#

Odaberite svog stručnjaka

Uskoro! Mogućnost rezerviranja sastanka s našim pažljivo odabranim stručnjacima za prihode od smještaja i marketing. Kako bi vaše marketinške postavke i vaš unos na OTA-i bili što bolji, kao i najbolji način automatizacije s nama.

Česta pitanja

Ne, nema naknade za postavljanje.

Starter dolazi s 15 jedinica uključenih u početnu cijenu. Redovno s 20 jedinica. Profesionalni sa 25 jedinica.
Svaka dodatna jedinica naplaćuje se prema cijeni na svakom paketu. Za godišnji obračun postoji 20% popusta na sve.
*Jedinica može biti soba, apartman, bungalov ili vila, što god se smatra jedinicom za iznajmljivanje u vašem posjedu.

Ovisno o vašem planu, poslat ćemo fakturu u skladu s tim. Udružili smo se sa STRIPE-om kako biste mogli brzo i sigurno plaćati putem željenog načina plaćanja. Prihvaćamo sve glavne načine plaćanja uključujući kreditne kartice.

Ne nećeš. Hostujemo na vlastitim poslužiteljima u oblaku i nema potrebe za instaliranjem lokalnog stroja. Nema potrebe za preuzimanjem bilo kakvog softvera, ovo su sustavi prošlosti. Preporučamo vam korištenje Google Chrome budući da je to najnapredniji preglednik današnjice i podržava najnovije tehnologije koje koristimo.

PDV je isključen i naplaćuje se na cijenu ako je primjenjivo.

Naravno, nikada ne planiramo prestati rasti i dodavati nove funkcije za naše klijente, možete provjeriti naše javni putokaz.

Da, imamo. Ukoliko odaberete godišnju pretplatu nudimo 20% popusta.

U broj sobe upišite 100 i podijelite cijenu s 3. To bi bila vaša cijena. Primjer: za 100 soba cijena je 383.50 EUR mjesečno. Za hostel sa 100 kreveta cijena je 383.5 / 3 = 127.83 EUR mjesečno.

Ti voliš OTA Sync ali bi želio promijeniti u godišnji ili mjesečni ugovor. Nema problema, to možete učiniti bilo kada. Jednostavno nam pošaljite e-mail na: officeATotasync.me.

Ne, nikada ne morate platiti proviziju kada primite rezervaciju. Radimo samo s paušalnim modelom naknade. Možete pogledati naše cijene ovdje.

Da, imamo oboje. Više detalja možete pronaći ovdje.

Da, želimo! I više nam je nego drago sklopiti prilagođeni dogovor za svakog pojedinog od naših novih partnera. Možete provjeriti neke detalji ovdje. Pošaljite nam e-mail na office@otasync.me.

Molimo koristite našu specijaliziranu službu za pomoć u dijelu web stranice gdje ćete pronaći odgovore na gotovo sva svoja pitanja. Ako ne, pošaljite kartu.
NAŠA DESK ZA POMOĆ.