#

Najbolje rješenje za menadžment hotela

Povećajte svoj priliv i zaboravite na dosadne zadatke uz naš alat za hotele, napravljen posebno za hotelijere od strane hotelijera. Možete to uraditi sami ili zatražiti konsultaciju.

#

Zašto koristiti OTA Sync?

Csatornamenedzser je modul koji Vam omogućava da reklámirate Vaš smještaj na preko 100 online putnih agencija odjednom (kao što su Booking, AirBnB, Expedia, Hotels, HomeAway, Trip Advisor, stb.) Bez overbookinga!

Centralni rezervacioni sistem za sve vrste smještaja: hotele, hostele, vile, kampove, apartmane, turističke organizacije i putne agencije.

Cloud-zasnovan recepcijski sistem koji Vam pomaže da upravljate dnevnim operacijama sa jednog mjesta radi efikasnog održavanja svih process u objektu.
#

Povećajte vidljivost i rezervacije svojih smeštaja

#
Jedan da svima Vlada

Jedna adminisztráció koja ellenőrzése 100+ csatorna

#
Povećajte svoje prihode

Veća vidljivost = više rezervacija

#
Više rezervacija ali 0 overbookinga

Pustite da naša tehnologija radi za Vas - bez stresa

#
Android és iOS alkalmazás

Najbolje na tržištu, radite u pokretu

#
Jednostavan interfejs

Lakše od pisanja email-a

#
Jednostavan transzfer

Automatski ubacite sve trenutne rezervacije u naš sistem

#
Kompatibilan za više objekata

Više smještaja ne znači više komplikacija

#
Vaši podaci su sačuvani i biztos

Sve je šifrovano i automatski dnevno kopirano a felhő

Csatornakezelő

Channel Manager je modul koji Vam omogućava da reklámozza Vaš smještaj na preko 100 online putnih agencija odjednom (kao što su Booking, AirBnB, Expedia, Szállodák, HomeAway, Trip Advisor stb.)

#

Foglalási motor

Centralni rezervacioni sistem za sve vrste smještaja: hotele, hostele, vile, kampove, apartmane, turističke organizacije i putne agencije.

#

Rješenje Za Menažment Hotela

Cloud-zasnovan recepcijski sistem koji Vam pomaže da upravljate dnevnim operacijama sa jednog mjesta radi efikasnog održavanja svih objekata.

#

Mišljenja naših korisnika

# #

#Zdravo, detaljno sam analizirao servis i ima dosta potencijala. Mnogo mi se sviđaju kalendárium i mobilna aplikacija. Tim je od velike pomoći oko podrške i razvijaju nove funkcije izuzetno brzo. Budućnost ove aplikacije može biti svijetla!

#
WebmaremmaMenadžer Hotela
# #

#24/7 podrška, velika efikasnost u rešavanju mogućih problem. Dobra vrijednost za uloženi novac. Potrebno je malo vremena da se naviknete na aplikaciju. Uprkos tome, ukupno iskustvo je veoma dobro.

#
Tanya M.Vlasnik Smještaja
# #

#Napokon, jednostavan PMS koji nema milion nepotrebnih fukncija. Fokusiraju se na ono što je važno i odlični su u tome! I podrska je takođe fantastična :)

#
mUtazásAgencija za Menadžment Smeštaja
# #

#Ova aplikacija će vam pomoći! 🌮 Mobilna aplikacija izgleda i radi odlično! 🌮 Zasnovano na cloud tehnologiji, pa nema potrebe za posebnim hardverom dokle god ima interneta 🌮 Više lokacija (iako nisam sigurna da li je ovo uključeno u cijenu?) booking engine integracije, potrebna je integracija za sistem pristupa zgradi (npr. izdavanje kartičnih ključeva, stb.) 🌮 smtp / zaseban domen 🌮 reklamne kampanje / programi vernosti

#
Michelle RosalesVlasnik Smeštaja
# #

#Odličan proizvod za našu agenciju! Održavamo oko 50 oglasa na AirBnB & Booking i sada ćemo iskoristiti ovo da sinhronizujemo naše oglase i booking engine da postavimo na naš sajt. Zajedno sa aplikacijom i subuser funkcijom smo rešili milion problem. :)

#
STR MesterekAgencija za Menadžment Smeštaja

Upravljajte svojim objektima sa bilo koje lokacije

Korisztita OTA Sync mobilnu aplikaciju za vođenje smejštaja, praćenje rezervacija i brz pristup svim potrebnim parametrima. Efikasnija kontrola poslovanja na korak od vas!

#

Česta Pitanja

Ne, nema naknade za početno postavljanje, naš tim će Vam pomoći oko svega besplatno.

U zavisnosti od Vašeg plana, biće Vam poslate fakture. Prihvatamo sve veće metode plaćanja, uključujući platne kartice.

Ne, nije Vam potrebno. Sve usluge se nalaze na našim serverima i nema potrebe za lokalnim instalacijama. Nema potrebe za skidanjem bilo kakvog programa, to je poslovanje prošlosti. Preporučujemo Vam da koristite Google Chrome pošto je najnaprediji pretraživač i podržava sve tehologije koje mi koristimo.

Prikazane cijene su konačne, uključujući PDV.

Naravno, mi nikada ne želimo prestati sa rastom i dodavanjem novih funkcija za naše klijente, možete provjeriti naš javni terv..

Igen, nudimo. Ukoliko se odlučite za godišnji plan, dobijate 20% popusta odnosno 10% ako plaćate polugodišnje.

Da. U potpunosti smo integrisani i sa novom fiskalizacijom i sa sistemom prijave gostiju erb90, tako da Vam je za sve Vaše zakonski potrebne radnje dovoljan samo naš program.

Ne, ne morate plaćati provizije kada primite rezervacije. Radimo samo samo samo fiksnog plaćanja. Možete proveriti naše cijene ovde.

Da, imamo oboje. Više detalja možete pronaći itt.

Igen, nudimo! I više nam je nego drago da sklopimo poseban dogovor sa svakim partnerom. Možete provjeriti neke detalje ovde. Molimo Vas küldjön e-mailt az office@otasync.me címre.

Molimo provjerite helpdesk na našem sajtu gde možete naći sve informacije koje su vam potrebne. Ako ne nađete ono što tražite, samo nam pošaljite novo pitanje.
NAŠ HELPDESK.

Spremni da započnete?

Radite brže, efikasnije i fokusirajte se na ono što je važno!

  • Besplatno 14 dana
  • Lako podešavanje uz auto-vodič
  • Lični kontakt za podrsku
  • Otkažite bilo kada bez ugovora
  • Kartica neće biti naplaćena