#

Poslovanje imprevedibile

Automatizza la posa in un hotel senza lasciare spazio a un sistema cloud moderno che ti consente di visualizzare il tuo spazio di archiviazione.

#
Naši verni klijenti
ho più di 1500 nuovi oggetti

Napravljeno za smeštaje svakakvih veličina e oblika

Koja vrstu smeštaja Vi predstavljate?

Rešenje napravljeno za Vas

Poboljšajte produktivnost, sprečite greške i uvećajte zaradu!Channel Manager

Channel Manager je modul koji Vam omogućava da reklamirate svoj smeštaj na preko 100 online putnih agencija odjednom (kao što su Booking, AirBnB, Expedia, Hotels, HomeAway, Trip Advisor, ecc.) Automatska sinhronizacija, bez rizika od duplih rezervacija!

 

Sistema Rezervacioni

Centralni rezervacioni sistem koji omogućava vašim gostima da brzo i jednostavno rezervišu smeštaj putem vašeg veb sajta ili Facebook stranice. Više direktnih rezervacija uz profesionalni rezervacioni sistem - bez dodatnih troškova ili provizije!

 
# #

Gestione alberghiera Rešenje

Cloud recepcijski sistem koji ubrzava vaše poslovanje, omogućava zaposlenima da efikasnije izvršavaju dnevne aktivnosti, a vama da u svakom trenutku imate punu kontrolu.
Prijava/Odjava gostiju, Izrada fiskalnih faktura/ponuda, Domaćinstvo, Izveštaji, Statistike, Analize, Integracije sa pametnim bravama e restaranskim sistemima.. Sve što Vam treba za napredno poslovanje. Bez potrebe za dodatnim sistemima, imamo sve u jednom!

  #
Sačuvajte fare

40ore

automatizacijom poslovanja
Povećajte zaradu za do

35%

više rezervacija i dodataka
Godišnje sačuvajte do

50/000

korištenjem samo jednog sistema

Upravljajte svojim objektima in bilo koje lokacije

Uso OTA Sync mobilnu aplikaciju za vođenje smeštaja, praćenje rezervacija i brz pristup svim potrebnim parametrima. Efikasnija kontrola poslovanja na korak od vas!

#

Višejezična e odlično integrisana platform

Naš sistem je dostupan na 15 svetskih jezika i integrisan in desetinama popularnih programa poput nove digitalne fiskalizacije i prijave gosti automatski putem eTurista programa za online prijavu gosti.

#

Mišljenja naših korisnika

# #

#Zdravo, detaljno sam analizirao servis i ima dosta potencijala. Mnogo mi se sviđaju kalendar i mobilna aplikacija. Tim je od velike pomoći oko podrške i razvijaju nove funkcije izuzetno brzo. Budućnost ove applikacije može biti svetla!

#
Web MaremmaMenadžer Hotela
# #

#24/7 podrška, velika efikasnost u rešavanju mogućih sumnji e problema. Dobra vrednost za uloženi novac. Potrebno je vrlo malo vremena da se naviknete na aplikaciju. Uprkos tome, ukupno iskustvo je veoma dobro.

#
Tanja M.Vlasnik Smeštaja
# #

#Napokon, jednostavan PMS koji nema milion nepotrebnih fukncija. Fokusiraju se na ono što je važno e odlični su u tome! I podrška je takođe fantastična :)

#
mIn viaggioAgencija za Menadžment Smeštaja
# #

#Ova applikacija će vam pomoci! 🌮 Mobilna applikacija izgleda i radi odlično! 🌮 Zasnovano na cloud tehnologiji, pa nema potrebe za posebnim hardverom dokle god ima interneta 🌮 Više lokacija (iako nisam sigurna da li je ovo uključeno u cenu?) 🌮 Pristup za tim / više korisnika 🌮 Kalendarski pregled za rezervacije po smeštaju List 🌮 Kalendarski pregled za rezervacije po smeštaju List 🌮 booking engine integracije, potrebna je integracija za sistem pristupa zgradi (npr. izdavanje kartičnih ključeva, itd.) 🌮 smtp / zaseban domen 🌮 reklamne kampanje / programi vernosti

#
Michele RosalesVlasnik Smeštaja
# #

#Odličan proizvod za našu agenciju! Održavamo oko 50 oglasa na AirBnB & Booking i sada ćemo iskoristiti ovo da sinhronizujemo naše oglase i booking engine da postavimo na naš sajt. Zajedno sa aplikacijom i subuser funkcijom smo rešili milionion problema. :)

#
Maestri STRAgencija za Menadžment Smeštaja