#

Property Management sistem

Sustav recepcije temeljen na oblaku koji vam pomaže upravljati svojim svakodnevno poslovanje s jednog mjesta za učinkovito vlasništvo upravljanje. PMS je s vremenom evoluirao do stupnja u kojem danas to je poslovni sustav koji mora koristiti svaki profesionalac upravljana imovina.

 


Fleksibilan za svaki upravljani posjed

Napravili smo ovaj sustav imajući na umu svakog vlasnika ili upravitelja nekretnine. Od privatnog smještaja za odmor do velikog hotela s više od 500 soba. Sustav je modularan i može se prilagoditi svim vašim potrebama.

kontrolna ploča

Prioritet prvi

Korištenje električnih romobila ističe OTA Sync nadzorna ploča pruža sve važne informacije na prvi pogled. Tko je zadnji rezervirao, izmijenjeno ili otkazano, kako stoje rezervacije, tko je sljedeći gosti. Sve trenutne rezervacije mogu se pogledati jednim klikom sa svim detaljima rezervacije.

#
Kalendar

Potpuna kontrola u jedan pogled

Sve vaše rezervacije, cijene i ograničenja u jednom interaktivni i intuitivni kalendar. Gotovo sve što želiš učiniti moguće je odavde, dva klikovi maks.

#
Odnosi s gostima - CRM

Neka dođu opet

Najbolji gost je onaj koji vam se vraća pa smo ga mi napravili Ako možete znati sve njihove potrebe, pošaljite im automatizirane e-pošte, automatsko ispunjavanje svih njihovih podataka za sljedeći put itd.

#
Statistika i izvješća

Svi podaci pod vašim prstiju

Bilo da želite samo provjeriti prihod za neke razdoblja, usporedite ga s drugim ili upraviteljem ispisa izvješće - imamo sve automatski bez grešaka generiran za vas.

#
sistem

Potpuno prilagodljiv vama potrebama

Znamo da svatko ima svoje metode i taktike tako da svaki djelić našeg sustava činimo prilagodljivim Možete nastaviti raditi ono što najbolje znate - razveselite goste bez stresa.

#

Najvažniji sustav koji koriste hoteli

PMS uglavnom prikazuje svoju ulogu u funkciji front-officea kao glavnog sustava kontrole rezervacija, informacija o prijavi i odjavi, rasporedu soba, kontroli cijena, dostupnosti i ograničenjima.

  • Koriste ga sve nekretnine kojima se profesionalno upravlja
  • Mogućnost fakturiranja, praćenja analitike prodaje, kontrole troškova i izvoza podataka iz sustava
  • Channel manager sustav, booking engine sustav i yield management prednosti su za koje jamčimo da će vaše poslovanje učiniti mnogo lakšim
Konferencijske dvorane

Značajka banketa

Bez napora planirajte i upravljajte svojim događajima - od rezerviranja mjesta do praćenja gostiju i prilagođavanja njihovim jedinstvenim zahtjevima. Sve je to praktično dostupno na jednom mjestu, pojednostavljuje proces i oslobađa vas stresa.

SPA i wellness

SPA modul

Omogućite svojim gostima nezaboravno iskustvo i postignite izniman uspjeh za svoj hotel uz našu moćnu Spa & Wellness funkcionalnost. Učinkovito upravljajte tretmanima, kapacitetom i evidencijom klijenata. Analizirajte izvedbu, identificirajte trendove i podignite zadovoljstvo gostiju na potpuno novu razinu.

Odnosi s gostima

Upravljanje troškovima

Otkrijte snagu modula hotelskih troškova, revolucionirajući način na koji hoteli upravljaju i prate troškove, što dovodi do povećane profitabilnosti, pojednostavljenog poslovanja i poboljšane financijske transparentnosti.

Jamstva koja čine vaš poslovanje puno lakše

#
Pojednostavite dnevne zadatke

Izvoz ili ispis današnjih dolazaka/odlasci/domaći gosti, popunjenosti ili dnevnih izvješća

#
Automatizirajte održavanje

Potpuno automatsko čišćenje izvješća će ovo učiniti dosadnim zadatak stvar prošlosti

#
Neograničeno profesionalno fakturiranje

Prekrasne fakture stvorene u 2 klikovi. Sustav povlači sve informacije automatski i samo birate status i umetnite dodatne usluge ako je potrebno

#
Integrirani kanal Menadžer i mehanizam za rezervacije

Nemamo razdvojene programa ali sve je potpuno integrirani kako bi postati Vaš novi favorit sustav upravljanja imovinom

#
Zadivljujući kalendar

Upravljanje rezervacijama, drag&drop, brza prijava/odjava, status plaćanja i rezervacije, brzi pregled, automatska soba dodjela - imamo sve!

#
Automatizacija prema zadanim postavkama

Automatsko slanje nakon rezervacije, prije dolaska, nakon odlaska i sretan rođendan e-pošte će učiniti Vaši gosti ostavljaju sve najbolje recenzije

#
Bilo kada, bilo gdje, bilo gdje uređaj

Uvijek uključeno, radi na radnoj površini, mobitel i tablet, uključujući a zgodna mobilna aplikacija za pokretanje vašeg posao u pokretu

#
Sigurno i sigurno

PCI/DSS šifrirano - ne brinite o Vašim gostima povjerljivo pojedinosti. Prijavite loše karte na OTA u jednom kliku

Trenutačni uvoz svih vaših povijesnih podataka

Uvezite rezervacije i podatke o gostima kako se ništa ne bi izgubilo. Brza integracija u manje od 24 sata.