#
#

Recepcijski Système

Cloud-zasnovan recepcijski sistem koji Vam pomaže da upravljate dnevnim operacijama sa jednog mesta radi efikasnog održavanja svih smeštaja. PMS je vremenom unapređen do toga da je danas biznis sistem koji je neophodan svakom profesionalno vođenom smeštaju.

 


Prilagođava se veličini svakog objekta

Napravili smo ovaj sistem imajući na umu sve menadžere i vlasnike objekta. Et jedne sobe do hotela sa 500+ jedinica. Sistem je modularan i može se prilagoditi Vašim potrebama.

Tabla Kontrolna

Priorités prioritaires

OTA Sync kontrolna tabla pruza sve važne informacije na jednom mestu. Poslednja rezervacija, izmjene je otkazivanja, odakle rezervacije dolaze, ko su sledeći gosti. Sve rezervacije se mogu brzo pogledati jednim klikom sa brzim pregledom svih detalja rezervacije.

#
Kalendar

Contrôle complet na jednom mestu

Sve vaše rezervacije, cene i ograničenja u jednom interaktivnom i intuitivnom kalendaru. Praktično sve što poželite je moguće ovde, dva klika maksimum.

#
Odnosi sa gostima - CRM

Neka Dolaze Iznova

Najbolji je onaj gost koji opet dođe, tako da smo omogućili da znate sve njihove potrebe, pošaljete im automatizovane emailove, automatsko popunjavanje podataka za naredni put itd.

#
Statistika i izveštaji

Svi podaci pod Vašim doigts

Bilo da želite proveriti zaradu u nekom periodu, uporediti je sa drugom ili odštampati izveštaj - imamo sve automatizovano bez greške generisano za Vas.

#
Système

Potpuno podesiv za Vase Besoins

Znamo da svi imaju svoje metode i taktike pa smo napravili svaki dio našeg sistema podesivim kako bi mogli raditi ono što najbolje znate - učiniti goste sretnima bez dodatnog stresa.

#

Najvažniji alat koji menadžer mora imati

PMS uglavnom igra svoju ulogu na recepciji kao glavni rezervacioni sistem, pokazuje informacije o dolascima i odlascima, raspored soba, kontrola cene, dostupnost i ograničenja.

  • Korišten od strane svih profesionalnih menadžera imovine
  • Mogućnost za fakturisanje, praćenje analitike prodaje, kontrola cene i izvoz podataka iz sistema.
  • Kompatibilan dans novom digitanom fiskalizacijom kao i automatsko skeniranje dokumenata i integracija dans eTuristom sistemom za prijavu gosti.

Garancije koje čine Vaš posao lakšim

#
Pojednostavite dnevne zadatke

Izvezite ili odštampajte današnje dolaske/odlaske/trenutne goste, zauzetost ili dnevni izveštaj.

#
Automatizujte održavanje

Potpuno automatizovani izveštaji održavanja će učiniti ovaj dosadni zadatak predmetom prošlosti.

#
Néograničeno profesionalno fakturisanje

Predivne fakture napravljene u dva klika. Système preuzima sve informacije automatski i Vi samo birate statut je unosite dodatne usluge ako su neophodne.

#
Canal Intégrrisani Gestionnaire i Moteur de réservation

Nemamo odvojene programme ali je sve potpuno integrisano kako bi postao Vaš novi omiljeni sistem vođenja objekta.

#
Calendrier Neverovatni

Upravljajte rezervacijama, glisser-déposer, check-in/out brzi, statut uplata i rezervacija, brzi pregled, automatsko dodeljivanje soba - mi imamo sve!

#
Automatisation des priorités

Slanje automatskih rezervacionih, pred dolaznih, odlaznih je rođendanskih mejlova će navesti Vaše goste da ostave samo najbolje ocène.

#
Bilo kada, bilo gde, bilo koji uređaj

Uvek uključen, radi na desktopu, telefonima i tabletima, uključujući mobilnu aplikaciju da u koraku upravljate svojim poslom.

#
Sigurno et bezbedno

PCI/DSS Enkriptovano - ne brinite o podacima svojih gostiju. Prijavite nevalidne platne kartice canalima u jednom kliku.

Gotoprimstvo. Redizajnirano. Sada.

Želite li raditi brže, efikasnije i fokusirati se na ono što je važno ?

  • Période de Probni Od 14 Dana
  • Lako Podešavanje Uz Auto-Vodič
  • Osoba za lični kontakt telefonom
  • Otkažite Bilo Kada, Bez Ugovora
  • Platna Kartica Nije Potrebna