Pravi sustav upravljanja imovinom za vaš hotel

Pravi sustav upravljanja imovinom za vaš hotel

[et_pb_section admin_label = ”odjeljak”]
[et_pb_row admin_label = ”red”]
[et_pb_column type = ”4_4 ″] [et_pb_text admin_label =” Tekst ”]

Biranje pravog Sustav upravljanja imovinom (PMS) je važna odluka za svakog hotelijera na svijetu. Od osnovnih funkcija do dobrog korisničkog sučelja, jednostavne implementacije i korisničke podrške, odlučiti koji od njih ponekad može biti glavobolja.

PMS je mozak koja povezuje sve vaše hotelsko poslovanje i pomaže vam uštedite vrijeme i novac dok povećavate svoj prihod. Neke od osnovnih automatizacija vezane su uz upravljanje rezervacijama, izdavanje računa i izvješćivanje.

Sve to treba popratiti velikom i brzom korisničkom podrškom, koja će vam pomoći kad god imate problem ili dobrom obukom korisnika.

Vrhunski kontrolni popis!

Ili što biste trebali provjeriti prije donošenja odluke?

integracije — koje sustave imate povezane ili integrirane unutar sustava za upravljanje nekretninama (PMS)? Vaš PMS mora imati dobre veze s drugim sustavima, poput upravitelja kanala, mehanizma za rezervacije i CRM-a.

Slika za post

Veza sa voditelj kanala voditelj kanala je sustav koji povezuje vaše OTA (prodajne) kanale, npr Booking.comAirbnb.com, Expedia.com, Hotelbeds, Webbeds itd. Svi ovi kanali moraju biti povezani kako ne biste mogli primati prevelike rezervacije. Ako je voditelj kanala je povezan s vašim PMS-om ili još bolje (!) integrirano sa unutar svog PMS-a možete jednostavno kontrolirati svoje planove cijena, ograničenja (min i maksimalni boravak, dani prijave itd.), dostupnost i druge ključne informacije koje vaši OTA kanali prikazuju potencijalnim gostima. Veza mora biti 2way, tako da kada promijenite bilo što u svom PMS-u, to ide izravno preko upravitelja kanala na OTA kanale. A ako vaš voditelj kanala primi novu rezervaciju, ona se prikazuje na vašem PMS kalendaru. Ako je veza jednosmjerna, to nije dovoljno, još ćete morati obaviti neki posao, koji se može automatizirati.

Veza sa motor za rezerviranje - motor za rezerviranje je vaš online front office, to je glavna funkcija na vašoj web stranici! Putem sustava za rezervacije, vaš gosti vrše izravne rezervacije bilo kada. Tamo mogu u stvarnom vremenu vidjeti raspoloživost vaše sobe, provjeriti cijene, ponude itd. Mehanizam za rezervacije trebao bi se uklopiti u cjelokupni dizajn web stranice i brenda vašeg hotela. Kreativan, brz, jednostavan i intuitivan dizajn pomoći će vam da usmjerite pozornost na ono što je najvažnije - vaše iskustvo rezervacije gostiju.

Veza sa CRM-om — CRM odn Customer Relationship Management je sustav ili način upravljanja odnosima s vašim gostima i kupcima. Putem CRM-a možete automatizirati e-poštu svojim gostima, pratiti njihovu interakciju s vašim hotelom i što im se najviše sviđa. To vam pomaže da odaberete pravu strategiju prodaje. Ako vaš PMS ima te funkcije, to je još bolje.

PMS u oblaku

Cloud sustav je isporuka različitih usluga putem interneta, uključujući pohranu podataka, baze podataka, umrežavanje i softver. oblak-temelji se pohrana omogućuje spremanje datoteka u udaljenu bazu podataka i njihovo dohvaćanje na zahtjev.

Vaš PMS mora biti u oblaku iz više razloga:

  • Oblak nije budućnost, on jest sadašnje i buduće potrebe za poboljšanje vašeg poslovanja
  • Jednostavno postavljanje– s PMS-om temeljenim na oblaku možete imati jednostavno postavljanje s manje vremena potrebnog za obuku
  • Pristupačnija opcija– budući da nema potrebe za postavljanjem na licu mjesta (u hotelu) i podrškom ako se pojavi bilo kakav problem, cloud tehnologija je jeftinija od offline tehnologije.
  • Mobilni pristup– bilo kada s bilo kojeg mjesta možete pristupiti svom PMS-u. Ako se ne osjećate dobro ili ste odsutni, još uvijek imate kontrolu nad hotelom.
  • Pohrana podataka izvan mjesta– ovo vam pomaže u zaštiti informacija vaših gostiju, a ako PMS koristi kvalitetne poslužitelje, vaši su podaci još sigurniji od pohrane na licu mjesta.

Mobilna aplikacija

Vaš PMS trebao bi imati pristup mobilnoj aplikaciji, to će vam pomoći u upravljanju hotelom dok ste u pokretu. Jednostavan pristup, odlično korisničko sučelje, brzo preuzimanje i brzo prebacivanje zaslona unutar aplikacije, to su stvari koje tražite.

Korisnička podrška i obuka

Nudi li vaš pružatelj usluga PMS-a besplatnu korisničku podršku ili je uključena u cijenu? Ovo je osnovno, ako vam naplaćuju brzu podršku, ako imaju ograničenja, poput "odgovarat ćemo samo za PREMIUM klijente" "Ili odgovor u roku od 72+ sata" koliko god mala bila njihova cijena, na kraju će postati skupi za vas. Jedno prebukiranje, jedna glavobolja ili jedan dan bez podrške mogu biti loši za vaše poslovanje. Svaki sustav ima nedostataka i svi to trebamo prihvatiti (sve dok ti nedostaci nisu ključni i problematični za vaše poslovanje), ali mora biti pouzdan, a podrška mora biti brza u rješavanju problema kada se pojave.

Morate postaviti nekoliko pitanja:

  • Je li podrška dostupna svaki dan u tjednu?
  • Trebate li čekati više od jednog dana da biste dobili odgovor?
  • Omogućuju li neku vrstu obuke, ako je potrebna?
  • Imaju li bazu znanja?
  • Razvijaju li stalno svoje proizvode?

Veliki sustavi se stalno poboljšavaju, nove funkcije stižu svakih nekoliko tjedana i sustav mora biti jednostavan za rukovanje.

Ako trebate imati nekoliko dana za obuku, ako svakom novom recepcioneru treba više od 10 dana da svlada korištenje sustava, onda definitivno imate stari sustav, vjerojatno s previše funkcija koje je preteško svladati – ako to je slučaj, vrijeme je za promjenu!

[/ Et_pb_text] [/ et_pb_column]
[/ Et_pb_row]
[/ Et_pb_section]

Povezivati ​​se Pošta
indeks