#

Chi siamo

Questo misija è da postare vodeći svjetski innovator ugostiteljske tehnologije pomažući hotelima e ostalim izdavaocima smještaja da umnogome poboljšaju le tue prestazioni poslovne.

#

Saznajte više o nama

# #

Nasa priča

Ideja koja je započela između dva prijatelja, tokom praznika 2018. godine, oblikovana je potrebama tržišta, povratnim informacijama kupaca i timom iz snova koji je bio motivisan da pomogne hotelima i vlasnicima privatnog smještaja da poboljšaju svoje pos.

OTA Sync je priča o modernm rješenjima za upravljanje objektima sa visoko produktivnim zaposlenima, zadovoljnim gostima i uspješnim menadžerima.

Ono čemu ste se nadali i tražili godinama sada postoji - jednostavno rješenje, a opet moćan alat, koji je jednostavan za korišćenje i fleksibilan za prilagođavanje potrebama svakog korisnika. Tim je od prvog dana postavio 3 pravila: najmodernije rješenje i konstantan napredak, besprekorna korisnička podrška e agilan pristup potrebama tržišta.

#

L'ostajemo povezani kroz naše zajedničke vrijednosti e ciljeve

La formula per l'efficacia dell'operazione di pulizia è solo un piccolo clic sul pulsante di scelta rapida.

01

Onaj koji upravlja svima

La nostra tecnologia può rendere possibile che si nasconda in un problema comune. Magija ili naporan rad našeg tima?

02

Timski rad

Uz podršku 24/7, tu smo da vam olakšamo put do boljeg poslovanja, većeg prihoda e velikog broja zadovoljnih gostiju.

03

Ali da li može još bolje?

Budite iznad konkurencije. Olakšajte svakodnevne zadatke i pružite potpuno i personalzirano zadovoljstvo svojim gostima.

04

Sincronizza

Sinhronizacija svega u realnom vremenu bez ikakvih radnji koje Vi morate uraditi. Primomite se da budete zadivljeni!

Vizija e Misija

Prvog dana razvoja OTA Sync-a imali smo jasnu misiju e viziju koja nam je pomogla da dođemo do ove tačke, e koja će nas voditi u našoj borbi za bolje gostoprimstvo.

  • Questo misija è da postare vodeći svjetski innovator ugostiteljske tehnologije pomažući hotelima e ostalim izdavaocima smještaja da umnogome poboljšaju le tue prestazioni poslovne.
  • La nostra visualizzazione è una ricezione automatica, quindi è un'operazione a due mani da parte della clientela e del suo prezzo di acquisto.
#
# #
KARIJERA

Uvijek u potrazi zama talents

Tražimo nezavisne, preduzetničke ljude, otvorene za ideje e žestoko talentvane pojedince koji vole dobre izazove e odrađuju stvari kako treba.

Gostopprimstvo. Redizajnirano. Sada.

Vuoi sapere quali sono le radici, l'efficacia e l'attenzione se su quello che stai facendo?

  • Periodo Probni Od 14 Dana
  • Lako Podešavanje Uz Auto-Vodič
  • Osoba za lični contact phonem
  • Otkažite Bilo Kada, Bez Ugovora
  • Platna Kartica Nije Potrebna