#

Povežite se s gostima

Poboljšajte svaki boravak, optimizirajte poslovanje i potaknite lojalnost s našim sveobuhvatnim rješenjem za hotelijere i upravitelje nekretnina.

Povećajte zadovoljstvo gostiju

Stvorite nezaboravna iskustva koja gosti mogu pregledavati i rezervirati kad god žele.

Povećajte pomoćne prihode

15x Povrat ulaganja. 3 dana od prijave do prve rezervacije. 23% veće zadovoljstvo gostiju.

Prilagođava se potrebama vaših gostiju

Naša aplikacija za iskustvo gostiju nudi brze prijave, prilagođene preporuke i trenutne obavijesti, osiguravajući jedinstveno i besprijekorno iskustvo za svakog gosta.

Online prijava

Prijavite se bez napora

Omogućite gostima da prođu kroz proces prijave i odjave jednim dodirom gumba, osiguravajući da njihovo putovanje započne i završi na visokoj noti.

Razgovor

Pitajte Consiergea

S našom ažuriranom internetskom knjigom gostiju svojim gostima uvijek pružite jasnoću za kojom žude i detalje koje zaslužuju.

Potpuno prilagođeno

Dizajnirajte svoj boravak iz snova

Vaši gosti - izbor gostiju. Uz našu široku lepezu dodataka i dodataka, ne stvaramo samo boravak, već i iskustvo. Od rane zore do noćnog sjaja grada, osmislite svaki trenutak svog boravka tako da odgovara vašem raspoloženju i željama.

Prodajte više kao profesionalac

Predstavljamo značajku povećanja prodaje o kojoj svaki hotelijer sanja. Unaprijedite iskustva gostiju dok povećavate svoju zaradu. Od gurmanskih večera do luksuznih spa dana, neka svaka ponuda bude neodoljiva.

Otkrijte umjetnost pametnog povećanja prodaje!

Naša značajka ne samo da poboljšava boravak gostiju, već i optimizira vaše potencijale zarade.

Idite dalje od rezervacije!

Vaši gosti traže više. Upotrijebite našu značajku povećanja cijena kako biste im pružili iskustva za kojima žude.

Svi detalji pod prstom

Krećite se svojim boravkom jednostavnim dodirom. Od ažuriranja rezervacija u stvarnom vremenu do trenutnog pristupa fakturama, naša aplikacija za goste stavlja svaki ključni detalj na dohvat ruke, osiguravajući iskustvo bez muke od prijave do odjave.

Kontrola naplate

Izradite svoju fakturu na svoj način. Pomoću naše aplikacije za goste odaberite i prilagodite svoje podatke o naplati, dajući vam personaliziranu kontrolu nad svakom naplatom tijekom vašeg boravka.

Kontrola troškova

Osnažite svoj boravak uvidima u naplatu u stvarnom vremenu. Putem naše aplikacije za goste, pratite i upravljajte svojim hotelskim troškovima, osiguravajući transparentnost i povjerenje od trenutka kada se prijavite.

Jeste li spremni za početak?

Radite brže, učinkovitije i usredotočite se na ono što je stvarno važno!

  • Besplatna proba 14 dana
  • Jednostavno postavljanje s vodičem
  • Dedicirani upravitelj računa
  • Otkažite bilo kada, bez ugovora
  • Kreditna kartica neće biti terećena