Zašto biste trebali odabrati PMS u oblaku umjesto PMS-a na licu mjesta?

Zašto biste trebali odabrati PMS u oblaku umjesto PMS-a na licu mjesta?

Da biste razumjeli više o Sustavi upravljanja imovinom, moramo znati koju vrstu PMS-a možemo izabrati imati u hotelu. Prvo, tradicionalno smo instalirali PMS na licu mjesta i imamo PMS temeljen na oblaku. Sustav na licu mjesta, ili lokalni PMS, nešto je što mora biti instalirano na vašem posjedu na lokalnom poslužitelju i fizički ostaje na tom poslužitelju. S druge strane, PMS u oblaku pohranjen je online, a sve što trebate za pristup je internetska veza i vaši podaci za prijavu.

Cloud PMS, iako je jednostavnije i fleksibilnije rješenje, još uvijek zaostaje u broju korisnika. Većina hotelijera i dalje odabire tradicionalno postavljen PMS, ali uskoro će brojke biti drugačije.

Što smo naučili iz 2020.?

Morate imati fleksibilno online rješenje! Ostanite kod kuće, dok gosti traže svoj vikend bijeg, što vam daje priliku da kontrolirate svoju prodaju u stvarnom vremenu. Za to morate imati a voditelj kanala integriran u vaš PMS. Ako još uvijek koristite PMS na licu mjesta, imamo loše vijesti za vas, vaš nedostatak fleksibilnosti oduzima potencijalni prihod.

Smanjeni troškovi uz bržu implementaciju

Jedan od glavnih razloga prelaska na novi sustav upravljanja imovinom može potrajati toliko vremena ako tehnički stručnjaci moraju putovati u vaš hotel i instalirati komplicirane sustave na licu mjesta. Mogu proći tjedni da se postave isprave, a dodatne troškove (letovi, hotelske sobe itd.) obično snosi hotelijer.

Dok je sa oblak PMS nećete imati te troškove, imat ćete priliku dobiti bržu implementaciju s manje troškova. Osobito u vrijeme povećane sigurnosti u pogledu socijalnog distanciranja, ovo je velika prednost jer eliminira nepotrebne komplikacije i znači da stvari možete obaviti brže i sigurnije.

Nema više naknade za održavanje i dodatnih troškova! Ništa na licu mjesta ne znači da nema troškova održavanja ili skupih poziva kada postoji greška u sustavu, a potrebna vam je pomoć da to riješite. Cloud PMS-u može se pristupiti s bilo koje točke i pomaže korisničkoj podršci da bude učinkovitija u pronalaženju i rješavanju problema.

Sigurnost podataka i ažuriranja

PMS na licu mjesta može se fizički pokvariti ili uništiti u slučaju požara, poplava ili drugih katastrofa. Također, može se lako hakirati s phishing shemama ili virtualno zaraziti virusom, to su redovite opasnosti kada imate nešto instalirano na računalu i poslužiteljima.

Svaki dobar PMS temeljen na oblaku koristit će jednog od najnaprednijih pružatelja usluga u industriji, koji uvijek dolazi s najnaprednijim razinama sigurnosti koje se neprestano prate i poboljšavaju

Imate sjajnu ideju ili želite vidjeti neke promjene u sljedećem ažuriranju? Sjetite se svih onih gnjavaža i problema s onsite PMS-om, gdje biste ponekad morali čekati mjesecima da vidite novo ažuriranje, a nakon toga ste čekali da netko dođe i instalira ažuriranje. To su stvari koje se mogu riješiti s cloud PMS-om!

S oblačkim PMS-om OTA Sync, ažuriranja softvera obavljaju davatelji usluga i mogu se redovito objavljivati, što znači da ćete odmah dobiti prednosti. Većina naših ažuriranja vrši se svakodnevno i uglavnom se odnose na poboljšano korisničko iskustvo.

Poboljšana korisnička podrška

S lokalnim PMS-om uvijek će postojati neki problemi koji se ne mogu riješiti telefonom. U tim je slučajevima potrebno vrijeme za organiziranje i provođenje posjeta na licu mjesta. Uz PMS u oblaku, stručni tim za podršku može riješiti problem na daljinu, jer sav kod postoji online. Vaši će problemi biti brže riješeni, što znači da možete glatko voditi svoj posjed i učiniti svoje goste zadovoljnima.

Sretniji gosti

Jedno od područja na kojima PMS u oblaku stvarno izravno utječe na iskustvo gostiju jest agilnost koju donosi, osobito kada je u pitanju mobilni telefon. Možete dobiti telefonski poziv od zainteresiranih gostiju i provjeriti svoju dostupnost i cijene u nekoliko sekundi putem mobilne aplikacije kada ste u pokretu!

Povezivati ​​se Pošta
indeks