Top 5 sustava za upravljanje kanalima

Top 5 sustava za upravljanje kanalima

Što je Channel Manager?

Sustav upravljanja kanalima je alat koji hotelijerima i vlasnicima nekretnina omogućuje oglašavanje svojih smještajnih jedinica na više kanala (Booking.com, Airbnb, TripAdvisor, Expedia, i drugi) u isto vrijeme. Sustav je osmišljen kako bi spriječio prebukiranost, pogreške prilikom rezervacije, uštedio vrijeme, novac i povećao globalnu vidljivost brenda.

Channel Manager se sastoji od kontrolne ploče koja prikazuje vidljivost i dostupnost, bez potrebe da budete prisutni na svakom pojedinom kanalu. Automatizirajući svoje poslovanje, hoteli mogu bilježiti i pratiti sve podatke o rezervacijama zahvaljujući Channel Manageru.

Zašto je Channel Manager važan za poslovanje?

Prisutnost Channel Manager sustava u vašem smještaju uvelike olakšava poslovanje jer uz pomoć jednog središnjeg panela imate bolji pregled raspoloživosti i cijena, sprječavajući rutinske pogreške. Također, Sustav vam daje detaljna izvješća o svakom pojedinom kanalu.

Instalacija sustava Channel Manager u vašem objektu olakšava obavljanje mnogih zadataka, što zauzvrat dovodi do više rezervacija i prihoda.

Što je Channel Manager System, kako pomaže objektima u poslovanju i koje su prednosti, pročitajte više na:

Hotel Channel Manager sustav

Top 5 sustava za upravljanje kanalima

SiteMinder

Prema Hotel Tech Reportu, SiteMinder zauzima prvo mjesto u kategoriji Channel Manager. Sustav omogućuje sinkronizaciju na preko 350 distribucijskih kanala kao što su Booking.com, Airbnb, TripAdvisor i mnogi drugi. Omogućuje integraciju u dva faktora i povezivanje s PMS-om. Štedi vrijeme i daje detaljna izvješća koja olakšavaju upravljanje rezervacijama. Osigurano je besplatno probno razdoblje, a nakon isteka cijena za samo upravitelj kanala počinje od 56 € mjesečno.

OTA Sync

Korištenje električnih romobila ističe OTA Sync Upravitelj kanala Model omogućuje certificiranu dvosmjernu vezu koja omogućuje sinkronizaciju na svim kanalima istovremeno. Sprječava prebukiranje i uspješno se integrira s PMS a Rezervacijski stroj. Sustav se temelji na tehnologiji oblaka koja omogućava pristup u bilo koje vrijeme i sa bilo koje lokacije te je prikladan za smještajne objekte bilo koje veličine.

Channel Manager je prilagođen i mobilnoj verziji s fantastičnim dizajnom koji omogućuje upravljanje poslovanjem u pokretu. Osim toga, sustav je preveden na 13 jezika, štedi vrijeme, jednostavan je za korištenje i omogućuje besplatnu probnu verziju u trajanju od 14 dana. Nakon isteka probnog roka cijena od cijeli programski paket (PMS, Booking Engine i Channel Manager) počinje u 18 € mjesečno.

MyAllocator

MyAllocator je sastavni dio Cloudbeds (Upravitelj kanala Cloudbeds), koji omogućuje dvofaktorsku integraciju, sprječava pogreške pri rezervaciji i jednostavan je za korištenje. Ovaj sustav prvenstveno je namijenjen hostelima i smještajima srednje veličine, baziran na cloud tehnologiji. Plasmanima olakšava upravljanje prodajnim kanalima na kojima oglašavaju svoje jedinične plasmane. MyAllocator nudi probno razdoblje i cijenu od Channel Manager sam počinje u 19 € mjesečno.

STAAH

STAAH Upravitelj kanala nudi Max Channel Manager koji vam omogućuje povezivanje s više od 200 OTA (Over Travel Agency) kanala. Posjeduje analitiku za lakše upravljanje, optimiziran je za mobilne uređaje, pogodan za smještajne kapacitete različitih veličina, te se uspješno integrira sa Property Management Systemom. STAAH Channel Manager nudi alat za praćenje natjecanja (RateSTalk) u jednoj tablici grafičkih podataka.

Oktorat

Oktorat ChannelManager omogućuje povezivanje s preko 110 distribucijskih kanala, temeljenih na cloud tehnologiji. Karakterističan za smještajne kapacitete veće i manje veličine sprječava pojavu prebukiranosti, uspješno je integriran sa Property Management Systemom. Neke od važnih značajki prema Hotelsko tehničko izvješće su automatsko izvješćivanje, optimizacija za mobilne uređaje, e-pošta prije i poslije boravka, automatizirani pregledi. Mjesečna pretplata is manje od 500 dolara.

Povezivati ​​se Pošta