#

Najbolje rešenje za auberge

Povećajte svoj priliv i zaboravite na dosadne zadatke uz naš alat za hostele, napravljen posebno za hotelijere od strane hotelijera. Možete à uraditi sami ili zatražiti konsultaciju.

#

Zašto koristiti OTA Sync?

Channel Manager je module koji Vam omogućava da reklamirate Vaš smeštaj na preko 100 agencija misnih online odjednom (kao što su Booking, AirBnB, Expedia, Hotels, HomeAway, Trip Advisor, etc.) Bez overbookinga!

Centralni rezervacioni sistem za sve vrste smeštaja : hotele, hostele, vile, kampove, apartmane, turističke organizacije i putne agencije.

Cloud-zasnovan recepcijski sistem koji Vam pomaže da upravljate dnevnim operacijama sa jednog mesta radi efikasnog održavanja svih operacija u objektu.
#

Povećajte vidljivost i rezervacije svojih smeštaja

#
Jedan da svima vlada

Jedna administracija koja kontroliše 100+ kanala

#
Povećajte svoje prihode

Veća vidljivost = više rezervacija

#
Više rezervacija ali 0 surréservationa

Pustite da naša tehnologija radi za Vas - bez stresa

#
Applications Android et iOS

Najbolje na tržištu, radite u pokretu

#
Jednostavan interfejs

Lakše od pisanja email-a

#
Transfert Djednostavan

Automatski ubacite sve trenutne rezervacije u naš système

#
Kompatibilan za više smeštaja

Više smeštaja ne znači vise komplikacija

#
Vaši podaci su sačuvani i Bien sur

Sve je šifrovano i automatski dnevno copiez le nuage

Gestionnaire de canaux

Channel Manager je module koji Vam omogućava da reklamirate Vaš smeštaj na preko 100 en ligne putnih agencija odjednom (kao što su Booking, AirBnB, Expedia, Hotels, HomeAway, Trip Advisor, etc.)

#

Moteur de réservation

Centralni rezervacioni sistem za sve vrste smeptaja : hôtel, auberge, vil, kampove, apartmane, turističke organizacije i putne agence.

#

Hôtel Rešenje Za Menadžment

Cloud-zasnovan recepcijski sistem koji Vam pomaže da upravljate dnevnim operacijama sa jednog mesta radi efikasnog održavanja svih smeštaja.

#

Mišljenja naših korisnika

# #

#Zdravo, detaljno sam analizirao servis i ima dosta potencijala. Mnogo mi se sviđaju kalendar i mobilna aplikacija. Tim je od velike pomoći oko podrške i razvijaju nove funkcije izuzetno brzo. Budućnost ove aplikacije može biti svetla !

#
WebmaremmeHôtel Menadžer
# #

#24/7 podrška, velika efikasnost u rešavanju mogućih sumnji i problema. Dobra vrednost za uloženi novac. Potrebno je vrlo malo vremena da se naviknete na aplikaciju. Uprkos tome, ukupno iskustvo je veoma dobro.

#
Tanja M.Vlasnik Smestaja
# #

#Napokon, jednostavan PMS koji nema milion nepotrebnih fukncija. Fokusiraju se na ono što je važno i odlični su u tome ! I podrška je takođe fantastična :)

#
mVoyageAgencija za Menadžment Smeštaja
# #

#Ova aplikacija će vam pomoći ! 🌮 Mobilna aplikacija izgleda i radi odlično! 🌮 Zasnovano na cloud tehnologiji, pa nema potrebe za posebnim hardverom dokle god ima interneta 🌮 Više lokacija (iako nisam sigurna da li je ovo uključeno u cenu?) 🌮 Pristup za tim / više korisnika 🌮 Kalendarski pregled za rezervacijeta po 🌮 moteur de réservation integracije, potrebna je integracija za sistem pristupa zgradi (npr. izdavanje kartičnih ključeva, itd.) 🌮 smtp / zaseban domen 🌮 reklamne kampanje / programi vernosti

#
Michelle RosalesVlasnik Smestaja
# #

#Odličan proizvod za našu agenciju ! Održavamo oko 50 oglasa na AirBnB & Booking i ćemo iskoristiti ovo da sinhronizujemo naše oglase i booking engine as postavimo na naš sajt. Zajedno sa aplikacijom i subuser funkcijom smo rešili milion problema. :)

#
Maîtres STRAgencija za Menadžment Smeštaja

Upravljajte svojim objektima sa bilo koje lokacije

Utiliser OTA Sync mobilnu aplikaciju za vođenje smeštaja, praćenje rezervacija i brz pristup svim potrebnim parametrima. Efikasnija kontrola poslovanja na korak od vas !

#

Cesta Pitanja

Ne, nema naknade za početno postavljanje, naš tim će Vam pomoći oko svega besplatno.

U zavisnosti od Vašeg plana, biće Vam poslate fakture. Prihvatamo sve veće metode plaćanja, uključujući platne kartice.

Ne, nije Vam potrebno. Sve usluge se nalaze na našim serverima i nema potrebe za lokalnim instalacijama. Nema potrebe za skidanjem ikakvog programa, to je poslovanje prošlosti. Preporučujemo Vam da koristite Google Chrome posto je najnaprediji pretraživač i podržava sve tehologije koje mi koristimo.

Prikazane cene su konačne, uključujući PDV.

Naravno, mi nikada ne želimo prestati sa rastom i dodavanjem novih funkcija za naše klijente, možete proveriti naš plan javni..

Da, nudimo. Ukoliko se odlučite za godišnji plan, dobijate 20% popusta odnosno 10% ako plaćate polugodišnje.

Da. U potpunosti smo integrisani i sa novom fiskalizacijom i sa sistemom eTurista, tako da Vam je za sve Vaše zakonski potrebne radnje dovoljan samo naš programme.

Ne, ne morate plaćati provizije kada primite rezervacije. Radimo samo sa modelom fiksnog plaćanja. Možete proveriti naše cene ovde.

Da, imamo oboje. Više detalja možete pronaći ici.

Da, nudimo ! Je vis nam je nego drago da sklopimo poseban dogovor sa svakim partnerom. Možete proveriti neke detalje ovde. Molimo Vas pošaljite nam email na office@otasync.me.

Service d'assistance de preuve Molimo našem sajtu gde možete naći sve informacije koje su vam potrebne. Ako ne nađete ono što tražite, samo nam pošaljite novo pitanje.
NAŠ HELPDESK.

Spremni da započnete ?

Radite brže, efikasnije i fokusirajte se na ono što je važno !

  • Besplatno 14 dana
  • Lako podešavanje uz auto-vodic
  • Lični kontakt za podršku
  • Otkažite bilo kada bez ugovora
  • Kartica neće biti naplaćena