O que você está comunicando sobre a melhor opção de hotel para você?

O que você está comunicando sobre a melhor opção de hotel para você?

Comunicações são feitas para a indústria hoteleira, para que você possa se divertir com o važnosti za vijanje e unapređenje brenda hotela. Adekvatno postavljena strategija je važna za prenošenje iskustva klijenata, jer je pozitivan feedback, pažljivo slušanje njihovih želja i potreba važna za kreiranje njihove lojalnosti prema hotelu. Stvaranje lojalnosti doprinosi e većim rezervacijama, povećanju poslovanja e prihoda hotela.

Osoblje hotela bi trebalo da razvija personalizovanu komunikaciju sa svojim gostima kako bi se kreiralo pozitivno iskustvo klijenata. Gosti očekuju jedinstveno iskustvo, brze i lake rezervacije i bezbednost, a hotelska tehnologija olkašava poslovanje i obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Zašto je comunikacija bitna za poslovanje hotela donosimo u nastavku teksta.

Efikasna komunikacija pre svega podrazumeva slušanje mišljenja i idea svojih zaposlenih. Os melhores hotéis são os melhores comunicados sobre o que você gosta, e você pode se sentir confortável com os usuários. Kada zaposleni imaju dobar feedback od nadređenih i kada se njihovo mišljenje poštuje, zaposleni će se osećati angažovano, produktivno i bitno.

Zaposleni moraju znati kako da comuniciraju sa gostima, jer u slučaju potencijalnih žalba gostiju moraju na miran način rešiti problem. Govor tela zaposlenih govori ou načinu communikacije sa gostima. Osoblje bi trebalo da bude ljubazno e nasmejano prema gostima, kako bi im stavili do znanja da u potpunosti slušaju njihove zahteve. Stoga su obuke zaposlenih veoma značajne za sticanje komunikacijskih veština.

Kako je cilj u potpunosti se prilagoditi gostu, na osoblju hotela je da se maskimalno potrude da osluškuju potrebe i pribave potrebne informacije pre njihovog dolaska. Različiti tipovi gostiju izuskuju e različite informacije. Portanto, ukoliko imamo poslovne putnike koje svoje vreme najvećim delom provode po poslovnim sastancima, hotelsko osoblje može im dati preporuku o lokalnim restoranima i kafićima i time im značajno olakšati. Além disso, a tecnologia hoteleira mais avançada pode fornecer informações úteis sobre como usar a comunicação dobrada e eliminar a iskustvo.

Društvene mreže su takođe dobar alat za uspostavljanje bliže i bolje komunikacije. Coloque Facebook, Instagram-a, Messenger e aplicativo de drogas, gosti danas brže dobijaju sve informacije. Nuđenjem autentičnog sadržaja e odgovora poboljšava se iskustvo gosta. Razvijenost interneta e porastom komunikacije putem društvenih mreža, ljudi su sa método tradicionalnih prešli na savremeniji način komunikacije. Umesto telefone e e-pošte, hoteli bi trebalo de poseduju platformu za upravljanje e razmenu poruka. Automatizacija poruka značajno skraćuje vreme za odgovaranje poruka.

Uzimajući u obzir činjenicu da je veliki broj gostiju iz različitih zemalja koji ne govore lokalnim jezikom, uspostavljanje efikasinije komunikacije je teže. Zadatak hotela je da obezbedi da je mehanizam za rezervacije i website hotela višejezičan, što će ujedno e smanjiti potencijalan broj pitanja e nedoumica koje imaju gosti.

Uspešna communikacija sa gostima utiče i na ostvarivanje dugoročnog uspeha. Veća satisfakacija i zadovoljsvo gostiju dovešće i do boljeg poslovanja i ostvarivanja većeg broja rezervacija.

Artigos relacionados