Top 5 stvari koje putnici proveravaju pre nego što rezervišu smeštaj online

Top 5 stvari koje putnici proveravaju pre nego što rezervišu smeštaj online

Boravak gosta de sua estada de hotéis antes de hotéis nekoliko zadataka.

Bezbednost, posvećenost e ljubaznost osoblja su na prvom mestu za, dok je za hotelijere da njihov boravak učine nezaboravnim. Pre nego što odluče da rezervišu određeni hotel, putnici su skloni proveravama. Najčešće rezervišu hotele koji su prvi navedeni na OTA kanalima (Airbnb, Bookin.com…) e um koji su jeftiniji.

Šta putnici obično proveravaju pre nego što se odluče za rezervaciju u određenom hotelu, bavimo se detaljnije u nastavku bloga.

localização

Lokacija je jedna od polaznih tačaka prilikom rezervacije. Što je hotel bliže turističkim atrakcijama, restoranima, kafićima ili nečemu drugom što su planirali da posete tokom svog boravka, veća je verovatnoća da će izabrati taj hotel i tamo rezervisati smeštaj. Para ne znači da je važno da se hotel nalazi u centru grada, već na mestu koje je dostupno gostima.

Vrednost za novac

Cena je takođe jedna od najvažnijih stavki prilikom donošenja odluke. Ljudi su generalno spremni da placa još više za stvari koje prevazilaze njihova očekivanja. Cenas e promoções em seu važni za rezervacije preko sajta hotela. Ako ih hotel ili smeštaj nudi, najbolje je da rezervišete direktno preko veb stranice. Osim toga, nije svaki jeftiniji hotel lošiji od skupljeg. Treba proveriti da li hotel nudi kvalitetnu uslugu za zadatu cenu, da bi se donela najracionalnija odluka.

Avaliações

Recenzije se zasluženo nalaze u ovih 5 najboljih stvari. Lokacija i cena bi verovatno bili zanemarljivi ako su negativne kritike o hotelu dominantene u odnosu na pozitivne. U hotelima je važno zamoliti sve zadovoljne i storelne goste da ostave svoje komentare o iskustvima tokom boravka. Hotel koji nema recenziju najverovatnije neće izabrati gost uprkos njegovoj dobroj lokaciji i ceni.

Fotografias

Fotografije dobre rezolucije su važne da privuku pažnju potencijalnih gostiju. Como eu recenzije, slike mogu biti važne za poređenje fotografija hotela e fotografija gostiju. Na taj način se stvara realna slika i sprečavaju negativna iskustva.

Dodatne pogodnosti

Ono što svakako privlači pažnju su dodatne pogodnosti koje nudi hotel. Pored personalizacije i izgradnje pozitivnog imidža objectkta, velika je šansa of će gosti izabrati upravo taj objectkat. Então, se você quiser segmentar, agradeça e pergunte se eu posso ser um bom boravka. Bilo da se radio o solo, poslovnim ili drugim putnicima, važno je pažljivo saslušati njihove potrebe i prilagoditi im usluge. To je svakako korak bliže ka više rezervacija i prihoda!

Izbor smeštaja određuje iskustvo i doživljaj gostiju. Na hotelima je da se postaraju da usluge koje nu u okviru svog objekta dovedu do zadovoljstva gostiju. Zahvaljujući internetu i njegovoj dostupnosti, sve navedene stvari su mnogo dostupnije e vidljivije, pa gosti mogu da ih providere pre rezervacije.

 

 

 

 

 

 

Artigos relacionados