OTA Sync Prikuplja zajednička ulaganja od TS Ventures Funda, DSI grupe poslovnih anđela i Startup Wise Guysa

OTA Sync Prikuplja zajednička ulaganja od TS Ventures Funda, DSI grupe poslovnih anđela i Startup Wise Guysa

Uzbuđeni smo što možemo objaviti naš najnoviji krug ulaganja koji smo zaključili s tvrtkom TS Ventures Fond, DSI grupa poslovnih anđela i Startup Wise Guys.

Ulaganje u OTA Sync vrlo je važan za rast i plasman softvera u zemljama diljem svijeta. OTA Sync s razvojem softvera krenuli smo 2018. godine, a do 2020. godine radili smo na prikupljanju informacija od kupaca i prilagođavanju softvera tržištu. U 2021. godini privukli smo investicije jednog od najboljih europskih akceleratora Startup Wise Guys, te California Expert Funda DOJO.

Nakon poslovnog uspjeha u Srbiji i Crnoj Gori, otvoren je novi krug ulaganja koje je OTA Sync tim se planira ulagati u rast na regionalnim tržištima, kroz edukaciju i promociju održivih i modernih tehnologija, kako bi se pozicionirao kao najmodernije i najcjelovitije rješenje za upravljanje hotelima i apartmanima.

U narednom razdoblju planira se pokrenuti program podrške za sve hotele koji imaju eko certifikate ili su okrenuti održivim izvorima energije. Budući da je tehnologija oblaka ekološki prihvatljiva, cijeli program ima za cilj pružiti pogodnosti za korištenje naših i partnerskih usluga koje funkcioniraju na održiv način.

Od 2020, OTA Sync ima preko 1,500 zadovoljnih kupaca, posluje u 14 zemalja svijeta, a neki od klijenata izvan Balkana nalaze se na Maldivima, Španjolskoj, Portugalu i Meksiku.

Povezivati ​​se Pošta