OTA Sync investigații de bază ale TS Ventures, grupul DSI și Startup Wise Guys

OTA Sync investigații de bază ale TS Ventures, grupul DSI și Startup Wise Guys

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo o poslednjoj rundi investicija koje smo zaključili sa fondom TS Ventures i DSI grupe poslovnih anđela.

Investiranje u OTA Sync je veoma značajno za rast i plasman softvera u zemlje širom sveta. OTA Sync započeo je sa izradom softvera 2018. godine i sve do 2020. je rađeno na prikupljanju informacija od klijenata i prilagođavanju softvera da bude napravljen po meri tržišta.U toku 2021. godine na prikupljanju informacija od klijenata i prilagođavanju softvera da bude napravljen po meri tržišta.U toku XNUMX. godine jeracinoh osmode Startup Wise Guys i kalifornijskog fonda Expert DOJO.

Nakon poslovnog uspeha u Srbiji i Crnoj Gori, otvorena je nova runda investicija koju OTA Sync tim planira da uloži u rast na regionalnim tržištima, kroz edukaciju i promovisanje održivih i modernih tehnologija, kako bi se pozitionirao kao najmodernije i najkompletnije rešenje za upravljanje hotelima i apartmanima.

U narednom period u planu je pokretanje programa podrške za sve hotele koje imaju eco sertifikat ili se okreću ka održivim izvorima energije. Kako je cloud tehnologija eco-friendly, celokupni program ima za cilj obezbeđenje pogodnosti za korišćenje naših i partnerskih usluga koje posluju održivo.

Din 2020 OTA Sync broji preko 1500 zadovoljnih korisnika, posluje u 14 zemalja širom sveta, a neki od klijenata izvan granica Balkana nalaze se na Maldivima, Španiji, Portugalu, Meksiku.

postări asemănatoare