Kada je pravo vrijeme za promjenu PMS-a?

Kada je pravo vrijeme za promjenu PMS-a?

Korištenje električnih romobila ističe Sustav upravljanja imovinom ili sustav recepcije igra glavnu ulogu u poslovanju hotela. Recepcijski sustav pruža informacije o prijavi i odjavi, rasporedu prostorija, ograničenjima i dostupnosti te analitiku tvrtki i kanala prodaje. Softver štedi vrijeme i troškove, povećava broj rezervacija i olakšava komunikaciju između prodajnog i recepcijskog sektora. Ako niste zadovoljni funkcioniranjem trenutno integriranog PMS-a u vašem objektu, u nastavku govorimo o mogućim znakovima da vašem objektu već treba novi PMS.

1. Nije integrirano rješenje

If PMS nije jedino rješenje koje se uspješno integrira s Upravitelj kanala i Rezervacijski stroj, prvi znak je promjena postojećeg PMS-a. Tehnologija u oblaku izvrstan je način povezivanja koji hotelijerima omogućuje uspješno poslovanje s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme.

Integracija PMS-a s raznim pružateljima koji nude Channel Manager ili Booking Engine ili neke dodatne značajke potrebne za rad objekta oduzima puno novca i vremena. Osim toga, kompliciran je za vaše zaposlenike i može zahtijevati više vremena za obuku od integriranih sustava.

2. Zaposlenici nisu zadovoljni trenutnim PMS-om

Ako su zaposlenici frustrirani činjenicom da PMS ne funkcionira kako bi trebao, to je također signal za promjenu postojećeg sustava. Naime, ako je prekompliciran i neučinkovit ili korisnička podrška nije dostupna kada je potrebna, možda ćete se morati obratiti drugom pružatelju čije je korisničko iskustvo bolje rangirano.

Glavna značajka dobrog PMS-a je jednostavnost. Složeniji Property Management System zahtijeva puno vremena za prilagodbu zaposlenika, pa je moguće da lakše poslove obavljaju dulje. Tehnologija u oblaku, automatizacija i mobilne aplikacije olakšavaju izvršavanje zadataka.

3. Loša vrijednost za novac

Ukoliko nastavite koristiti zastarjele informatičke sustave, koji zahtijevaju fizičke servere i visoke troškove ulaganja, održavanja i korištenja sustava, svakako se trebate fokusirati na pronalazak novog pružatelja usluga. Pretjerano visoka cijena za ne tako dobru kvalitetu ne isplati se kroz dulje vrijeme.

Prije nego se odlučite za novi PMS dobro razmislite je li cijena odraz kvalitete i obrnuto. Budući da većina ljudi prvo uzima u obzir cijenu pri donošenju odluke o kupnji, niža cijena je obično odraz niske kvalitete, no visoka cijena ne znači nužno i vrhunsku kvalitetu. Dakle, odaberite PMS koji je jednostavan za korištenje, jednostavan za korištenje i koji pruža funkcije koje su potrebne vašem objektu.

4. ROI nije zadovoljavajući

Posljednji na popisu, ali ne i najmanje značajan signal za promjenu je loš ROI vašeg objekta. ROI je financijska metrika koja je vrlo važna za poslovanje. Zadovoljstvo gostiju jedan je od načina povećanja ROI-ja, stoga cloud tehnologija u odnosu na on-premise definitivno vodi do većih prihoda i zadovoljnih gostiju. Kako?

Automatiziranje poslovanja, marketinga, upravljanja analitikom, automatiziranih izvješća o gostima i svih ostalih značajki koje donosi tehnologija oblaka pomoći će povećati produktivnost i učinkovitost vašeg osoblja smanjenjem troškova. Osim toga, ne samo da smanjuje vrijeme osoblja za obavljanje svakodnevnih administrativnih aktivnosti, već također stvara prihod za vaše poslovanje.

Većina hotelijera se boji prelaska na novi PMS, zbog čega nerado koriste postojeće, iako nisu zadovoljni, što se može negativno odraziti na poslovanje. Dakle, ako ste barem malo neodlučni oko trenutnog softvera, sada je vrijeme da ga promijenite.

S OTA Sync integrirani sustav: PMS, Channel Manager i Booking Engine automatiziraju vaše poslovanje, štede vrijeme i novac i pružaju vašim zaposlenicima veću produktivnost i učinkovitost!

Započnite sada besplatno

Povezivati ​​se Pošta
indeks