#

Poslovanje imprevisto

Automatizujte svoj posao vođenja hotela i privatnih smeštaja sa najmodernijim cloud sistemom koji povezuju sektore u vašem poslovanju.

#
Nasi verni klijenti
i 2000+ drogas objekata

Napravljeno za smeštaje svakakvih veličina e oblika

Você está certo? Você está predestavljate?

Rešenje napravljeno za Vas

Poboljšajte produktivnost, sprečite greške i uvećajte zaradu!Gerente de canal

Gerente de Canal je modul koji Vam omogućava da reklamirate svoj smeštaj na preko 100 online putnih agencia odjednom (kao što su Booking, AirBnB, Expedia, Hotéis, HomeAway, Trip Advisor, etc.) Automatska sinhronizacija, bez rizika od duplih rezervacija!

 

Sistema Rezervacioni

Centralni rezervacioni sistem koji omogućava vašim gostima da brzo i jednostavno rezervišu smeštaj putem vašeg veb sajta ili Facebook stranice. Veja direktnih rezervacija uz profesionalni rezervacioni sistem - bez dodatnih troškova ili provizije!

 
# #

Gestão Hoteleira Rešenje

Cloud recepcijski sistem koji ubrzava vaše poslovanje, omogućava zaposlenima da efikasnije izvršavaju dnevne aktivnosti, a vama da u svakom trenutku imate punu kontrolu.
Prijava/Odjava gostiju, Izrada fiskalnih faktura/ponuda, Domaćinstvo, Izveštaji, Statistike, Analize, Integracije em pametnim bravama i restaranskim sistemima.. Sve što Vam treba za napredno poslovanje. Bez potrebe za dodatnim sistemima, imamo sve u jednom!

 
Sačuvajte do

40horas

automatização poslovanja
Povećajte zaradu para fazer

35%

veja rezervacija i dodataka
Godišnje sačuvajte do

50 000

korišćenjem samo sistema jednog

Atualizar seus objetivos em qualquer local

Usar OTA Sync mobilnu aplikaciju za vođenje smeštaja, praćenje rezervacija i brz pristup svim potrebnim parametrima. Efikasnija kontrola poslovanja na korak od vas!

#

Višejezična e odlično plataforma integral

Nosso sistema é um dos 15 mais completos e integrados ao programa popular definido popularizado por nove programas de pesca digital e prijave gostiju automatski putem eTurista programa za online prijavu gosti.

#

Mišljenja naših korisnika

# #

#Zdravo, detaljno sam analizirao servis i ima dosta potencijala. Mnogo mi se sviđaju calendário e aplicativos móveis. Tim je od velike pomoći oko podrške i razvijaju nove funkcije izuzetno brzo. Budućnost ove aplikacije može biti svetla!

#
WebmaremmaMenadžer Hotela
# #

#24/7 podrška, velika efikasnost u rešavanju mogućih sumnji i problema. Dobra vrednost za uloženi novac. Potrebno je vrlo malo vremena da se naviknete na aplicação. Uprkos tome, ukupno iskustvo je veoma dobro.

#
Tanja M.Vlasnik Smeštaja
# #

#Napokon, jednostavan PMS koji nema milion nepotrebnih fukncija. Fokusiraju se na ono što je važno i odlični su u tomo! I podrška je takođe fantastična :)

#
mViagensAgencia za Menadžment Smeštaja
# #

#Ova aplikacija će vam pomoći! 🌮 Mobilna aplikacija izgleda i radi odlično! 🌮 Zasnovano na cloud tehnologiji, pa nema potrebe za posebnim hardverom dokle god ima interneta 🌮 Više lokacija (iako nisam sigurna da li je ovo uključeno u cenu?) motor de reservas integracije, potrebna je integracija za sistem pristupa zgradi (npr. izdavanje kartičnih ključeva, itd.) 🌮 smtp / zaseban domen 🌮 reklamne kampanje / programi vernosti

#
Michelle RosalesVlasnik Smeštaja
# #

#Odličan proizvod za našu agenciju! Održavamo oko 50 oglasa na AirBnB & Booking i sada ćemo iskoristiti ovo da sinhronizujemo naše oglase i booking engine da postavimo naš sajt. Zajedno para aplikacijom i subuser funkcijom smo rešili milhões de problemas. :)

#
Mestres STRAgencia za Menadžment Smeštaja