#

Cijena

Bez naknada za postavljanje, bez provizija, bez minimalnog trajanja! puna verzija je besplatna prvih 14 dana. Bez naplate kreditne kartice, ne obveza nastavka s plaćenom verzijom nakon besplatne probe!

#

Odaberite svoju opciju:

Imam 1 nekretninu sa

sobe


Koliko nekretnina imate?

s

sobe

Trajanje pretplate

Odaberite trajanje svoje pretplate nakon što istekne besplatno probno razdoblje od 14 dana

UŠTEDITE 20%

Upravitelj kanala (100+ veza)

Fleksibilan, značajkama bogat PMS temeljen na oblaku

Moderni mehanizam za rezervacije

Profesionalni sustav faktura i ponuda

Automatska e-pošta za vlasnike i goste

Računi zaposlenika/vlasnika

Upravljanje gostima (CRM)

Moćna analiza i izvješća

Modul OTA plaćanja

Web, Android i iOS aplikacije

Pristup API-ju

Vrhunska podrška i obuka

Objedinjena višekanalna pristigla pošta za goste

Online prijava i prodaja (uskoro)

Najnovija recenzija

Od kada smo počeli koristiti OTA Sync naša je zarada porasla za više od 30% na mjesečnoj bazi.

Valentina
Voditelj prodaje "Maison Royale Hotel"
“Otkako smo počeli koristiti OTA Sync naša je zarada porasla za više od 30% na mjesečnoj bazi.”

Potencijal prihoda

Česta pitanja

Ne, nema naknade za postavljanje.

Ovisno o vašem planu, poslat ćemo fakturu u skladu s tim. Udružili smo se sa STRIPE-om kako biste mogli brzo i sigurno plaćati putem željenog načina plaćanja. Prihvaćamo sve glavne načine plaćanja uključujući kreditne kartice.

Ne nećeš. Hostujemo na vlastitim poslužiteljima u oblaku i nema potrebe za instaliranjem lokalnog stroja. Nema potrebe za preuzimanjem bilo kakvog softvera, ovo su sustavi prošlosti. Preporučamo vam korištenje Google Chrome budući da je to najnapredniji preglednik današnjice i podržava najnovije tehnologije koje koristimo.

Ovo su konačne cijene s PDV-om.

Naravno, nikada ne planiramo prestati rasti i dodavati nove funkcije za naše klijente, možete provjeriti naše javni putokaz.

Da, imamo. Ukoliko odaberete godišnju pretplatu nudimo 20% popusta. Za dvogodišnje 10% i za tromjesečno 5% popusta.

Ti voliš OTA Sync ali bi želio promijeniti u godišnji ili mjesečni ugovor. Nema problema, to možete učiniti bilo kada. Jednostavno nam pošaljite e-mail na: officeATotasync.me.

Ne, nikada ne morate platiti proviziju kada primite rezervaciju. Radimo samo s paušalnim modelom naknade. Možete pogledati naše cijene ovdje.

Da, imamo oboje. Više detalja možete pronaći ovdje.

Da, želimo! I više nam je nego drago sklopiti prilagođeni dogovor za svakog pojedinog od naših novih partnera. Možete provjeriti neke detalji ovdje. Pošaljite nam e-mail na office@otasync.me.

Molimo koristite našu specijaliziranu službu za pomoć u dijelu web stranice gdje ćete pronaći odgovore na gotovo sva svoja pitanja. Ako ne, pošaljite kartu.
NAŠA DESK ZA POMOĆ.

Recenzije naših korisnika

# #

#Bok, duboko sam analizirao alat i ima puno potencijala. Jako mi se sviđa kalendar i mobilna aplikacija. I dalje su potrebna poboljšanja i prijevodi na više jezika, ali tim je od velike pomoći s podrškom i vrlo brzo razvijaju nove funkcionalnosti. Budućnost ovog alata može biti sjajna!

#
WebmaremmaVoditelj hotela
# #

#Podrška 24/7, visoka učinkovitost u rješavanju eventualnih nedoumica ili problema. Dobra vrijednost za novac. Potrebno je neko vrijeme da se navikne. Unatoč tome, cjelokupno iskustvo je više nego odlično.

#
Tanja M.Domaćin/vlasnik nekretnine
# #

#Konačno, jednostavan PMS koji nema milijun nepotrebnih opcija. Fokusiraju se na ono što je stvarno važno i u tome su najbolji! A i podrška je fantastična :)

#
m PutovanjeAgencija za upravljanje imovinom
# #

#ovaj alat će vam pomoći! 🌮 Mobilna aplikacija izgleda i radi sjajno! 🌮 Utemeljeno na oblaku tako da nema potrebe za posebnim hardverom ili opremom, sve dok postoji internet 🌮 Više lokacija (iako niste sigurni je li to pokriveno ugovorom?) 🌮 Pristup više korisnika/timova 🌮 Prikaz kalendara za rezervacije po jedinici vlasništva

#
Michelle RosalesDomaćin/vlasnik nekretnine
# #

#Izvrstan proizvod za našu agenciju. Upravljamo s 50 oglasa na AirBnB & Bookingu i sada ćemo to koristiti za sinkronizaciju naših oglasa i dobiti mehanizam za rezervacije za našu web stranicu. Uz aplikaciju i funkciju korisnika riješili smo milijune problema. :)

#
STR majstoriAgencija za upravljanje imovinom