#

Poslovanje peu apprécié

Automatizujte svoj posao vođenja hotela i privatnog smještaja sa najmodernijim cloud sistemom koji povezuje sektore u vašem poslovanju.

#
Naši vjerni klijenti
j'ai plus de 1500 objets de drogue

Napravljeno za smještaje svih veličina i oblika

Koja vrstu smještaja Vi predstavljate ?

Rješenje napravljeno za Vas

Poboljšajte produktivnost, spriječite greške i uvećajte zaradu !Gestionnaire de canaux

Channel Manager je module koji Vam omogućava da reklamirate svoj smještaj na preko 100 en ligne putnih agencija odjednom (kao što su Booking, AirBnB, Expedia, Hotels, HomeAway, Trip Advisor, etc.) Automatska sinhronizacija, bez rizika od duplih rezervacija !

 

Rezervacioni système

Centralni rezervacioni sistem koji omogućava vašim gostima da brzo i jednostavno rezervišu smještaj putem veb sajta ili Facebook stranice. Više direktnih rezervacija uz profesionalni rezervacioni sistem - bez dodatnih troškova ili provizije!

 
# #

Gestion hôtelière Rešenje

Cloud recepcijski sistem koji ubrzava vaše poslovanje, omogućava zaposlenima da efikasnije izvršavaju dnevne aktivnosti, a vama da u svakom trenutku imate punu kontrolu.
Prijava/Odjava gostiju, Izrada fiskalnih faktura/ponuda, Domaćinstvo, Izvještaji, Statistike, Analize, Integracije sa pametnim bravama i restoranskim sistemima.. Sve što Vam treba za napredno poslovanje. Bez potrebe za dodatnim sistemima, imamo sve u jednom !

  #
Sačuvajte do

40heures

automatizacijom poslovanja
Povećajte zaradu za do

35%

više rezervacija i dodataka
Godišnje sačuvajte do

30 000

korištenjem samo jednog sistema

Upravljajte svojim objektima sa bilo koje lokacije

Utiliser OTA Sync mobilnu aplikaciju za vođenje smejštaja, praćenje rezervacija i brz pristup svim potrebnim parametrima. Efikasnija kontrola poslovanja na korak od vas !

#

Višejezična i odlično integrisana platforma

Naš sistem je dostupan na 15 jezika i integrisan sa desetinama popularnih programa poput nove digitalne fiskalizacije i prijave gosti automatski putem erb90 programa za prijavu gosti.

#

Mišljenja naših korisnika

# #

#Zdravo, detaljno sam analizirao servis i ima dosta potencijala. Mnogo mi se sviđaju kalendar i mobilna aplikacija. Tim je od velike pomoći oko podrške i razvijaju nove funkcije izuzetno brzo. Budućnost ove aplikacije može biti svijetla !

#
WebmaremmeHôtel Menadžer
# #

#24/7 podrška, velika efikasnost u rešavanju mogućih problema. Dobra vrijednost za uloženi novac. Potrebno je malo vremena da se naviknete na aplikaciju. Uprkos tome, ukupno iskustvo je veoma dobro.

#
Tanja M.Vlasnik Smještaja
# #

#Napokon, jednostavan PMS koji nema milion nepotrebnih fukncija. Fokusiraju se na ono što je važno i odlični su u tome ! I podrška je takođe fantastična :)

#
mVoyageAgencija za Menadžment Smeštaja
# #

#Ova aplikacija će vam pomoći ! 🌮 Mobilna aplikacija izgleda i radi odlično! 🌮 Zasnovano na cloud tehnologiji, pa nema potrebe za posebnim hardverom dokle god ima interneta 🌮 Više lokacija (iako nisam sigurna da li je ovo uključeno u cijenu?) moteur de réservation integracije, potrebna je integracija za sistem pristupa zgradi (npr. izdavanje kartičnih ključeva, itd.) 🌮 smtp / zaseban domen 🌮 reklamne kampanje / programi vernosti

#
Michelle RosalesVlasnik Smestaja
# #

#Odličan proizvod za našu agenciju ! Održavamo oko 50 oglasa na AirBnB & Booking i ćemo iskoristiti ovo da sinhronizujemo naše oglase i booking engine as postavimo na naš sajt. Zajedno sa aplikacijom i subuser funkcijom smo rešili milion problema. :)

#
Maîtres STRAgencija za Menadžment Smeštaja