#

OTA plaćanja

Neka svako plaćanje bude brzo, sigurno i automatsko!

OTA Payments potpuno je integriran pristupnik za plaćanje koji koristi automatizaciju za trenutnu obradu transakcija sa samo jednim klikom ili bez klika.

#

Trenutni načini plaćanja i kontinuirano radimo na dodavanju novih

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#

Dostupne opcije plaćanja mogu se razlikovati ovisno o vašoj lokaciji

Plaćanje je jednostavno!

Jednim klikom upravljajte svim hotelskim transakcijama brzo i sigurno.#

Potpuno povezan s vašim PMS-om

OTA plaćanja su brza, jednostavna i integrirana u OTA Sync PMS. Plaćanja u stvarnom vremenu također su omogućena na vašem Booking Engineu.

Kada vaši budući gosti izvrše rezervaciju, mogu jednostavno i pouzdano platiti troškove smještaja, kao i sve ostale naknade vezane uz rezervaciju, poput poreza i dodatnih usluga.

Upravljajte fleksibilnim i nepovratnim plaćanjima

Bilo da se radi o fleksibilnoj rezervaciji ili rezervaciji bez mogućnosti povrata novca, postupak plaćanja jednako je jednostavan uz OTA plaćanja.

#
#

Automatski teretite virtualne kreditne kartice

Umorni ste od punjenja virtualnih kreditnih kartica jednu po jednu svaki dan?

Korištenjem OTA plaćanja, svaki dan se sve virtualne kartice automatski terete, a vi samo ujutro dobijete to prekrasno izvješće, štedeći dragocjeno vrijeme i trud.

Uštedite vrijeme i povećajte prihod

Ili uštedom od 10 sati tjedno automatiziranjem procesa plaćanja i fokusiranjem na druge stvari ili dobivanjem više novca od svojih kupaca naplaćujući im čim rezerviraju, povećat ćete svoj prihod.

#

Sigurnost na koju se možete osloniti

OTA Payments je napravljen da uključi najviše sigurnosne standarde u industriji. Podaci o nekretninama i gostima uvijek se pohranjuju i obrađuju na siguran način, s automatiziranim procesima koji smanjuju rizik od prijevare, krađe ili ručnih pogrešaka.

#

01

PCI DSS usklađenost

Poslužitelji Microsoft Azure i pružatelj pristupnika plaćanja u potpunosti su kompatibilni s PCI DSS-om.

02

Tokenization

Svi detalji kartice su tokenizirani, što znači da se unutar njih ne nalaze neobrađeni podaci OTA Sync.

03

Šifriranje od kraja do kraja

Od prve interakcije do posljednje, sve osjetljive informacije su šifrirane.

04

Sukladnost s PSD2

Obradite elektronička plaćanja prema najvišim regulatornim standardima uz usklađenost s PSD2.

05

Podrška za storniranje

Saznajte kako spriječiti lažne stornacije i dobiti OTA Sync podrška pri obrani zahtjeva.

06

3D Secure autentifikacija

Zaštitite svoje poslovanje od prijevare s plaćanjem karticama uz 3D Secure za sve online transakcije.

#
NAKNADE

Nema skrivenih pristojbi

Želimo biti transparentni - korištenje OTA plaćanja ne iziskuje dodatne troškove. Bit će vam naplaćeno tek nakon svake uspješne transakcije.

OTA Payments naplaćuje 0.5% naknade za obradu svake uspješne transakcije. Možete saznati više o naknadama za transakcije Stripea ovdje.

Automatizacija plaćanja

Uklonite ručne pogreške i oslobodite svoje osoblje ponavljajućeg unosa podataka o kreditnoj kartici. Pametna automatizacija plaćanja omogućuje vam da zaboravite na neugodne razgovore o novcu i da se usredotočite na ono što je stvarno važno: smisleno angažiranje gostiju.

01

Plaćanja jednim klikom

Pokrenite plaćanja jednim klikom – savršeno za iskustvo bez kontakta.

02

Pregled plaćanja

Pogledajte pregled svih aktivnosti plaćanja u stvarnom vremenu.

03

Ažuriranja inventara

Vaš se inventar automatski ažurira u OTA Sync kad god se kupuje.

04

Zahtjevi za plaćanje

Zatražite plaćanje od svojih gostiju u bilo kojem trenutku – samo jednim klikom.

05

Detekcija virtualne kartice

Sustav prepoznaje VCC i automatski prilagođava proces plaćanja.

06

Izvještavanje o plaćanju

Pratite plaćanja i pokrećite prilagođena izvješća kako biste bili u tijeku sa svojim financijama.

Česta pitanja

Ne, nema naknade za postavljanje.

Da, pristupnik plaćanja automatski tereti virtualne kreditne kartice s OTA-a kao što su Booking.com, Expedia, Hotelbeds ili drugi. Ujutro vam šaljemo automatsku potvrdu plaćanja za sve transakcije i novac vam se šalje prema dogovoru.

Da, možete, imate gumb u sustavu 'CHARGE' tako da možete teretiti bilo koju karticu gosta. Niste dostupni za pregled pojedinosti kartice gosta za sigurnost jer je tokenizirana, ali je možete naplatiti kad god vam zatreba.

Da, možete. Ponekad, kada se radi o rezervaciji s besplatnim otkazivanjem, bolje je samo predautorizirati karticu, a zatim naplatiti novac i vratiti ga nazad korisniku ako otkaže u razdoblju besplatnog otkazivanja. Predautorizacija košta samo 0.2 EUR po transakciji.

Novac se zadržava 7 radnih dana, a zatim se oslobađa ponedjeljkom ili četvrtkom svakog tjedna, što god nastupi prije.

Naplaćujemo samo 0.5% po transakciji, a tu su i ICC++ troškovi zajedno s nekim bankovnim naknadama. Sve u svemu, bruto transakcijska naknada varira od 2.5-3.5% ovisno o regiji i vrsti korisničke kartice.

Da, uspješne uplate automatski se bilježe pod uplatama rezervacije i financijskim izvješćima. Fakture kao komercijalni dokumenti mogu se izdavati ručno.

Surađujemo s više od 150 zemalja tako da postoje velike šanse da podržavamo slanje novca u valuti vašeg lokalnog bankovnog računa kako bismo izbjegli naknade za konverziju. Pokrivamo sve glavne valute kao što su EUR, USD, GBP pa čak i RSD.

Povrati su dio poslovanja, ali isto tako mogu biti dugotrajni za upravljanje – vrijeme koje nemate. Ako dođe do povrata uplate, bit ćemo tu u svakoj fazi da vam pomognemo. Primit ćete automatsku obavijest o otvorenim sporovima. Zatim ćemo podijeliti smjernice o tome kako upravljati sporom, komunicirati s pružateljem usluga plaćanja i pomoći vam da podnesete dokaze dok se ne riješi.

Naš sustav i Microsoft Azure poslužitelji i pružatelj usluga pristupnika plaćanja u potpunosti su usklađeni s PCI DSS standardom. Svi detalji kartice su tokenizirani, što znači da se unutar njih ne nalaze neobrađeni podaci OTA Sync i nitko ne može vidjeti stvarne podatke o kreditnoj kartici gosta, što znači da smo sigurni koliko je god moguće.

Molimo koristite našu specijaliziranu službu za pomoć u dijelu web stranice gdje ćete pronaći odgovore na gotovo sva svoja pitanja. Ako ne, pošaljite kartu.
NAŠA DESK ZA POMOĆ.

Jeste li spremni za početak?

Radite brže, učinkovitije i usredotočite se na ono što je stvarno važno!

  • Besplatna proba 14 dana
  • Jednostavno postavljanje s vodičem
  • Dedicirani upravitelj računa
  • Otkažite bilo kada, bez ugovora
  • Kreditna kartica neće biti terećena