Kada je pravo vreme za promenu recepcijskog sistema?

Kada je pravo vreme za promenu recepcijskog sistema?

Property Management System ili sistem za receptciju ima glavnu ulogu za poslovanje hotela. Recepcijski sistem pruža informacije o prijavi i odjavi gostiju, rasporedu soba, restrikciji i raspoloživosti, analitici kompanije i prodajnih kanala. Softver doprinosi uštedi vremena i troškova, povećanju broja rezervacija i olakšava komunikaciju između prodajnog i recepcijskog sektora.

Ukoliko niste zadovoljni funkcionisanjem trenutno integrisanog PMS u vašem objektu, u nastavku govorimo o potencijalnim znacima da je vašem objektu već sada potreban novi PMS.

Ne predstavlja integrisano rešenje

Ukoliko PMS nije jedinstveno rešenje koje se uspešno integriše sa Csatornakezelő-om i rezervacionim sistemom (Booking Engine) prvi je znak za promenu postojećeg recepcijskog sistema. Cloud tehnologija je odličan način za konekciju koja omogućava hotelijerima da uspešno obavljaju svoje poslove sa bilo kog mesta u bilo koje vreme.

Integrisanje PMS a različitim provajderima koji nude Channel Manager i Booking Engine, vagy neke odatne karakteristike koje su potrebne za poslovanje objekt, oduzima dosta novca i vremena. Osim toga, komplikovan je za vaše zaposlene i može zahtevati više vremena za obuku, nego integrisani sistemi.

Zaposleni nisu zadovoljni trenutnim PMS

Ukoliko su zaposleni isfrustrirani činjenicom da PMS ne funkcioniše kako bi trebalo, takođe je signal za promenu postojećeg sistema. Naime, ukoliko je previše komplikovan i nije efikasan ili korisnička podrška nije dostupna kada je potrebno, možda bi trebalo se obratiti drugom provajderu čije je iskustvo klijenata bolje rangirano.

Glavna karakteristika dobrog recepcijskog sistema je jednostavnost. Komplikovaniji Property Management System zahteva dosta vremena da se zaposleni prilagode, odnosno mouguće je da lake zadatke obavljaju duže. Cloud technológia, automatizálás, mobilna aplikacija doprinose lakšem obavljanju zadataka.

Odnos kvaliteta i cene nije zadovoljavajući

Ukoliko i dalje koristite zastarele IT sisteme, koje zahtevaju fizicke servere i visoke troškove ulaganja, održavanja i korišćenja sistema, definitivno bi trebalo da se fokusirate na pronalazak novog provajdera. Preterano visoka cena za ne tako dobar kvalitet ne ispalti se u dužem vremenskom periodu.

Pre nego što se odlučite za nov recepcijski sistem, pažljivo razmotrite da li je cena odraz kvaliteta i obrnuto. S obzirom da većina ljudi prvo prilikom odluke o kupovini razmatra cenu, obično je niža cena odraz niskog kvaliteta, ali i visoka cena ne mora značiti nužno vrhunski kvalitet. Dakle, birajte recepcijski sistem koji je felhasználóbarát, jednostavan za korišćenje i koje obezbežuje funkcije koje su potrebne vašem objektu.

ROI nije zadovoljavajući

Poslednji na spisku, ali ne i najmanje značajan signal za promenu je loš ROI vašeg objekta. ROI predstavlja finansijsku meriku koja je veoma važna za poslovanje. Satisfakcija gostiju je jedan od načina za povećanje ROI, tako da cloud tehnologija naspram on-premise definitivno dovodi do većih prihoda i zadovoljnih gostiju. Kako?

Automatizacijom poslovanja, marketinga, upravljanjem analitikom i automatizovanim izveštajima o gostima i svim drugim karatkteristikama koje donosi cloud tehnologija, doprineće povećanju produktivnosti i efikasnosti vašeg trovaškoblja krozško osoblja. Osim toga, ne samo da smanjuje vreme osoblja za obavljanje dnevnih administrativnih aktivnosti, već i generiše prihode za vaše poslovanje.

Većina hotelijera ima strah od prelaska na novi PMS, znog čega nerado koriste postojeći, iako nisu zadovoljni, što se može negativno odraziti na poslovanje. Zato, ukoliko se bar malo dvoumite oko trenutnog softvera, sada je vreme da isti promenite.

Uz OTA Sync integrációs rendszer: PMS, Channel Manager i Booking Engine , automatizujte svoje poslovanje, uštedite vreme i novac i obezbedite vašim zaposlenima veću produktivnost i efikasnost!

Probaj Besplatno.

Kapcsolódó hozzászólások