#

Iznajmljivanje za odmor

Povećajte svoj poslovni prihod i ostavite rutinu po strani pomoću alata za upravljanje hotelima, dizajniranih posebno za vlasnike apartmana za odmor od strane vlasnika apartmana za odmor s tehničkim iskustvom. Možete to učiniti sami ili zatražiti konzultacije. Dobijte fino podešenu online prodaju i oslobodite svoje vrijeme.

#

Zašto mi treba OTA Sync?

Channel Manager je modul koji vam omogućuje povezivanje i sinkronizaciju vaših OTA kanala (kao što su Booking.com, AirBnB, Expedia, Hotels.com, HomeAway, Trip Advisor itd.). Bez prebukiranosti!

Centralni rezervacijski sustav za sve vrste smještaja: hoteli, hosteli, vile, kampovi, apartmani, turističke organizacije i putničke agencije.

Sustav recepcije temeljen na oblaku koji vam pomaže upravljati dnevnim operacijama s jednog mjesta za učinkovito upravljanje imovinom.
#

Povećajte vidljivost i rezerviranost smještaja

#
Jedan da vlada njima svima

Jedna administracija za kontrolu 100+ OTA kanala

#
Povećajte svoj prihod

Više izloženosti = više rezervacije

#
Više rezervacija ali 0 prebukiranja

Neka naša tehnologija radi za ti - bez stresa

#
Android i iOS aplikacije

Najbolji na tržištu, radite dalje kreni

#
Super jednostavno sučelje

Lakše od pisanja e-pošte

#
Jednostavan prijenos

Automatski uvezi sve trenutne rezervacije u našem sustavu

#
Kompatibilan s više svojstava

Više svojstava ne znače više komplikacija

#
Vaši podaci su spremljeni i osiguran

Sve šifrirano i automatski dnevno backup na oblaku

Upravitelj kanala

Channel Manager je modul koji vam to omogućuje oglašavajte svoj smještaj na preko 50 online turističke agencije odjednom (kao što su Booking, AirBnB, Expedia, Hoteli, HomeAway, Trip Advisor itd.)

Rezervacijski stroj

Centralni rezervacijski sustav za sve vrste smještaj: hoteli, hosteli, vile, kampovi, apartmani, turističke organizacije i putovanja agencije.

Rješenje za hotelsko upravljanje

Sustav recepcije utemeljen u oblaku koji vam pomaže upravljajte svojim svakodnevnim operacijama s jednog mjesta za učinkovito upravljanje imovinom.

#

Recenzije naših korisnika

# #

#Bok, duboko sam analizirao alat i ima puno potencijala. Jako mi se sviđa kalendar i mobilna aplikacija. I dalje su potrebna poboljšanja i prijevodi na više jezika, ali tim je od velike pomoći s podrškom i vrlo brzo razvijaju nove funkcionalnosti. Budućnost ovog alata može biti sjajna!

#
WebmaremmaVoditelj hotela
# #

#Podrška 24/7, visoka učinkovitost u rješavanju eventualnih nedoumica ili problema. Dobra vrijednost za novac. Potrebno je neko vrijeme da se navikne. Unatoč tome, cjelokupno iskustvo je više nego odlično.

#
Tanja M.Domaćin/vlasnik nekretnine
# #

#Konačno, jednostavan PMS koji nema milijun nepotrebnih opcija. Fokusiraju se na ono što je stvarno važno i u tome su najbolji! A i podrška je fantastična :)

#
m PutovanjeAgencija za upravljanje imovinom
# #

#ovaj alat će vam pomoći! 🌮 Mobilna aplikacija izgleda i radi sjajno! 🌮 Utemeljeno na oblaku tako da nema potrebe za posebnim hardverom ili opremom, sve dok postoji internet 🌮 Više lokacija (iako niste sigurni je li to pokriveno ugovorom?) 🌮 Pristup više korisnika/timova 🌮 Prikaz kalendara za rezervacije po jedinici vlasništva

#
Michelle RosalesDomaćin/vlasnik nekretnine
# #

#Izvrstan proizvod za našu agenciju. Upravljamo s 50 oglasa na AirBnB & Bookingu i sada ćemo to koristiti za sinkronizaciju naših oglasa i dobiti mehanizam za rezervacije za našu web stranicu. Uz aplikaciju i funkciju korisnika riješili smo milijune problema. :)

#
STR majstoriAgencija za upravljanje imovinom

Pratite svoj smještaj s bilo kojeg mjesta

Koristite OTA Sync vrhunska mobilna aplikacija koju uvijek možete držati oko na to kako je vaš smještaj. Daje imate trenutni pristup svim ključnim brojkama, rezervacijama i čak i MRZ skener za dokumente gostiju.

#

Česta pitanja

Ne, nema naknade za postavljanje.

Starter dolazi s 15 jedinica uključenih u početnu cijenu. Redovno s 20 jedinica. Profesionalni sa 25 jedinica.
Svaka dodatna jedinica naplaćuje se prema cijeni na svakom paketu. Za godišnji obračun postoji 20% popusta na sve.
*Jedinica može biti soba, apartman, bungalov ili vila, što god se smatra jedinicom za iznajmljivanje u vašem posjedu.

Ovisno o vašem planu, poslat ćemo fakturu u skladu s tim. Udružili smo se sa STRIPE-om kako biste mogli brzo i sigurno plaćati putem željenog načina plaćanja. Prihvaćamo sve glavne načine plaćanja uključujući kreditne kartice.

Ne nećeš. Hostujemo na vlastitim poslužiteljima u oblaku i nema potrebe za instaliranjem lokalnog stroja. Nema potrebe za preuzimanjem bilo kakvog softvera, ovo su sustavi prošlosti. Preporučamo vam korištenje Google Chrome budući da je to najnapredniji preglednik današnjice i podržava najnovije tehnologije koje koristimo.

PDV je isključen i naplaćuje se na cijenu ako je primjenjivo.

Naravno, nikada ne planiramo prestati rasti i dodavati nove funkcije za naše klijente, možete provjeriti naše javni putokaz.

Da, imamo. Ukoliko odaberete godišnju pretplatu nudimo 20% popusta. Za dvogodišnje 10% i za tromjesečno 5% popusta.

U broj sobe upišite 100 i podijelite cijenu s 3. To bi bila vaša cijena. Primjer: za 100 soba cijena je 383.50 EUR mjesečno. Za hostel sa 100 kreveta cijena je 383.5 / 3 = 127.83 EUR mjesečno.

Ti voliš OTA Sync ali bi želio promijeniti u godišnji ili mjesečni ugovor. Nema problema, to možete učiniti bilo kada. Jednostavno nam pošaljite e-mail na: officeATotasync.me.

Ne, nikada ne morate platiti proviziju kada primite rezervaciju. Radimo samo s paušalnim modelom naknade. Možete pogledati naše cijene ovdje.

Da, imamo oboje. Više detalja možete pronaći ovdje.

Da, želimo! I više nam je nego drago sklopiti prilagođeni dogovor za svakog pojedinog od naših novih partnera. Možete provjeriti neke detalji ovdje. Pošaljite nam e-mail na office@otasync.me.

Molimo koristite našu specijaliziranu službu za pomoć u dijelu web stranice gdje ćete pronaći odgovore na gotovo sva svoja pitanja. Ako ne, pošaljite kartu.
NAŠA DESK ZA POMOĆ.

Jeste li spremni za početak?

Radite brže, učinkovitije i usredotočite se na ono što je stvarno važno!

  • Besplatna proba 14 dana
  • Jednostavno postavljanje s vodičem
  • Dedicirani upravitelj računa
  • Otkažite bilo kada, bez ugovora
  • Kreditna kartica neće biti terećena