5 stvari koje biste trebali provjeriti prije nego što rezervirate hotel online

5 stvari koje biste trebali provjeriti prije nego što rezervirate hotel online

Boravak gosta u hotelu pred hotelijera postavlja nekoliko zadataka. Sigurnost, predanost i ljubaznost osoblja na prvom su mjestu gostima, a hotelijerima da njihov boravak učine nezaboravnim. Prije nego što odluče rezervirati određeni hotel, putnici su skloni provjerama. Najčešće su skloni rezervirati hotele koji su prvi izlistani na OTA kanalima (Airbnb, Bookin.com…) i one koji su jeftiniji. Zato se u nastavku bloga bavimo stvarima koje putnici obično provjeravaju prije nego što se odluče na rezervaciju u određenom hotelu.

Lokacija

Lokacija je jedna od polaznih točaka prilikom rezervacije. Što je hotel bliže turističkim atrakcijama, restoranima, kafićima ili nečem drugom što planiraju posjetiti tijekom svog boravka, veća je vjerojatnost da će odabrati taj hotel i tamo rezervirati smještaj. To ne znači da je važno da se hotel nalazi u centru grada, već na mjestu koje je dostupno gostima.

Vrijednost za novac

Cijena je također jedna od najvažnijih stavki pri donošenju odluke. Ljudi su općenito spremni platiti čak i više za stvari koje premašuju njihova očekivanja. Cijena i promocija važni su za rezervacije putem web stranice hotela. Ako ih hotel ili smještaj nudi, najbolje je rezervirati direktno putem web stranice. Osim toga, nije svaki jeftiniji hotel lošiji od skupljeg. Treba provjeriti nudi li hotel kvalitetnu uslugu za postavljenu cijenu kako bi se donijela najracionalnija odluka.

Recenzije

Recenzije su zasluženo u ovih top 5 stvari. Lokacija i cijena vjerojatno bi bile zanemarive ako negativne ocjene o hotelu dominiraju nad pozitivnima. U hotelima je važno zamoliti sve zadovoljne i vjerne goste da ostave svoje komentare o iskustvima tijekom boravka. Hotel koji nema recenziju gost najvjerojatnije neće odabrati unatoč dobroj lokaciji i cijeni.

Fotografije

Fotografije dobre rezolucije važne su za privlačenje pažnje potencijalnih gostiju. Kao i recenzije, slike mogu biti važne za usporedbu fotografija hotela i fotografija gostiju. Na taj način se stvara realna slika i sprječavaju negativna iskustva.

Dodatne pogodnosti

Ono što svakako privlači pažnju su dodatne pogodnosti koje hotel nudi. Osim što pridonosi personalizaciji i izgradnji pozitivnog imidža objekta, velika je vjerojatnost da će gosti odabrati upravo taj objekt. Važno je pažljivo segmentirati svoje goste i ponuditi im sve što im je potrebno tijekom boravka. Bez obzira radi li se o solo, poslovnim ili drugim putnicima, važno je pažljivo slušati njihove potrebe i prilagoditi im usluge. To je sigurno jedan korak do više rezervacija i prihoda!

Izbor smještaja određuje iskustvo gostiju. Na hotelima je da se pobrinu da usluge koje nude u svom objektu dovedu do njihovog zadovoljstva. Zahvaljujući Internetu i njegovoj dostupnosti, sve navedeno je puno dostupnije i vidljivije, pa ih gosti mogu provjeriti prije rezervacije.

Povezivati ​​se Pošta
indeks