#

Otkrijte Multiproperty Rezervacijski stroj

Besprijekorno integrirajte lokalno prilagođen mehanizam za rezervacije u svoju web stranicu. Povećajte broj rezervacija kod partnera za smještaj, istovremeno stvarajući bolje iskustvo za putnike i opipljive rezultate za vas.

Integrirano od strane 100+ upravitelja kanala

Posebno stvoren za

Destinacijske marketinške organizacije

Naselja

Online putničke agencije

Kako radi?

Ova se značajka odnosi na različite vrste načina pristupa koji su dostupni različitim korisnicima unutar sustava za iznajmljivanje imovine. Konkretno, ocrtava različite razine pristupa koje gosti, vlasnici nekretnina i vlasnici portala za rezervacije mogu imati.

Snimite i održavajte svoj jedinstveni brend prilagođenim filtrima, sadržajem, kartama, promocijama i popisima zaliha – a sve to dok svojim gostima dajete najbolji mogući pristup najboljem dostupnom smještaju.

Automatski prevedeno na sve glavne jezike i povezano sa svim glavnim dobavljačima smještaja i procesorima plaćanja tako da možete započeti u roku od nekoliko sati s vlastitom OTA web stranicom.

OTA konekcije

Imamo integraciju sa svim glavnim OTA-ama kao što su Booking.com, Expedia i slični, kao i s drugim upraviteljima kanala tako da ne morate biti prisiljeni koristiti našeg upravitelja kanala.

Integracija s procesorima plaćanja

OTA Payments je potpuno integrirani pristupnik za plaćanje koji koristi automatizaciju za trenutnu obradu transakcija sa samo jednim klikom ili bez ikakvog klika.

  • Potpuno povezan s vašim PMS-om
  • Upravljajte fleksibilnim i nepovratnim plaćanjima
  • Automatski teretite virtualne kreditne kartice
  • Uštedite vrijeme i povećajte prihod
  • Sigurnost na koju se možete osloniti
  • Nema skrivenih pristojbi

Podaci prve strane & Izmjerite rezultate

Uz prikupljanje podataka prve strane i robusne alate za analizu i izvješćivanje, dobit ćete vrijedne uvide o putovanjima koji vam omogućuju da optimizirate svoju ponudu, remarketing gostima i pokažete atribuciju za svoj trud.