#

Redizajn ugostiteljstva.

Automatizirajte svoje poslovanje s hotelima i iznajmljivanjem nekretnina s modernim sustavom za upravljanje hotelima i imovinom u potpunom oblaku koji su razvili profesionalci u industriji.

#
Pouzdano
i više od 2000 drugih nekretnina

Izrađen za svojstva svih oblika i veličina

Koju vrstu imovine predstavljate?

Rješenje napravljeno za vas

Poboljšajte produktivnost svojih timova, spriječite pogreške i povećajte prihod!Upravitelj kanala

Channel Manager je modul koji vam to omogućuje oglašavajte svoj smještaj na preko 100 online turističke agencije odjednom (kao što su Booking, AirBnB, Expedia, Hotels, HomeAway, Trip Advisor, itd.) Automatska sinkronizacija svega, nema rizika od duplih rezervacija.

 

Rezervacijski stroj

Centralni rezervacijski sustav za sve vrste smještaj: hoteli, hosteli, vile, kampovi, apartmani, turističke organizacije i putovanja agencije. Izravnije rezervacije uz profesionalni rezervacijski sustav, bez dodatnih naknada ili provizija.

 
# #

Rješenje za upravljanje imovinom

Sustav recepcije utemeljen u oblaku koji vam pomaže upravljajte svojim svakodnevnim operacijama s jednog mjesta za učinkovito upravljanje imovinom. Nema potrebe za više sustava, imamo sve u jednom!

 
Ušteda vašeg vremena

40sati/tjedan

s automatizacijom
Povećanje prihoda do

25%

više rezervacija i skuplja prodaja
Štednja svake godine

50 000$

sustav sve u jednom

Pratite svoj smještaj s bilo kojeg mjesta

Koristite OTA Sync vrhunska mobilna aplikacija koju uvijek možete držati oko na to kako je vaš smještaj. Daje imate trenutni pristup svim ključnim brojkama, rezervacijama i čak i MRZ skener za dokumente gostiju.

#

Višejezični i dobro integrirani

Ova je aplikacija dostupna na više od 15 svjetskih jezika i ima preko desetak popularnih integracija, a mi se neprestano širimo na više regija.

#

Recenzije naših korisnika

# #

#Bok, duboko sam analizirao alat i ima puno potencijala. Jako mi se sviđa kalendar i mobilna aplikacija. I dalje su potrebna poboljšanja i prijevodi na više jezika, ali tim je od velike pomoći s podrškom i vrlo brzo razvijaju nove funkcionalnosti. Budućnost ovog alata može biti sjajna!

#
WebmaremmaVoditelj hotela
# #

#Podrška 24/7, visoka učinkovitost u rješavanju eventualnih nedoumica ili problema. Dobra vrijednost za novac. Potrebno je neko vrijeme da se navikne. Unatoč tome, cjelokupno iskustvo je više nego odlično.

#
Tanja M.Domaćin/vlasnik nekretnine
# #

#Konačno, jednostavan PMS koji nema milijun nepotrebnih opcija. Fokusiraju se na ono što je stvarno važno i u tome su najbolji! A i podrška je fantastična :)

#
m PutovanjeAgencija za upravljanje imovinom
# #

#ovaj alat će vam pomoći! 🌮 Mobilna aplikacija izgleda i radi sjajno! 🌮 Utemeljeno na oblaku tako da nema potrebe za posebnim hardverom ili opremom, sve dok postoji internet 🌮 Više lokacija (iako niste sigurni je li to pokriveno ugovorom?) 🌮 Pristup više korisnika/timova 🌮 Prikaz kalendara za rezervacije po jedinici vlasništva

#
Michelle RosalesDomaćin/vlasnik nekretnine
# #

#Izvrstan proizvod za našu agenciju. Upravljamo s 50 oglasa na AirBnB & Bookingu i sada ćemo to koristiti za sinkronizaciju naših oglasa i dobiti mehanizam za rezervacije za našu web stranicu. Uz aplikaciju i funkciju korisnika riješili smo milijune problema. :)

#
STR majstoriAgencija za upravljanje imovinom