6 mobilnih aplikacija koje će vam pomoći u razvoju vašeg poslovanja s hotelima i iznajmljivanjem

6 mobilnih aplikacija koje će vam pomoći u razvoju vašeg poslovanja s hotelima i iznajmljivanjem

U 2020, najpopularnije mobilne aplikacije još uvijek treba instalirati društvene mreže i aplikacije iz gaming industrije. Osim ovih aplikacija, koje se najčešće koriste za zabavu, postoji širok raspon aplikacija koje su stvorene kako bi vam olakšale život.

Poslovne mobilne aplikacije često su posebno dizajnirani kako bi ubrzali vaše dnevne procese, omogućili vam jednostavan pristup potrebnim informacijama i automatizirali dnevne aktivnosti.

Izdvojili smo 6 mobilnih aplikacija za vas, što su po našem mišljenju osnovne mobilne aplikacije koje bi svaki vlasnik apartmana ili hotelijera trebao imati na svom telefonu.

Trello

Koncept dizajna projektnih ploča Trello. na Behanceu

Aplikacija koja omogućuje učinkovitu kontrolu procesa tijekom poslovanja. Definirajte faze i zadatke jednostavnim pregledom određene tablice, dajući svojim zaposlenicima ili partnerima pristup tim informacijama i nadzirući kako obavljaju potrebne zadatke. Trello možete koristiti za logistiku, organizaciju događaja, praćenje grešaka i bilješke o statusu. Osim toga, Trello nudi mogućnost povezivanja s drugim sustavima kao što su Slack, Asana, Jira itd.,

Mobilna aplikacija dostupna je na: Trgovinu playApp Store

HootSuite

Mobilne aplikacije Hootsuite

Hootsuite je platforma osmišljen kako bi vam olakšao kontrolu vaših profila na društvenim mrežama. Putem mobilne aplikacije možete planirati i organizirati objave na svojim profilima, pratiti analitiku, organizirati svoje zaposlenike i pratiti ROI.

Mobilna aplikacija dostupna je na: Trgovinu playApp Store

OTA Sync

OTA Sync je platforma za upravljanje nekretninama i hotelima stvoren kako bi olakšao upravljanje apartmanima, hotelima i hostelima. Organizirajte rezervacije svojih gostiju u jednoj aplikaciji, kontrolirajte dostupnost, cijene, kreirajte ponude, minimalni boravak i pratite statistiku prodaje. Aplikacija je rješenje za sve upravitelje i vlasnike koji su često u pokretu i žele imati direktnu vezu sa svojom recepcijom i stalnim uvidom u događanja.

Mobilna aplikacija dostupna je na: Trgovinu playApp Store

Dropbox

Poticanje fokusa na male ekrane | autor Ed Chao | Dropbox dizajn | Srednji

Dropbox omogućuje pohranjivanje i organiziranje sve vaše dokumentacije na jednoj platformi u oblaku. Od slika i fotografija, preko računa, Excel datoteka i potvrda, u nekoliko klikova spremite potrebne dokumente, pregledajte ih, podijelite s drugima i olakšajte sebi pristup potrebnim informacijama.

Mobilna aplikacija dostupna je na: Trgovinu playApp Store

Puls

Preuzimanje partnerske aplikacije Booking.com

Pulse je mobilna aplikacija tvrtke Booking.com, koji vam omogućuje komunikaciju s vašim gostima, reguliranje posebnih ponuda na stranici i praćenje statistike aktivnih promocija (npr. Genius popusti).

Mobilna aplikacija dostupna je na: Trgovinu playApp Store

Airbnb

Pomaganje Airbnb domaćinima da budu bolji (koncept dizajna) | autor Rishabh Singh | Prototippr

Airbnb je platforma za goste i iznajmljivače smještaja. To omogućuje iznajmljivačima ili voditeljima i vlasnicima privatnog smještaja (apartmani, kuće, sobe, vile) laku i brzu kontrolu svojih oglasa (profili smještaja) na platformi, kao i ubrzati i pojednostaviti komunikaciju s gostima.

Mobilna aplikacija dostupna je na: Trgovinu playApp Store

Bez obzira odlučite li instalirati aplikacije s naše liste ili ne, pokušajte si olakšati poslovanje, automatizirati ga i digitalizirati što je više moguće. Na taj način ćete imati dovoljno vremena da se posvetite poboljšanju prodaje i poboljšanju komunikacije s gostima.

Povezivati ​​se Pošta
indeks