OTA Sync podigao zajedničke investicije od TS Ventures fonda, DSI grupe poslovnih anđela i Startup Wise Guys

OTA Sync podigao zajedničke investicije od TS Ventures fonda, DSI grupe poslovnih anđela i Startup Wise Guys

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo o poslednjoj rundi investicija koje smo zaključili sa fundo TS Empreendimentos i DSI grupe poslovnih anđela.

Investiranje você OTA Sync je veoma značajno za rast i plasman softvera u zemlje širom sveta. OTA Sync započeo je sa izradom softvera 2018. godine i sve do 2020. je rađeno na prikupljanju informacija od klijenata e prilagođavanju softvera da bude napravljen po meri trožišta. Caras sábios de inicialização e californijskog fundo Expert DOJO.

Nakon poslovnog uspeha u Srbiji e Crnoj Gori, otvorena je nova runda investigação koju OTA Sync tim planira da uloži u rast na regionalnim tržištima, kroz edukaciju e promovisanje održivih e modernih tehnologija, kako bi se pozicionirao kao najmodernije e najkompletnije rešenje za upravljanje hotelima e apartmanima.

U narednom periodu u planu je pokretanje program podrške za sve hotele koje imaju eco sertifikat ili se okreću ka održivim izvorima energije. Kako je cloud tehnologija eco-friendly, celokupni program ima cilj obezbeđenje pogodnosti za korišćenje naših i partnerkih usluga koje posluju održivo.

Desde 2020 OTA Sync broji preko 1500 zadovoljnih korisnika, posluje u 14 zemalja širom sveta, a neki od klijenata izvan granica Balkana nalaze se na Maldivima, Španiji, Portugalu, Meksiku.

Artigos relacionados