OTA Sync Procesor plaćanja

OTA Sync Procesor plaćanja

S obzirom na to da putnici danas rezervacije i plaćanja vrše online, mogućnosti hotela da povećaju prodaju i prihode su sve veće. Stoga je važno da uvijek budu u korak s novim tehnologijama i trendovima.

Većina hotelijera još uvijek koristi ručno plaćanje u svom poslovanju, ne znajući prednosti automatskog plaćanja. Prelaskom s ručnog na automatsko plaćanje smanjuje se velik broj pogrešaka za čije je ispravno otkrivanje i smanjenje potrebno vrijeme. To može rezultirati potencijalnim gubitkom, što je loše za dugoročno poslovanje.

Koje načine plaćanja preferirate u svom hotelu?

1. Kreditna kartica

2. Gotovina

3. Mobilno plaćanje

4. Virtualno plaćanje

Ako još niste počeli primjenjivati ​​automatsku naplatu svih navedenih plaćanja (osim gotovine), onda je ovaj blog za vas! 🙂
Ostanite do kraja dok otkrivamo kako obrada plaćanja može poboljšati vaše poslovanje i generirati više prihoda.

Što je procesor online plaćanja i koje prednosti donosi?

Obrada plaćanja temelji se na online naplati i obradi kartičnog plaćanja. Sadrži podatke o plaćanju kupca za dovršetak transakcije. Ne zahtijeva POS uređaje, a korisnici mogu plaćati u više valuta. Osim toga, potpuna provjera kartice osigurava da su i vaši podaci i podaci korisnika potpuno zaštićeni, čime se smanjuje mogućnost prijevare.

Ključnu ulogu ima prijemni sustav (PMS), zbog čega je važno da Procesor plaćanja bude uspješno integriran s vašim PMS. Kako to zapravo radi?

Prilikom rezervacije klijent daje podatke o svojoj kreditnoj kartici, a ti se podaci šalju procesoru s vaše web stranice ili OTA kanala. Ovaj brzi procesor preuzima plaćanje i prenosi ga u vaš integrirani PMS nakon što klijentova banka odobri ili odbije transakciju.

Prednosti integrirane online obrade plaćanja s PMS-om:

1. Izravna veza s gostima – Implementacija ovog sustava omogućuje gostima plaćanje po želji od rezervacije do odjave, čime se poboljšava korisničko iskustvo i mogućnost ponovnih rezervacija.

2. Nema više grešaka – Automatizacija značajno smanjuje pogreške i vrijeme potrebno za njihovo ispravljanje.

3. Brže transakcije – Vrijeme potrebno za plaćanje puno je brže i učinkovitije, što će također znatno poboljšati iskustvo vaših gostiju i uliti dodatno povjerenje zbog kojeg će se poželjeti ponovno vratiti.

4. Fleksibilnost i brži rast na tržištu – mogućnosti plaćanja brzo se razvijaju, a praćenje trendova omogućuje vam da ostanete ispred brzih promjena na tržištu, što dodatno unapređuje vaše poslovanje i ubrzava rast.

5. Ne treba vam fizički POS uređaj – pomoću OTA Sync Fizički POS uređaji procesora plaćanja koji su potrebni za naplatu kreditnih kartica sada su prošlost.

Kako vam možemo pomoći?

Uz 3D secure OTA Sync Payment Processor više ne morate brinuti, za vas smo pripremili kompletan vodič za integraciju sa sustavom recepcije. Od sada možete koristiti ovu nevjerojatnu funkciju koja ljudima štedi toliko vremena i štedi ih da ne zaborave naplatiti virtualne kartice, a vi ne morate imati fizički POS uređaj.

http://help.otasync.me/en/articles/6454198-how-to-charge-reservation-with-ota-payments-stripe

Ako još niste isprobali naš PMS, sada je vrijeme da to učinite. Započnite svoj 14-day free trial now.

Povezivati ​​se Pošta
indeks