#

Chi siamo

Naša misija je da postanemo vodeći svetski innovator ugostiteljske tehnologije pomažući hotelima i ostalim izdavaocima smeštaja da umnogome poboljšaju svoje poslovne performanse.

#

Saznajte više o nama

# #

Nasa priča

Ideja koja je započela između dva prijatelja, tokom praznika 2018. godine, oblikovana je potrebama tržišta, povratnim informacijama kupaca i timom iz snova koji je bio motivisan da pomogne hotelima i vlasnicima privatnog smeštaja da poboljšaju svoje pos.

OTA Sync je priča o modernm rešenjima za upravljanje objektima sa visoko produktivnim zaposlenima, zadovoljnim gostima i uspešnim menadžerima.

Ono čemu ste se nadali i tražili godinama sada postoji - jednostavno rešenje, a opet moćan alat, koji je jednostavan za korišćenje i fleksibilan za prilagođavanje potrebama svakog korisnika. Tim je od prvog dana postavio 3 pravila: najmodernije rešenje i konstantan napredak, besprekorna korisnička podrška e agilan pristup potrebama tržišta.

#

Ostajemo povezani kroz naše zajedničke vrednosti e ciljeve

La formula per l'efficacia dell'operazione di pulizia è solo un piccolo clic sul pulsante di scelta rapida.

01

Onaj koji upravlja svima

La tecnologia può aiutarti a trovare la soluzione migliore per te. Magija ili naporan rad našeg tima?

02

Timski rad

Uz podršku 24/7, tu smo da vam olakšamo put do boljeg poslovanja, većeg prihoda e velikog broja zadovoljnih gostiju.

03

Ali da li može još bolje?

Budite iznad konkurencije. Olakšajte svakodnevne zadatke i pružite potpuno i personalzirano zadovoljstvo svojim gostima.

04

Sincronizza

Sinhronizacija svega u realnom vremenu bez ikakvih radnji koje Vi morate uraditi. Primomite se da budete zadivljeni!

Vizija e Misija

Prvog dana razvoja OTA Sync-a imali smo jasnu misiju e viziju koja nam je pomogla da dođemo do ove tačke, e koja će nas voditi u našoj borbi za bolje gostoprimstvo.

  • Naša misija je da postanemo vodeći svetski innovator ugostiteljske tehnologije pomažući hotelima i ostalim izdavaocima smeštaja da umnogome poboljšaju svoje poslovne performanse.
  • La nostra visualizzazione è una ricezione automatica, quindi è un'operazione a due mani da parte della clientela e del suo prezzo di acquisto.
#
# #
KARIJERA

Uvek u potrazi za talentima

Tražimo nezavisne, preduzetničke ljude, otvorene za ideje e žestoko talentvane pojedince koji vole dobre izazove e odrađuju stvari kako treba.

Gostopprimstvo. Redizajnirano. Sada.

Vuoi sapere quali sono le radici, l'efficacia e l'attenzione se su quello che stai facendo?

  • Periodo Probni Od 14 Dana
  • Lako Podešavanje Uz Auto-Vodič
  • Osoba za lični kontakt telefonom
  • Otkažite Bilo Kada, Bez Ugovora
  • Platna Kartica Nije Potrebna