#

Stanovi sa servisom

Povećajte svoj poslovni prihod i ostavite rutinu po strani s alatima za upravljanje hotelima, koje su profesionalni upravitelji apartmana osmislili posebno za vlasnike stanova. Možete to učiniti sami ili zatražiti konzultacije. Dobijte fino podešenu online prodaju i oslobodite svoje vrijeme.

#

Zašto mi treba OTA Sync?

Channel Manager je modul koji vam omogućuje povezivanje i sinkronizaciju vaših OTA kanala (kao što su Booking.com, AirBnB, Expedia, Hotels.com, HomeAway, Trip Advisor itd.). Bez prebukiranosti!

Centralni rezervacijski sustav za sve vrste smještaja: hoteli, hosteli, vile, kampovi, apartmani, turističke organizacije i putničke agencije.

Sustav recepcije temeljen na oblaku koji vam pomaže upravljati dnevnim operacijama s jednog mjesta za učinkovito upravljanje imovinom.
#

Povećajte vidljivost i rezerviranost smještaja

#
Upravljanje komletnim poslovanjem s jednog mjesta

Jedna administracija za kontrolu 100+ OTA kanala

#
Povećajte svoje prihode

Više izloženosti = više rezervacija

#
Više rezervacija sa 0 prebukiranja

Neka naša tehnologija radi za Vas - bez stresa

#
Android i iOS aplikacije

Najbolja aplikacija na tržištu, upravljajte smještajem s bilo kojeg mjesta

#
Super jednostavno sučelje

Jednostavnije od pisanja e-maila

#
Jednostavan prijenos

Automatski uvezi sve trenutne rezervacije iz starog sustava u novi

#
Kompatibilan za upravljanje višestrukim brojem smještaja

Više smještajnih objekata ne znači veće komplikacije

#
Vaši podaci su spremljeni i osigurani

Sve podatke šifriramo i automatski dnevno pohranjujemo na oblaku

Upravitelj kanala prodaje

Channel Manager je modul koji vam to omogućuje oglašavajte svoj smještaj na preko 50 online turističke agencije odjednom (kao što su Booking, AirBnB, Expedia, Hoteli, HomeAway, Trip Advisor itd.)

Rezervacijski stroj

Centralni rezervacijski sustav za sve vrste smještaj: hoteli, hosteli, vile, kampovi, apartmani, turističke organizacije i putovanja agencije.

Rješenje za hotelsko upravljanje

Sustav recepcije utemeljen u oblaku koji vam pomaže upravljajte svojim svakodnevnim operacijama s jednog mjesta za učinkovito upravljanje imovinom.

#

Recenzije naših klijenata

"OTA Sync predstavlja vrhunsku cloud platformu namijenjenu učinkovitom upravljanju hotelima i ostalim vrstama smještajnih kapaciteta. Integracijom s više od 100 online agencija, izravnim rezervacijama bez dodatnih troškova i mobilnom aplikacijom za upravljanje u pokretu, ovo rješenje obećava povećanje produktivnosti tima, uklanjanje pogrešaka i povećanje prihoda.”

Pročitajte cijelu recenziju

100%

Udvostručene izravne rezervacije
Aleksandra R.

Voditelj recepcije, HR

“Ranije sam koristio lokalni PMS i upravitelj kanala povrh toga. Troškovi su bili visoki i morao sam uložiti previše vremena u uvođenje zaposlenika jer imamo jedan pojedinačni hotel. S OTA Sync Uštedio sam 2 sata po zaposleniku dnevno i desetke tisuća nepotrebnih troškova.“

Pročitajte cijelu recenziju

60%

Brže prijavljivanje zaposlenika
Anthony

Voditelj prodaje, ES

“Koristili smo popularni PMS koji koriste gotovo svi veliki hoteli zajedno s popularnim upraviteljem kanala. Uz to smo imali zasebnu aplikaciju Guest Experience i neke aplikacije za hotelske operacije. Ukupno smo morali održavati 4 različita sustava koji su često kvarili. Nakon teških pregovora s našim upraviteljem, OTA Sync tim je stigao u naš hotel i zaposlenici su toliko zadovoljni time da se osjećamo kao da svaki dan imamo dodatnih 4 sata da se posvetimo stvarima koje prije nismo mogli.”

Pročitajte cijelu recenziju

95%

Ocjena gostiju
Laura

General Manager

“Donošenje odluke o prelasku na drugi sustav bilo nam je teško. Kad smo pokušali OTA Sync PMS, shvatili smo da je to najbolja odluka. Nevjerojatno jednostavan kalendar s bezbroj korisnih funkcija kao što je Banquet definitivno nam je olakšao poslovanje i donio nam povećanje prihoda od 20% u kratkom roku. Čestitke timu i korisničkoj podršci, izvrsni su!”

Pročitajte cijelu recenziju

20%

Više prihoda za 1 mjesec
Nikola J.

Revenue Manager, RS

Pratite svoj smještaj s bilo kojeg mjesta

Koristite OTA Sync vrhunska mobilna aplikacija koju uvijek možete držati oko na to kako je vaš smještaj. Daje imate trenutni pristup svim ključnim brojkama, rezervacijama i čak i MRZ skener za dokumente gostiju.

#

Česta pitanja

Ne, nema naknade za postavljanje.

Starter dolazi s 15 jedinica uključenih u početnu cijenu. Redovno s 20 jedinica. Profesionalni sa 25 jedinica.
Svaka dodatna jedinica naplaćuje se prema cijeni na svakom paketu. Za godišnji obračun postoji 20% popusta na sve.
*Jedinica može biti soba, apartman, bungalov ili vila, što god se smatra jedinicom za iznajmljivanje u vašem posjedu.

Ovisno o vašem planu, poslat ćemo fakturu u skladu s tim. Udružili smo se sa STRIPE-om kako biste mogli brzo i sigurno plaćati putem željenog načina plaćanja. Prihvaćamo sve glavne načine plaćanja uključujući kreditne kartice.

Ne nećeš. Hostujemo na vlastitim poslužiteljima u oblaku i nema potrebe za instaliranjem lokalnog stroja. Nema potrebe za preuzimanjem bilo kakvog softvera, ovo su sustavi prošlosti. Preporučamo vam korištenje Google Chrome budući da je to najnapredniji preglednik današnjice i podržava najnovije tehnologije koje koristimo.

PDV je isključen i naplaćuje se na cijenu ako je primjenjivo.

Naravno, nikada ne planiramo prestati rasti i dodavati nove funkcije za naše klijente, možete provjeriti naše javni putokaz.

Da, imamo. Ukoliko odaberete godišnju pretplatu nudimo 20% popusta.

U broj sobe upišite 100 i podijelite cijenu s 3. To bi bila vaša cijena. Primjer: za 100 soba cijena je 383.50 EUR mjesečno. Za hostel sa 100 kreveta cijena je 383.5 / 3 = 127.83 EUR mjesečno.

Ti voliš OTA Sync ali bi želio promijeniti u godišnji ili mjesečni ugovor. Nema problema, to možete učiniti bilo kada. Jednostavno nam pošaljite e-mail na: officeATotasync.me.

Ne, nikada ne morate platiti proviziju kada primite rezervaciju. Radimo samo s paušalnim modelom naknade. Možete pogledati naše cijene ovdje.

Da, imamo oboje. Više detalja možete pronaći ovdje.

Da, želimo! I više nam je nego drago sklopiti prilagođeni dogovor za svakog pojedinog od naših novih partnera. Možete provjeriti neke detalji ovdje. Pošaljite nam e-mail na office@otasync.me.

Molimo koristite našu specijaliziranu službu za pomoć u dijelu web stranice gdje ćete pronaći odgovore na gotovo sva svoja pitanja. Ako ne, pošaljite kartu.
NAŠA DESK ZA POMOĆ.

Jeste li spremni započeti?

Radite brže, učinkovitije i usredotočite se na ono što je stvarno važno!

  • Besplatna proba 14 dana
  • Jednostavno postavljanje sistema s vođenjem stručnjaka
  • Savjetnik za upravljanje sistemom
  • Otkažite bilo kada, bez ugovora
  • Kreditna kartica neće biti terećena