OTA Sync zatvara međunarodni početni krug od 1.3 milijuna eura koji vodi Presto Ventures

OTA Sync zatvara međunarodni početni krug od 1.3 milijuna eura koji vodi Presto Ventures

Povjerenje klijenata u 17 zemalja svijeta pridonijelo je stjecanju povjerenja investitora. Usmjeren na hotele, OTA Sync pomaže menadžerima i zaposlenicima da upravljaju poslovanjem s jednog mjesta.

Djordje Jevtić CEO & Ilija Milović CTO

Sretni smo što možemo objaviti uspješno zatvaranje produženog kruga početnih koraka, čime smo prikupili 1.3 milijuna eura ulaganja. Ovo financiranje, na čelu s Presto Ventures a pridružili su se i značajni investitori kao što su Katapult akcelerator, TS Ventures fond, DSI grupa poslovnih anđela, Startup Wise Guys, i Kalifornijski stručni fond DOJO, tjerat će OTA Sync'S misija pružanja sveobuhvatnog rješenja za upravljanje hotelima i nekretninama temeljenog na oblaku ugostiteljskim tvrtkama diljem svijeta.

“Uzbuđeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu OTA Sync u Presto, dok upotpunjuju naš HORECA segment portfelja dodavanjem svog HO našem RECA. Vjerujemo da brzi porast masovnog turizma nakon covida stvara idealno okruženje za alate koji značajno povećavaju produktivnost ionako oskudne radne snage u ugostiteljstvu. Sinergija između Đorđevog i Ilijinog iskustva u industriji, zajedno sa zrelošću proizvoda, savršeno ih pozicionira da iskoriste ovu veliku priliku. Osobno, jedva čekam vidjeti više hotela koji koriste OTA Sync tijekom mojih putovanja.” kaže Milan Lupac, Partner na Presto Ventures

Tehnologija sve u jednom

Posljednjih godina hotelska tehnološka industrija ubrzava se, tako da odabir složenih hotelskih sustava ili kombinacija višestrukih sustava upravljanja može biti vrlo frustrirajući i stvoriti različita poslovna mjesta za hotelijere.

Jednostavnost i sveobuhvatnost jedinstvenog sustava smanjuje vrijeme i trud potreban za obuku, donošenje odluka i prilagodbu jednom sustavu, a istovremeno pomaže zaposlenicima da povećaju produktivnost i ubrzaju prihod.

Novi val tržišta pametnog ugostiteljstva

Podaci pokazuju da je globalno tržište pametnog ugostiteljstva procijenjeno na 13.67 milijardi dolara u 2022. godini i predviđa se rast uz nevjerojatan godišnji rast od 29.79% od 2022. do 2030. Do 2030. očekuje se da će globalni prihodi dosegnuti 110.08 milijardi dolara. Sve veća dominacija rješenja u oblaku i poslovnog modela SaaS pokreće ovu transformaciju. Rješenja u oblaku postaju neophodna za senzore i druge uređaje koji se sve više koriste u hotelima za poboljšanje iskustva gostiju.

Tržišni potencijal je značajan, a dinamičan rast tržišta donosi veće zahtjeve gostiju i veća očekivanja hotelskih operatera. Nadalje, porast broja turista i smještajnih kapaciteta doveo je do većeg interesa za hotelsko-tehnološka rješenja u ovoj industriji koja se brzo razvija.

Širenje na nova tržišta

Sredstva prikupljena u ovoj investicijskoj rundi bit će ključna u vožnji OTA Sync'S širenje na europsko i latinskoameričko tržište. Ovo proširenje odražava viziju tvrtke da osnaži hotelijere diljem svijeta, nudeći im moderno, integrirano rješenje koje će redefinirati njihovu industriju. Osim toga, ulaganje će potaknuti razvoj novih funkcionalnosti, osiguravajući OTA Sync ostaje na čelu inovacija u tehnološkom pejzažu ugostiteljstva koji se stalno razvija.

Sa uredima u Estoniji i Srbiji, OTA Sync trenutno se može pohvaliti s više od 2,000 zadovoljnih korisnika u 17 zemalja svijeta. Ovi klijenti imaju koristi od paketa od četiri sveobuhvatna rješenja: Sustav upravljanja imovinom, Rezervacijski stroj, Upravitelj kanala, A vrhunska aplikacija za iskustvo gosta.

U zaključku, OTA Sync'S nedavna investicija u okviru Seed runde od 1.3 milijuna eura označava izuzetan korak naprijed za industriju hotelske tehnologije. Nudeći sveobuhvatno rješenje sve u jednom, tvrtka mijenja način na koji hoteli rade i upravljaju svojim poslovanjem. Kako tržište pametnog ugostiteljstva nastavlja rasti, OTA Sync pozicioniran je s misijom da upravljanje hotelima učini učinkovitijim, a iskustvo gostiju ugodnijim.

Povezivati ​​se Pošta
indeks