#

O nama

Naša misija je da postanemo vodeći svjetski inovator ugostiteljske tehnologije pomažući hotelima i ostalim izdavaocima smještaja da umnogome poboljšaju svoje poslovne performanse.

#

Saznajte više o nama

# #

Naša priča

Ideja koja je započela između dva prijatelja, tokom praznika 2018. godine, oblikovana je potrebama tržišta, povratnim informacijama kupaca i timom iz snova koji je bio motivisan da pomogne hotelima i vlasnicima privatnog smještaja da poboljšaju svoje poslovne performanse.

OTA Sync je priča o modernim rješenjima za upravljanje objektima sa visoko produktivnim zaposlenima, zadovoljnim gostima i uspješnim menadžerima.

Ono čemu ste se nadali i tražili godinama sada postoji - jednostavno rješenje, a opet moćan alat, koji je jednostavan za korišćenje i fleksibilan za prilagođavanje potrebama svakog korisnika. Tim je od prvog dana postavio 3 pravila: najmodernije rješenje i konstantan napredak, besprekorna korisnička podrška i agilan pristup potrebama tržišta.

#

Ostajemo povezani kroz naše zajedničke vrijednosti i ciljeve

Formula za efikasnije ugostiteljsko poslovanje je samo nekoliko klikova udaljena od vas.

01

Onaj koji upravlja svima

Svaki mogući dio tehnologije koji vam može zatrebati se nalazi u jednom rješenju. Magija ili naporan rad našeg tima?

02

Timski rad

Uz podršku 24/7, tu smo da vam olakšamo put do boljeg poslovanja, većeg prihoda i velikog broja zadovoljnih gostiju.

03

Ali da li može još bolje?

Budite iznad konkurencije. Olakšajte svakodnevne zadatke i pružite potpuno i personalizirano zadovoljstvo svojim gostima.

04

Sync

Sinhronizacija svega u realnom vremenu bez ikakvih radnji koje Vi morate uraditi. Pripremite se da budete zadivljeni!

Vizija i misija

Prvog dana razvoja OTA Sync-a imali smo jasnu misiju i viziju koja nam je pomogla da dođemo do ove tačke, i koja će nas voditi u našoj borbi za bolje gostoprimstvo.

  • Naša misija je da postanemo vodeći svjetski inovator ugostiteljske tehnologije pomažući hotelima i ostalim izdavaocima smještaja da umnogome poboljšaju svoje poslovne performanse.
  • Naša vizija je automatizovana recepcija gde je jedina dužnost zaposlenih da poboljšaju iskustvo gostiju i povećaju poslovni prihod.
#
# #
KARIJERA

Uvijek u potrazi za talentima

Tražimo nezavisne, preduzetničke ljude, otvorene za ideje i žestoko talentovane pojedince koji vole dobre izazove i odrađuju stvari kako treba.

Gostoprimstvo. Redizajnirano. Sada.

Želite li raditi brže, efikasnije i fokusirati se na ono što je važno?

  • Probni Period Od 14 Dana
  • Lako Podešavanje Uz Auto-Vodič
  • Osoba za lični kontakt telefonom
  • Otkažite Bilo Kada, Bez Ugovora
  • Platna Kartica Nije Potrebna