#

Poslovanje imprevisto

Automatizujte svoj posao vođenja hotela i privatnog smještaja no sistema de nuvem najmodernijim koji povezuje sektore u vašem poslovanju.

#
Naši vjerni klijenti
i 1500+ drogas objekata

Napravljeno za smještaje svih veličina i oblika

Koja vrstu smještaja Vi predstavljate?

Rješenje napravljeno za Vas

Poboljšajte produktivnost, spriječite greške i uvećajte zaradu!Gerente de canal

Gerente de Canal je modul koji Vam omogućava da reklamirate svoj smještaj na preko 100 online putnih agencia odjednom (kao što su Booking, AirBnB, Expedia, Hotéis, HomeAway, Trip Advisor, etc.) Automatska sinhronizacija, bez rizika od duplih rezervacija!

 

Sistema Rezervacioni

Centralni rezervacioni sistem koji omogućava vašim gostima da brzo i jednostavno rezervišu smještaj putem veb sajta ili Facebook stranice. Veja direktnih rezervacija uz profesionalni rezervacioni sistem - bez dodatnih troškova ili provizije!

 
# #

Gestão Hoteleira Rešenje

Cloud recepcijski sistem koji ubrzava vaše poslovanje, omogućava zaposlenima da efikasnije izvršavaju dnevne aktivnosti, a vama da u svakom trenutku imate punu kontrolu.
Prijava/Odjava gostiju, Izrada fiskalnih faktura/ponuda, Domaćinstvo, Izvještaji, Statistike, Analize, Integracije em pametnim bravama i restaranskim sistemima.. Sve što Vam treba za napredno poslovanje. Bez potrebe za dodatnim sistemima, imamo sve u jednom!

  #
Sačuvajte do

40horas

automatizacijom poslovanja
Povećajte zaradu za do

35%

veja rezervacija i dodataka
Godišnje sačuvajte do

30 000

korišćenjem samo jednog sistema

Upravljajte svojim objektima sa bilo koje lokacije

Usar OTA Sync mobilnu aplikaciju za vođenje smejštaja, praćenje rezervacija i brz pristup svim potrebnim parametrima. Efikasnija kontrola poslovanja na korak od vas!

#

Višejezična i odlično integrisana platforma

Naš sistem je dostupan na 15 jezika i integrisan a desetinama popular programa poput nove digitalne fiskalizacije i prijave gosti automatski putem erb90 programa za online prijavu gosti.

#

Mišljenja naših korisnika

# #

#Zdravo, detaljno sam analizirao servis i ima dosta potencijala. Mnogo mi se sviđaju calendário e aplicativos móveis. Tim je od velike pomoći oko podrške i razvijaju nove funkcije izuzetno brzo. Budućnost ove aplikacije može biti svijetla!

#
WebmaremmaMenadžer Hotela
# #

#24/7 podrška, velika efikasnost u rešavanju mogućih problema. Dobra vrijednost za uloženi novac. Potrebno je malo vremena da se naviknete na aplicação. Uprkos tome, ukupno iskustvo je veoma dobro.

#
Tanja M.Vlasnik Smještaja
# #

#Napokon, jednostavan PMS koji nema milion nepotrebnih fukncija. Fokusiraju se na ono što je važno i odlični su u tomo! I podrška je takođe fantastična :)

#
mViagensAgencia za Menadžment Smeštaja
# #

#Ova aplikacija će vam pomoći! 🌮 Mobilna aplikacija izgleda i radi odlično! 🌮 Zasnovano na cloud tehnologiji, pa nema potrebe za posebnim hardverom dokle god ima interneta 🌮 Više lokacija (iako nisam sigurna da li je ovo uključeno u cijenu?) motor de reservas integracije, potrebna je integracija za sistem pristupa zgradi (npr. izdavanje kartičnih ključeva, itd.) 🌮 smtp / zaseban domen 🌮 reklamne kampanje / programi vernosti

#
Michelle RosalesVlasnik Smeštaja
# #

#Odličan proizvod za našu agenciju! Održavamo oko 50 oglasa na AirBnB & Booking i sada ćemo iskoristiti ovo da sinhronizujemo naše oglase i booking engine da postavimo naš sajt. Zajedno para aplikacijom i subuser funkcijom smo rešili milhões de problemas. :)

#
Mestres STRAgencia za Menadžment Smeštaja