

Potpuno automatizovani izvještaji održavanja će učiniti ovaj dosadni zadatak predmetom prošlosti.

#
Neograniceno profesionalno fakturizanje

Predivne fakture napravljene u dva clic. Sistema de información sobre información automatski i Vi samo birate estado i unsite dodatne usluge ako su neophodne.

#
Canal Integral Gerente i Motor de Reservas

nemamo odvojene programa ali je sve potpuno integrisano kako bi postao Vaš novi omiljeni system vođenja smještaja.

#
calendario nevjerovatni

Upravljajte rezervacijama, arrastrar y soltar, entrada/salida brzi, actualización de estado i rezervacija, brzi pregled, automatsko dodjeljivanje soba - mi imamo sve!

#
Automatizam po prirodi

Slanje automatskih rezervacionih, pred dolaznih, odlaznih i rodendanskih mejlova će navesti Vaše goste da ostave samo najbolje ocjene.

#
Bilo kada, bilo gde, bilo koji uređaj

Uvijek uključen, radi na escritoriou, telefonima i tabletima, uključujući aplicaciones móviles de u bilo gdje upravljate svojim poslom.

#
Sigurno i bezbedno

PCI/DSS Enkriptovano - ne brinita o podacima svojih gostiju. Prijavite nevalidne platne kartice kanalima u jednom kliku.

Podaci čak i sa Vašeg starog sistema

Uvezite rezervacije i podatke o gostima za manje od 24h kako ništa ne bi bilo izgubljeno prelaskom na OTA Sync.