10 najboljih aplikacija za hotelske goste za vaše poslovanje

10 najboljih aplikacija za hotelske goste za vaše poslovanje

Kao hotelijer, znate da bi jedan od vaših glavnih prioriteta trebao biti osigurati da vaši gosti imaju udobno i ugodno iskustvo.

Od skoro 54% putnika želja za beskontaktnim prijavama i odjavama, nakon čega slijedi beskontaktno plaćanje 50%, okrenuti se k mobilne aplikacije da poboljšate boravak svojih gostiju čini se kao pravo rješenje.

Čitajte dalje da biste vidjeli naš odabrani popis 10 najboljih aplikacija za hotelske goste poboljšati iskustvo gosta.

Što je aplikacija za goste hotela?

Aplikacija za goste omogućuje gostima da pristupiti raznim hotelskim uslugama i sadržajima putem svojih mobilnih uređaja.

Nadalje, služi kao praktičan komunikacijski alat između vas i vaših gostiju, s ciljem poboljšanja njihovog ukupnog iskustva tijekom boravka.

Zašto biste trebali implementirati aplikaciju za goste?

Implementacija aplikacije za goste ne odnosi se samo na poboljšanje iskustva gostiju. Naprotiv, njegova upotreba donosi više koristi, kao što su:

  • Pojednostavljeno poslovanjeSmanjite administrativno opterećenje osoblja i automatizirajte mnoge rutinske zadatke na recepciji.
  • Povećani prihod – Ponuda prilika za povećanje prodaje, nadogradnje soba i kupnje putem aplikacije može povećati pomoćni prihod.
  • Vrijedna analitika – Aplikacije za goste pamte i analiziraju ponašanje i preferencije gostiju i pomažu vam u stvaranju personaliziranih i ciljanih poruka.
  • Poboljšan angažman gostiju –  Slanjem prilagođenih poruka i ponuda možete povećati lojalnost gostiju i potaknuti ponovne posjete.

10 najboljih aplikacija za hotelske goste koje biste trebali isprobati

Prije nego što dublje zaronimo u naš popis, evo kratkog pregleda istaknutih stavki svake aplikacije.

najbolje-hotelske-aplikacije za goste

* Sve prednosti i mane temelje se na recenzijama korisnika na stranicama HotelTechReport i Capterra.

1. OTA SYNC – Najbolje za hotelsko upravljanje sve u jednom

ota-sync-početna stranica

OTA SYNC je sve-u-jednom softver za upravljanje hotelima koji vam omogućuje da:

  • Pojednostavite svoje rezervacije i procese rezervacije, 
  • Upravljajte svojim sobama i cijenama i 
  • Pojednostavite ostale hotelske operacije. 

Nadalje, softver sadrži robusne značajke uključujući Voditelj kanala i Rezervacijski stroj, pokrivajući svaki korak procesa rezervacije za više objekata.

Što se tiče integracija, OTA SYNC pruža dvosmjernu vezu s glavnim OTA-ima, ali također nudi iCal generator veze i otvoreni API za druge kanale.

Osim toga, funkcionalnost softvera ne ugrožava iskustvo i zadovoljstvo gostiju, zahvaljujući aplikacija za goste, višestruku aplikaciju koja optimizira putovanje gostiju bez potrebe da je gosti instaliraju.

Štoviše, integrira upravljanje rezervacijama za pojednostavljene rezervacije i prijave, sinkronizaciju s sustavi upravljanja imovinom

OTA SYNC podržava više jezika, osiguravajući lakšu rezervaciju za vaše goste.

Glavne značajke

Promo kodovi – Koristite promotivne kodove i kodove za popust da kažete „hvala“ ili privučete nove goste promotivnim ponudama.

Prodaje se – Omogućuje vam da prodajete svoje usluge i proizvode putem sustava za rezervacije ili da dodate dodatne usluge ili pogodnosti koje nudite svojim gostima.

Pitajte vratara – Ažurirana online knjiga gostiju koja vašim gostima pruža sve relevantne informacije.

Event management – Pojednostavlja planiranje i izvođenje događaja i banketi i olakšava učinkovitu koordinaciju zadataka kao što su rezervacija mjesta, planiranje, ugostiteljski aranžmani i upravljanje gostima.

Platni promet – Integrirani procesor plaćanja koji podržava više valuta i trenutno obrađuje transakcije.

Plug and Play Pojačivač prihoda – Omogućuje postavljanje dinamičke cijene ovisno o različitim čimbenicima, kao što su sezonalnost, potražnja, itd.

Integracija čvorišta s više nekretnina – Omogućuje vam povezivanje prilagođenog mehanizma za rezervacije s vašim web mjestom i povećanje stope rezervacija.

Cijene

OTA SYNC ima 4 Premium plana, svaki s 14-dnevnim besplatnim probnim razdobljem, s pristupom svim značajkama.

Cijene se kreću od 55€, a početni plan obuhvaća 15 jedinica.

ota-sync-pricing

2. Akia – najbolja za komunikaciju s gostima

akia-početna stranica

Akia je gostujući softver za razmjenu poruka čije usluge spadaju u 3 glavne kategorije: 

  • Mini aplikacije
  • Automatizacija, i
  • Integracije.

Softver koristi Chatbot na AI tehnologiji komunicirati s Gosti i slanje automatskih poruka i odgovora.

Možete integrirati Akiu u svoju postojeću PMS i preko 50 drugih sustava koji obuhvaćaju upravljanje imovinom, CRM, plaćanja i druge kategorije.

Glavne značajke

Personalizirano slanje poruka – Omogućuje vam automatizaciju komunikacije na temelju specifičnih atributa gosta, kao što su status plaćanja ili dob.

Beskontaktna prijava –  Omogućuje gostima da se prijave prema vlastitim uvjetima prije dolaska u vaš smještaj.

Unified Inbox – Omogućuje vam da provjerite više kanala za poruke gostiju na jednom mjestu.

Mini aplikacija Vodič za dolazak – Pomaže vam personalizirati i dizajnirati digitalni vodič o specifičnim pravilima ili politici objekta, uputama za dolazak itd.

Registracijske kartice – Smanjite vrijeme čekanja na recepciji i pomoći vam pri prikupljanju informacija tijekom prijava koje kasnije možete koristiti u marketinške svrhe.

Cijene

Akia ima 4 Premium plana, ovisno o funkcionalnostima koje trebate. Nema besplatne probe, a cijene su prilagođene.

3. HotelFriend – najbolje za poslugu u sobu

hotelfriend-homepage

HotelFriend je hotelska aplikacija za usluge gostima koja nudi digitalna posluga u sobu usluge naručivanja i conciergea, kao i mogućnost traženja pogodnosti.

Nadalje, pomaže vam upravljanje više kanala prodaje u stvarnom vremenu putem višestrukih OTA integracije i prodajte svoje sobe po fleksibilnim cijenama.

HotelFriend također nudi integracije s različitim platformama za marketing putem e-pošte, upravljanje prihodima i gostima, analitiku itd.

Glavne značajke

Samoposlužni kiosk – Omogućuje prikazuje informacije o vašem hotelu, olakšava postupke skeniranja dokumenata i nudi usluge trenutne prijave.

Aplikacija Mobile Concierge Guest – Pruža usluge digitalnog naručivanja i trenutnu obradu plaćanja.

HotelFriend AI – Pomaže vam s live chat razgovori, automatski prvi odgovori, kreiranje i prevođenje opisa soba i usluga itd.

Event management – Pomaže u upravljanju prostorima za događaje, dodjeli resursa, usluga, cateringa i drugim aspektima koordinacije događaja.

POS sustav – Pomaže u upravljanju stolovima, dostavi i uslugama za van te pruža vašim gostima prilagođene narudžbe, uključujući opcije i dodatke.

Cijene

HotelFriend ima 1 plan s besplatnim probnim razdobljem od 30 dana i 3 premium plana, počevši od 8,69 USD po sobi mjesečno.

hotelfriend-pricing

4. Goki – najbolji za ulazak bez ključa

goki-početna stranica

Goki je softver za mobilne ključeve koji gostima omogućuje pristup svojoj sobi s digitalnim ključem putem njihovih mobilnih uređaja.

Gokijevi proizvodi obuhvaćaju 3 kategorije:

  • Uređaji
  • softver
  • Nadzorna ploča.

Aplikacija također nudi SDK ili API za generiranje pristupa vašoj hotelskoj aplikaciji i povezivanje aplikacija za rezervacije, prijavu, slanje poruka, recenzije i plaćanja.

Glavne značajke

Goki nadzorna ploča – Daje gostima više opcija, kao što su SmartKey, Wallet, DoorCode i Keycard, o tome kako žele pristupiti svojoj sobi.

Pristup autopilotu – Omogućuje centralizirano središte za upravljanje pristupom osoblja na vašem imanju.

Izvještavanje – Omogućuje vam izvlačenje podataka o zaključavanju kako biste shvatili status baterije, pojedinosti o pristupu, wifi vezu i vrste pristupa koje gosti koriste.

Upravljanje grupama – Automatski generira pristup za grupe iz PMS-a tako da možete primijeniti pravila na temelju ograničenja spola ili dobi.

Cijene

Gokijev cijena uređaja počinje od 179 USD i zahtijeva osnovnu pretplatu od 6 USD.

Softver, uključujući nadzornu ploču, aplikaciju za osoblje i aplikaciju za goste, ima osnovna naknada od 6 USD po prostoru mjesečno.

Osim toga, softver možete isprobati besplatno 30 dana, ali ćete morati platiti da vam se uređaj pošalje na vaš posjed tijekom probnog razdoblja.

5. Oaky – najbolje za skuplju prodaju

oaky-homepage

Poput hrasta je softver za prodaju dodatnih cijena koji gostima pruža personalizirane ponude i preporuke na temelju njihovih preferencija i prošlih iskustava.

Nadalje, to automatizira proces povećanja prodaje tijekom cijelog putovanja gosta i nudi segmentaciju, personalizaciju i dinamičko određivanje cijena za povećanje prihoda.

Njegovi proizvodi pripadaju 3 glavne skupine:

  • Pre-Stay Upsell
  • Recepcija Upsell, i
  • In-Stay Upsell.

Glavne značajke

Automatizacija – Omogućuje vašim gostima pristup ponudama veće prodaje i nadogradnjama putem QR kodova ili poruka tijekom boravka.

Motor preporuka – Omogućuje vam da gostima ponudite relevantne nadogradnje sobe i usluge nakon prijave.

Dinamička cijena nadogradnje sobe – Omogućuje gostima da automatski primaju ponude za dostupne nadogradnje soba po optimalnoj cijeni.

Komunikacija gostiju – Omogućuje vam da doprete do svojih gostiju putem različitih kanala: live chat, tekstualne poruke, chatbotovi, e-pošta, itd.

Segmentacija – Prikazuje ponude relevantne za vaše goste na temelju trajanja boravka, dana prijave i odjave, vrste hotelske sobe itd. 

Cijene

Iako Oaky ne uključuje informacije o cijenama, one se temelje na izvedbi, dok je za hotelske lance to prilagođeno.

6. ImpulsePoint tvrtke Impulsify – najbolje za maloprodajna prodajna mjesta

impulsify-početna stranica

ImpulsePoint je POS na recepciji koji automatizira transakcije na recepciji i upravljanje zalihama za nenadzirane grab-and-go tržnice.

Također vam omogućuje obradu i praćenje prodaje skeniranjem crtičnih kodova proizvoda kako biste vidjeli sve pojedinosti o artiklu, uključujući cijenu, kategoriju poreza, opis proizvoda itd. 

Glavne značajke

Shoppop – Samoposlužni kiosk koji vašim gostima omogućuje skeniranje i plaćanje maloprodajnih artikala u trgovini kreditnom karticom ili naplatom sobe. 

Programi za goste – Dopustite svojim gostima da računaju na darivanja programa nagrađivanja, darivanja oporavka usluge, promocije, popuste itd.

Upravljanje zalihama - Dodaje artikle s malo zaliha na automatski popis za kupnju kako bi se pojednostavilo nadopunjavanje i smanjili artikli koji nisu na zalihama.

Izvještavanje – Omogućuje vam praćenje najboljih prodavača, sporih pokretača, profitnih marži itd.

Cijene

ImpulsePoint ima 4 Premium plana, koji počinju od 2599 USD godišnje.

impulsify-pricing

7. Intelity – najbolje za centralizirano hotelsko upravljanje

intelity-homepage

Intelekti je platforma za obavještavanje o iskustvu gostiju koja kombinira hotelski menadžment s pojednostavljenjem zahtjeva za uslugama.

Stoga pruža usluge i pogodnosti prije, tijekom i nakon boravka vaših gostiju.

Osnovna platforma ugošćuje:

1. Mobilne aplikacije

2. Pametne sobe

3. API platforme, i

4. GEMS Staff Operations Hub.

Intelity ima integracije s više PMS-a, POS-a, sustava prodaje karata itd.

Glavne značajke

Mobilna prijava i odjava – Omogućuje gostima da se prijave s bilo kojeg mjesta i

pristup sobama s mobilnim ključem.

Mobilni ključ – Omogućuje vašim gostima da koriste svoj mobilni uređaj kao digitalni ključ sobe.

Gost poruke – Omogućuje vam povezivanje s porukama vaših gostiju u aplikaciji i pružanje ažuriranja, automatskih poruka o dolasku, personaliziranih ponuda itd.

Marketing gostiju – Omogućuje vam stvaranje posebnih ponuda i promocija na temelju tarifnih kodova, kupovnih navika i preferencija gostiju itd.

Cijene

Infelity ne uključuje pojedinosti o cijeni, ali cijena ovisi o dodacima i modulima.

8. Duve – najbolje za razmjenu trenutnih poruka

duve-početna stranica

Duve je softver za razmjenu poruka za goste koji nudi različite opcije samoposluživanja za poboljšanje komunikacije s gostima.

Usredotočuje se na rješenja za poboljšanje iskustva gostiju i opslužuje hotele, hostele i odmor za odmor.

Duve se integrira s višestrukim PMS-ovima, upraviteljima kanala, pružateljima usluga plaćanja, mobilnim ključnim rješenjima itd.

Glavne značajke

Komunikacija gostiju – Omogućuje slanje, primanje, praćenje i upravljanje međukanalnim komunikacijama, kao što su e-pošta, WhatsApp, SMS i chatovi s OTA-a iz jednog čvorišta.

Online prijava – Omogućuje vam prikupljanje svih podataka o gostima prije njihovog dolaska.

Aplikacija za goste – Pruža prilagođena brendirana rješenja s prijedlozima, atrakcijama, uputama itd. koja će vašim gostima trebati.

AI agenti – Automatski analizirajte razgovore i označite hitne na temelju tona glasa, etape na putu gosta i teme upita.

Mobilni ključevi – Osigurajte sustave za ulazak bez ključa koje vaši gosti mogu izravno koristiti putem aplikacije za goste, kioska za izdavanje kartica ili preuzimanja. 

Cijene

Duve ima 4 Premium plana, počevši od 6 USD po sobi mjesečno. Nema besplatne probe.

duve-pricing

9. Revinate – najbolje za upravljanje povratnim informacijama

revinate-homepage

Prenovite je platforma za iskustvo gostiju koja nudi rješenja za personaliziranje iskustava gostiju, prikupljanje povratnih informacija i ponude za skuplje cijene soba i pogodnosti.

Što se tiče integracija, Revinate nudi višestruke integracije sa upravljanje prihodima sustavi, PMS sustavi, motori za rezervacije, Itd

Glavne značajke

Revinate marketing – Omogućuje slanje personaliziranih marketinških kampanja putem e-pošte, ponuda za nadogradnju soba i pregled podataka o vjernosti.

Prodaja rezervacija – Omogućuje vam da izgradite bazu podataka o potencijalnim kupcima putem izlaznih pokretača prodaje i podsjetnika itd.

Revinate Ivy – Rješenje za razmjenu tekstualnih poruka koje pokreće AI koje odgovara na pitanja, upite i zahtjeve gostiju.

Revinate povratne informacije gostiju – Omogućuje vam upravljanje, mjerenje i optimizaciju vašeg online recenzije i slanje prilagođenih segmentiranih anketa vašoj publici.

Cijene

Revinate ne uključuje cijene, ali je dostupan na zahtjev.

10. Ostanite – najbolje za hotelske lance

cijene boravka

Ostati je platforma za iskustvo gostiju koja gostima omogućuje pristup svim uslugama hotela putem svojih pametnih telefona.

Omogućuje razne aplikacije, kao što su aplikacija za goste, aplikacija za osoblje, web-aplikacija itd. Osim toga, njegove značajke sežu od upravitelja zadataka preko ključeva mobilnih soba do analitike.

Što se tiče integracija, Stay se povezuje s raznim PMS, POS, Surveys i drugim platformama.

Glavne značajke

Concierge Chat – Omogućuje prihvaćanje ili odbijanje zahtjeva, upravljanje narudžbama posluge u sobu itd.

Prodaje se – Prikazuje promocije na interaktivnom kliznom izborniku u vezi s vašim uslugama ili proizvodima.

Izravne rezervacije – Omogućuje gostima izravnu rezervaciju usluga i pristup nizu usluga hotela.

Instant povratne informacije – Omogućuje vam da prilagodite svoje poruke zahvale, pronađete odgovore, pratite zahtjeve itd.

analitika – Pruža podatke o učinku vašeg hotela u stvarnom vremenu.

Cijene

Informacije o cijeni nisu dostupne, ali se temelje na narudžbi.

Koju aplikaciju za hotelske goste odabrati?

Gore navedena rješenja ističu se u svojim kategorijama i svako može biti odlična opcija ako tražite određenu namjenu.

Međutim, vođenje hotela je složen posao koji zahtijeva rješenje koje se bavi više od samo jedne funkcije.

Jedno rješenje koje nudi potpuno hotelsko upravljanje je OTA SYNC. 🚀

Zašto ići OTA SYNC?

OTA SYNC je sveobuhvatno rješenje koje vam pomaže olakšati i automatizirati upravljanje nekretninama svih veličina.

Opremljen robusnim značajkama, OTA SYNC može poboljšati iskustvo gosta i omogućiti vam da:

✅ Obavite prijave i odjave neprimjetno u jednom "kliku",

✅ Dobiti sve potrebne informacije o njihovom boravku, kućnom redu itd.,

✅ Adresirajte zahtjeve i povratne informacije u stvarnom vremenu,

✅ Dobijte prilagođene prijedloge o tome što raditi, posjetiti, gdje jesti, itd.

Nadalje, možete:

🔥 Set minimalni i maksimalni boravak te primjenjivati ​​posebna pravila za određena razdoblja i godišnja doba.

🔥 Koristite značajka licitiranja kako biste svojim potencijalnim gostima omogućili da ponude svoju 'ponuđenu' cijenu kako ih ne biste izgubili ako žele platiti nešto nižu cijenu.

🔥 Automatski generirajte i ispišite obrasce za registraciju gostiju.

I tako puno više.

Spreman za skok OTA SYNC's bandwagon?

Prijavite se za OTA SYNC besplatno danas i revolucionirajte način na koji vaši gosti komuniciraju s vašim hotelom.

Nastavi učiti:

10 stručnih savjeta za više rezervacija na Airbnbu

5 ključnih razloga zašto se hotelski prihodi smanjuju i rješenja

Zašto je komunikacija s gostima toliko važna?

Povezivati ​​se Pošta
indeks