#

Property Management Sistem

Cloud-zasnovan recepcijski sistem koji Vam pomaže da upravljate dnevnim operacijama sa jednog mjesta radi effectivenog održavanja svih aktivnosti u object. PMS je vremenom unapređen do toga da je danas afacere sistem koji je neophodan svakom profesionalno vođenom smeštaju.

 


Prilagođava se veličini svakog objekta

Napravili smo ovaj sistem imajući na umu sve menadžere i vlasnike objekta. Od jedne sobe do hotela sa 500+ jedinica. Sistemul je modularan i može se prilagoditi Vašim potrebama.

Tabla de control

Prvo prioriteti

OTA Sync kontrolna tabla pruža sve važne informacije na jednom mestu. Poslednja rezervacija, izmjene i otkazivanja, odakle rezervacije dolaze, ko su sledeći gosti. Sve rezervacije se mogu brzo pogledati jednim klikom sa brzim pregledom svih detalja rezervacije.

#
Calendar

Kompletna control pe un loc

Sve vaše rezervacije, cene i ograničenja u jednom interaktivnom și intuitivnom kalendaru. Praktično sve što poželite je moguće ovde, dva click maxim.

#
Odnosi sa gostima - CRM

Neka dolaze iznova

Najbolji je onaj gost koji opet dođe, tako da smo omogućili da znate sve njihove potrebe, pošaljete im automatizovane emailove, automatsko popunjavanje podataka za naredni put itd.

#
Statistika i izveštaji

Svi podaci pod Vašim degete

Bilo da želite provjeriti zaradu u nekom period, uporediti je sa drugom ili odštampati izveštaj - imamo sve automatizovano bez greške generisano za Vas.

#
sistem

Potpuno podesiv za Vaše are nevoie

Znamo da svi imaju svoje metode i taktike pa smo napravili svaki dio našeg sistema podesivim kako bi mogli raditi ono što najbolje znate - učiniti goste sretnima bez dodatnog stresa.

#

Najvažniji alat koji menadžer mora imati

PMS uglavnom igra svoju ulogu na recepciji kao glavni rezervacioni sistem, pokazuje informacije o dolascima i odlascima, raspored soba, control cijene, dostupnost i ograničenja.

  • Korišten od strane svih profesionalnih menadžera imovine
  • Mogućnost za fakturisanje, praćenje analitike prodaje, control cijene i izvoz podataka iz system.
  • Kompatibilan sa novom digitanom fiscalzacijom kao i automatsko skeniranje dokumenata i integracija erb90 system za prijavu gosti.
Vânzare la Konferencijske

Banket modul

Planirajte i upravljajte događajima sa lakoćom - od rezervacije prostora i rasporeda sjedenja do praćenja gostiju i njihovih posebnih zahtjeva. Sve ovo je dostupno na jednom mjestu, olakšavajući proces i oslobađajući vas od stresa

SPA & Wellness

Modulul SPA

Pružite vašim gostima nezaboravno iskustvo i doživljaj uz moćnu SPA & Wellness funkciju. Efikasno upravljajte svim aspektima SPA centra, od rezervacije tratamenta, upravljanje raspoloživim kapacitetom do naprednih mogućnosti izvještavanja i analize, optimizacije operacija i poboljšanja zadovoljstva gostiju.

Praćenje troškova

Efikasno upravljajte troškovima

Upoznajte modul za upravljanje troškovima koji potpuno mejenja način na koji hoteli upravljaju i prate svoje troškove. Zaboravite na zamršene računovodstvene procedure i doživite povećanu profitabilnost uz besprekorne operacije i kristalno jasnu finansijsku transparentnost.

Garancije koje čine Vaš posao lakšim

#
Pojednostavite dnevne zadatke

Izvezite ili odštampajte današnje dolaske/odlaske/trenutne goste, zauzetost ili dnevni izvještaj.

#
Automatizați održavanje

Potpuno automatizovani izvještaji održavanja će učiniti ovaj dosadni zadatak predmetom prošlosti.

#
Neograničeno profesionalno fakturisanje

Predivne fakture napravljene u dva clicka. Sistem preuzima sve informacije automatski i Vi samo birate status i unsite dodatne usluge ako su neophodne.

#
Canalul Integrisani Manager și Motor de rezervări

Nemamo odvojene programe ali je sve potpuno integrisano kako bi postao Vaš novi omiljeni sistem vođenja smještaja.

#
Nevjerovatni kalendar

Upravljajte rezervacijama, drag&drop, brzi check-in/out, status uplata i rezervacija, brzi pregled, automatsko dodjeljivanje soba - mi imamo sve!

#
Automatizam po prirodi

Slanje automatskih rezervacionih, pred dolaznih, odlaznih i rođendanskih mejlova će navesti Vaše goste da ostave samo najbolje ocjene.

#
Bilo kada, bilo gde, bilo koji uređaj

Uvijek uključen, radi na desktopu, telefonia i tabletima, uključujući mobilnu aplicaciju da u bilo gdje upravljate svojim poslom.

#
Sigurno i bezbedno

PCI/DSS Enkriptovano - ne brinite o podacima svojih gostiju. Prijavite nevalidne platne kartice kanalima u jednom clicku.

Podaci čak i sa Vašeg starog sistema

Uvezite rezervacije i podatke o gostima za food od 24h kako ništa ne bi bilo izgubljeno prelaskom na OTA Sync.