7 najboljih hotelskih POS sustava za vaše poslovanje

7 najboljih hotelskih POS sustava za vaše poslovanje

Kako se ugostiteljska industrija dalje razvija, tako se razvija i tehnologija za upravljanje njome. 

Pravi hotelski POS sustav može napraviti veliku razliku u upravljanju vašim hotelskim operacijama, od upravljanja rezervacijama do praćenja inventara.

Ali što biste trebali tražiti u jednom, a koji bi mogao odgovaraju potrebama vašeg hotela najbolje? Ako su ova pitanja koja vam se motaju po glavi, na pravom ste mjestu.

Čitajte dalje kako biste saznali naše najbolje natjecatelje za najbolji hotelski POS sustavi.

Uronimo u!

Što biste trebali tražiti u POS sustavu?

POS sustavi se razlikuju i nude različite funkcionalnosti, stoga je važno definirajte one koje trebate, kao što su izvješća o prodaji, upravljanje zalihama, upravljanje zaposlenicima itd.

Stoga provjerite ima li POS sustav koji odaberete te značajke.

Osim funkcionalnosti, možda ćete također željeti da vaš POS:

 • Budite jednostavni za korištenje –  Potražite POS sustav kojim je jednostavno upravljati bez strmih krivulja učenja kako bi vaši zaposlenici mogli brzo naučiti kako ga koristiti uz minimalnu obuku.
 • Omogućite različite integracije – Osigurajte da se POS sustav može integrirati s drugim ključnim softverom, kao što je sustavi upravljanja imovinom, računovodstveni softver, sustavi za upravljanje narudžbama, CRM-ovi itd.
 • Budite isplativi – Uzmite u obzir troškove, uključujući početne troškove i sve tekuće naknade, poput pretplata ili transakcijskih naknada.
 • Omogućite izvješćivanje i analitiku – Omogućuju pregled i praćenje ključnih pokazatelja uspješnosti (KPI) kao što su prihod, stope popunjenosti, prodaja hrane i pića itd.

7 najboljih hotelskih POS sustava: Pregled

Prije nego što analiziramo naše najbolje odabire, evo kratkog pregleda svakog od njih.

* Sve prednosti i mane temelje se na recenzijama korisnika na Software Advice, GetApp i Trustpilot.

1. OTA SYNC

otasync-početna stranica

OTA SYNC je sveobuhvatni online sustav upravljanja imovinom koji pojednostavljuje svakodnevno poslovanje i upravljanje hotelom.

Iako sam po sebi nije POS sustav, OTA SYNC našla se na popisu zahvaljujući integracijama s:

 • Razni POS sustavi, kao što su Octopos, eBar, Aria itd.
 • ERP rješenja i 
 • Alati za izvješćivanje koji pružaju sveobuhvatan pregled uspješnosti hotela.

Dakle, OTA SYNC pruža integracije s Pruga, PayPal, FlutterWave itd. i više CRM-ova, kao što su Salesforce, HubSpot itd.

Osim toga, OTA SYNC ima otvoreni API koji se izravno integrira i komunicira s bilo kojom OTA funkcijom, povećavajući mogućnosti prilagodbe i fleksibilnost.

Osim toga, PMS ima svoje potpuno integrirani pristupnik za plaćanje koji trenutačno obrađuje i pokreće transakcije jednim klikom.

ota-sync-inapp

It automatizira punjenje virtualnih kreditnih kartica, a značajke poput enkripcije i tokenizacije štite osjetljive financijske podatke.

Na ovaj način gosti mogu platiti metodom koju preferiraju, od rezerviranje na odjavu, čime se poboljšava korisničko iskustvo i mogućnost ponovnih rezervacija.

Ključne značajke:

Ažuriranja inventara - OTA SYNC automatski ažurira informacije kad god se dogodi kupnja.

Detekcija virtualne kartice – Sustav automatski prepoznaje VCC i prilagođava proces plaćanja.

Izvještavanje o plaćanju – Prati plaćanja i pokreće prilagođena izvješća koja se željenom učestalošću šalju na vašu e-poštu

Neograničene profesionalne fakture – Omogućuje vam izradu faktura u 2 klika automatskim povlačenjem svih informacija. Vi samo trebate odabrati status i dodati dodatne usluge.

Višestruke valute - OTA SYNC posluje u više od 150 zemalja, podržavajući više valuta kako biste izbjegli naknade za konverziju.

Osim raznih opcija i mogućnosti plaćanja, PMS-a također vam omogućuje prodavati

Stoga možete prodavati putem sustava za rezervacije ili dodati bilo koju dodatnu uslugu ili pogodnost na račun za rezervaciju.

Cijene

OTA SYNC ima 4 Premium plana, svaki s 14-dnevnim besplatnim probnim razdobljem s pristupom svim značajkama.

Dakle, dobivate:

 • Besprijekorno uključivanje i postavljanje s vodičem,
 • Posvećeni upravitelj računa za sva vaša pitanja. 

Nadalje, možete otkazati bilo kada. Ne postoji ugovorna obveza, i OTA SYNC neće teretiti vašu kreditnu karticu.

Planovi počinju od 55 USD mjesečno.

ota-sync-pricing

2. Brzina svjetlosti

Brzina svjetlosti je POS i eCommerce platforma temeljena na oblaku za maloprodajne i ugostiteljske tvrtke. 

Za hotele nudi opcije upravljanja restoranima koje možete integrirati sa svojim PMS-om.

Tako možete upravljati svojim narudžbama za restoran i poslugu u sobu iz istog sustava i dodijeliti korisničke uloge i dopuštenja osoblju bara, kuhinje i posluge.

Glavne značajke

Procesor plaćanja – Omogućuje više opcija plaćanja i omogućuje vam rukovanje velikim količinama bez mjesečnog ograničenja transakcije.

Napredni uvidi – Pruža uvid u trendove prodaje, učinak zaposlenika i ponašanje kupaca.

Upravljanje zalihama – Omogućuje praćenje razine zaliha, upravljanje dobavljačima i optimiziranje njihove ponude jelovnika.

računovodstvo – Daje vam automatizirani dnevni sažetak prodaje, sinkronizira podatke o prodaji za dostavu i prodaju na mjestu, mapira i bilježi različite kategorije proizvoda i vrste plaćanja itd.

Cijene

Lightspeed ima 4 Premium plana, počevši od 69 USD.

3. Tost

Tost je POS temeljen na oblaku koji opslužuje restorane, kafiće i druge ugostiteljske djelatnosti.

Nudi proizvode u rasponu od kioska za samostalno naručivanje preko obrade plaćanja do darovnih kartica. 

Toast ima integracije s raznim alatima trećih strana, kao što su računovodstveni softver, platforme za online naručivanje i usluge obračuna plaća.

Također ga možete integrirati u svoj PMS kako bi restoran i recepcija bili sinkronizirani.

Glavne značajke

Platni promet – Rješenje za obradu kreditnih kartica koje nudi prilagođene cijene i prihvaća plaćanja kreditnom karticom online ili offline.

Internetsko naručivanje – Omogućuje vam da prilagodite svoj jelovnik i napravite prilagodljive promocije na temelju artikla, dostave i narudžbe.

Upravljanje više lokacija – Omogućuje vam da konfigurirate jelovnike u svojim restoranima.

Popis – Pruža podatke za kontrolu troškova i uvid u fluktuacije cijena, centralizirani operativni sažetak, praćenje otpada itd.

Cijene

Toast ima 1 besplatni plan s ograničenim pristupom svim značajkama i 2 premium plana počevši od 69 USD.

4. kvadrat

Trg je sustav za obradu plaćanja i čitač mobilnih kartica za mala poduzeća. 

Nudi niz značajki koje pomažu u upravljanju prodajom, zalihama i informacijama o kupcima.

Nadalje, integrira se s raznim alatima za e-trgovinu, CRM, ispunjavanje narudžbi, računovodstvo i poreze.

Glavne značajke

Platni promet – Prihvaća razne beskontaktne i čip opcije, kao što su kartice, Apple Pay, digitalni novčanici itd.

Fakture – Omogućuje slanje neograničenog broja faktura, zakazivanje ponavljajućih i automatskih podsjetnika za plaćanje, slanje digitalnih potvrda itd.

Darovne kartice – Omogućuje stvaranje i pokretanje prilagođenih programa darovnih kartica s QR kodovima i crtičnim kodovima koji se mogu skenirati.

Online naručivanje – Prihvaća i upravlja narudžbama s više kanala: online i osobno, ispred i iza kuće, računi na društvenim mrežama, mobilni telefoni itd.

Cijene

Square ima 1 besplatan s ograničenim pristupom svim značajkama i 2 premium plana, počevši od 29 USD mjesečno i naplaćujući se godišnje.

5. Epos sada

Epos sada je POS temeljen na oblaku koji pomaže tvrtkama u maloprodaji i ugostiteljstvu upravljati zalihama, operacije, i interakcije s klijentima.

Nadalje, Epos Now ima značajku izvještavanja u stvarnom vremenu, kao i skenere crtičnog koda, čitače kreditnih kartica i ladice za gotovinu.

Glavne značajke

Epos Now plaćanja – Omogućuje vam prihvaćanje širokog raspona načina plaćanja, ispis računa itd. 

Financijska izvješća – Omogućuju pregled svih transakcija na jednom mjestu, uključujući pojedinačne transakcije, uvide i isplate. 

Duo radna ploča – Prilagodljiv interaktivni zaslon osjetljiv na dodir s opcijama košarice uživo, napojnica i računa itd.

Izvještavanje u stvarnom vremenu – POS sustav prikuplja i uspoređuje vaše podatke o prodaji te ih zatim pretvara u poslovna izvješća.

Cijene

Za hotele, trenutna cijena s popustom iznosi £325.

6. TouchBistro

Dodirnite Bistro je sve-u-jednom POS i sustav za upravljanje restoranima koji se prvenstveno fokusira na rezervacije restorana.

Također se bavi inventarom, jelovnikom, upravljanjem dostavom i izvješćivanjem o restoranima.

TouchBistro se integrira s višestrukim alatima za obradu plaćanja, računovodstvom, poslovnom inteligencijom, upravljanjem zalihama i drugim alatima.

Glavne značajke

Upravljanje tablicama – Pomaže vam u upravljanju stolovima praćenjem faktora kao što su udaljenost, vrijeme sjedenja i provedeno vrijeme.

Bill Spliting – Ravnomjerno dijeli račune ili po naručenim stavkama.

Platni promet – Omogućuje obradu plaćanja kreditnom karticom, debitnom karticom, plaćanjem dodirom i digitalnim novčanikom putem Apple Paya, Google Paya i Samsung Paya.

Izvješćivanje i analitika restorana – Pružite uvid u ponašanje i potrošnju kupaca, trendove prodaje, učinak osoblja itd.

Cijene

TouchBistro ima mnogo planova cijena koji ovise o vrsti usluge koju želite. POS cijene počinju od 69 dolara mjesečno.

7. Revel

Revel je POS rješenje koje služi industriji usluživanja hrane i pomaže tvrtkama u upravljanju narudžbama, plaćanjima i tijekovima rada na jednom mjestu.

Prilično je fleksibilan i prilagodljiv te vam omogućuje kombiniranje i spajanje rješenja i primjenu fleksibilnih opcija plaćanja ovisno o vašem poslovanju.

Omogućuje otvoreni API kao i integracije s partnerima u računovodstvu, upravljanju zaposlenicima, obradi plaćanja i drugim industrijama.

Glavne značajke

Upravljanje zalihama – pomaže vam da pratite svoje zalihe, razine zaliha, otpad itd.

Internetsko naručivanje – Omogućuje vam da postavite svoje internetske usluge dostave hrane tako da pokriju radno vrijeme, zatvaranje tijekom praznika, prilagođeno radno vrijeme, stavke jelovnika itd. 

Revel Advantage – Upravlja vašim POS-om i plaćanjima pomoću integriranog softvera, hardvera i obrade kreditnih kartica.

Analitika i izvještavanje – Pruža uvid u podatke o prodaji, ističe vaše najbolje prodavače, najprometnije sate, radne ciljeve i mjesečni napredak.

Cijene

Revel ne uključuje informacije o cijenama, ali prema GetAppu, cijene počinju od 99 USD mjesečno, a postoji i besplatna probna verzija.

Najbolji hotelski POS sustavi: koji odabrati?

Gore navedeni POS sustavi fokusirani su na različite aspekte obrade plaćanja i transakcija. Nadalje, svako rješenje cilja na određeno područje unutar POS polja.

Međutim, kako biste u potpunosti iskoristili njihove prednosti, trebali biste ih integrirati i povezati sa svojim PMS-om, CRM-om itd.

So zašto ne odabrati rješenje kao što OTA SYNC, koji je već PMS i ima potpuno integrirani softver za plaćanje i više opcija plaćanja? 

Zašto se odlučiti za OTA SYNC?

OTA SYNC je sveobuhvatno rješenje za hotelski menadžment pomaže vam u zadacima upravljanja kao što su:

 • rezervacije, 
 • Naplata, 
 • Inventar, 
 • Služba za korisnike i 
 • Marketing.

Aplikacija je u potpunosti opremljena robusnim Rezervacijski stroj i Upravitelj kanala prodaje, što vam omogućuje upravljanje svim rezervacijama i višestrukim objektima s jedne platforme.

Osim toga, Channel Manager vam pomaže proširiti vaš doseg i vidljivost povezujući vas s glavne OTA-e.

Kako vam još OTA može pomoći?

🔥 Izvršite napredne operacije faktura te podijeliti i spojiti prema artiklu, sobi, gostu, iznosu itd.

🔥 Učinite Fiskalizacija i automatizirati komunikaciju s državnim poreznim i digitalnim fiskalnim strojevima.

🔥 Provjerite registar blagajne na početku i na kraju svakog dana i vidjeti prihod, depoziti, isplate itd.

🔥 Lako postaviti različite poreze prilagođavanje različitim tržištima kako bi se izbjegli pravni sporovi.

Nadalje, OTA SYNC pruža cjelovito rješenje uzimajući iskustvo gostiju u obzir putem svoje Aplikacija za goste.

Nudi brze prijave, prilagođene preporuke i trenutne obavijesti za prilagodbu potrebama vaših gostiju. Aplikacija je dostupna za oboje iOS i Android sustavi.

Privučeni ste saznati više?

Prijavite se za OTA SYNC besplatno danas i maksimalno povećajte učinke robusne PMS i POS kombinacije.

Nastavi učiti:

Što je sustav upravljanja prihodima hotela i kako funkcionira?

5 najboljih softvera za upravljanje prihodima hotela koje treba razmotriti

Koje su prednosti sustava upravljanja hotelima?

Povezivati ​​se Pošta
indeks