#

O nama

Naša misija je postati vodeći svjetski tehnološki inovator u ugostiteljstvu pomažući hotelima i kratkoročnim iznajmljivačima da poboljšaju svoje poslovne rezultate.

Saznajte više o nama

# #

Naša priča

Ideja koja je nastala između dva prijatelja, tijekom praznika 2018. godine, oblikovana je potrebama tržišta, povratnim informacijama kupaca i timom iz snova koji je bio motiviran pomoći hotelima i kratkoročnim najmovima da poboljšaju svoje poslovanje.

OTA Sync je priča o modernim rješenjima upravljanja nekretninama s visokom produktivnošću zaposlenika, zadovoljnim gostima i uspješnim menadžerima.

Ono čemu su se nadali i čemu su tragali godinama sada postoji - jednostavno rješenje, a opet moćan alat, koji je jednostavan za korištenje i fleksibilan za prilagođavanje potrebama svakog kupca. Od prvog dana, tim je postavio 3 pravila: najmodernije rješenje i napredak bez kraja, besprijekorna korisnička podrška i agilan pristup potrebama tržišta.

#

Ostajemo povezani kroz naše zajedničke vrijednosti i ciljeve

Formula za učinkovitije ugostiteljsko poslovanje udaljena je samo nekoliko klikova od vas.

01

One vladati njima svima

Svaki mogući komad tehnike koji vam može zatrebati u jednom rješenju. Magija ili naporan rad našeg tima?

02

Teamwork

Uz dostupnu podršku 24/7, tu smo da Vam olakšamo put do boljeg poslovanja, većeg prihoda i velikog broja zadovoljnih gostiju.

03

ABove

Budite iznad konkurencije. Olakšajte svakodnevne poslove i svojim gostima pružite potpuno i personalizirano zadovoljstvo.

04

Sync

Sinkronizacija svega u stvarnom vremenu bez ikakve radnje koju trebate učiniti. Pripremite se biti zadivljeni!

Vizija i misija

Prvog dana OTA Sync razvoja imali smo jasnu misiju i viziju koja nam je pomogla da dođemo do ove točke i koja će nas voditi u našoj borbi za poboljšano gostoprimstvo.

  • Naša misija je postati vodeći svjetski tehnološki inovator u ugostiteljstvu pomažući hotelima i kratkoročnim iznajmljivačima da poboljšaju svoje poslovne rezultate.
  • Naša vizija je automatizirana recepcija gdje je jedina dužnost zaposlenika poboljšati iskustvo gostiju i povećati poslovni prihod.
#
# #
KARIJERA

Uvijek u potrazi za talentima

Tražimo neovisne, poduzetne, otvorene za ideje i nevjerojatno talentirane pojedince koji vole dobar izazov i odrađuju sranja.

Gostoljubivost. Redizajniran. Sada.

Želite raditi brže, učinkovitije i usredotočeno na ono što je stvarno važno?

  • Besplatna proba 14 dana
  • Jednostavno postavljanje s vodičem
  • Savjetnik za upravljanje sistemom
  • Otkažite bilo kada, bez ugovora
  • Kreditna kartica nije potrebna