Az 5 legjobb csatornakezelő rendszer

Az 5 legjobb csatornakezelő rendszer

Sta predstavlja Channel Manager?

Channel Manager predstavlja alat koji omogućava hotelijerima i izdavaocima smeštaja oglašavanje svojih smeštajnih jedinica na više kanala (Booking.com, Airbnb, TripAdvisor, Expedia i drugi) istovremeno. Sistem je dizajniran tako da spreči pojavu prebukiranja, grešaka u rezervacijama, štedi vreme, novac, povećava globalnu vidljivost brenda.

A Channel Manager se sastoji iz jedne kontrolne table koja prikazuje vidljivost i dostupnost, bez potrebe za prisustvom na svakom pojediničnom kanalu. Automatizacijom poslovanja, hoteli su u mogućnosti da uz pomoć Channel Managera beleže i prate sve podatke o rezervacijama.

Zašto je Channel Manager potreban za poslovanje hotela?

Prisutnost Channel Managera sistema u vašem smeštaju znatno olakšava poslovanje jer uz pomoć jedne centralne table imate bolji pregled o dostupnosti i cenama, sprečava rutinske greške, daje detaljne izvekomštaje o sva. Osim toga, instaliranjem Channel Manager Systema u vaš objekat olakšava obavljanje brojnih zadataka, što posledično dovodi do većeg broja rezervacija i prihoda.

Detaljnije o Channel Manager Systemu, šta predstaavlja, kako pomaže objektima u poslovanju i koji su profiti čitajte na: https://otasync.me/blog/hotel-channel-manager-system/

Az 5 legjobb csatornakezelő rendszer

SiteMinder 

Prema Hotel Tech Reportu, SiteMinder se nalazi na prvom mestu u kategoriji Channel Managera. Rendszer omogućava sinhronizaciju na preko 350 kanala distribucije kao što su Booking.com, Airbnb, TripAdvisor és brojni dugi. Obezbeđuje dvofaktorsku integraciju i konekciju sa PMS-om. Štedi vreme i daje detaljne izveštaje što olakšava upravljanje rezervacijama. Omogućen je besplatni probni period, a nakon isteka istog cena samo Channel Managera kreće se od 56e mesečno.

OTA Sync

OTA Sync Csatornakezelő modell omogućava tanúsítvány dvosmernu vezu koja obezbeđuje sinhornizaciju na svim kanalima istovremeno. Sprečava pojavu overbookinga i usešno se integriše a PMS-om i sistemom za rezervacije. Sistem je zasnovan na cloud tehnologiji što olakšava pristup u bilo koje vreme i sa bilo koje loakcije i pogodan je za smeštaje bilo koje veličine. Channel Manager prilagođen je i mobilnoj verziji sa fantastičnim dizajnom koja obezbeđuje upravljanje poslovanjem u pokretu. Pored toga, sistem je preveden na 13 jezika, štedi vreme, jednostavan je za korišćenje a omogućena je beplatna probna verzija u periodu od 14 dana. Nakon isteka probnog perioda, cena celokupnog csomag softvera (PMS, Booking Engine és Channel Manager) se kreće već od 18e mesečno.

MyAllocator

MyAllocator je sastavni deo kompanije Cloudbed (Cloudbed Channel Manager) koji obezbeđuje dvofaktorsku integraciju, sprečava pojavu grešaka u rezervacijama i jednostavan je za korišćenje. Ovaj sistem je namenjem pre svega hostelima i smeštajima srednje veličine, zasnovan je na cloud tehnologiji. Olakšava smeštajima upravljanje kanalima prodaje na kojima oglašavaju svoje smeštaje jedinice. MyAllocator obezbeđuje probni period, a cena samo Channel Managera se kreće od 19e mesečno.

STAAH

STAAH Csatornamenedzser Max. Csatornamenedzser 200 OTA (Over Travel Agency) csatornán keresztül. Poseduje analitiku za lakše upravljanje, optimizovano je za mobilne uređaje, pogodna je za smeštaje različitih veličina i uspešno se integriše sa Property Management Systemom. A STAAH csatornamenedzsere nudi alatku za praćenje konkurencije (RateSTAlk) u jednoj tabeli sa grafičkim podacima.

Octorate

Octorate A Channel Manager 110 csatornán keresztül működik, felhőalapú technológiákkal. Karakterističan za smeštaje i veće i manje veličine, sprečava pojavu overbookinga, uspešno je integrisan sa Property Management System. Neke od značajnih karakteristika prema Hotel Tech Reportu su: automatsko izveštavanje, optimization za mobilne uređaje, e-poruke pre i nakon boravka, automatizovane recenzije. Mesečna pretplata összegeket 500 dollárért.

 

 

 

 

 

Kapcsolódó hozzászólások