#

Najbolje rešenje za menadžment apartmana

Povećajte svoj priliv i zaboravite na dosadne zadatke uz naš alat za menadžere, napravljen posebno za pomoć u vođenju apartmana. Možete to uraditi sami ili zatražiti konsultaciju.

#

De ce folosi OTA Sync?

Channel Manager este modul în care vam omogućava da reklamirate Vaš smještaj na preko 100 online putnih agencija odjednom (ca pentru rezervare, AirBnB, Expedia, Hoteluri, HomeAway, Trip Advisor, etc.) Bez overbooking!

Centralni rezervacioni sistem za sve vrste smještaja: hotele, hostele, vile, kampove, apartmane, turističke organizacije i putne agencije.

Cloud-zasnovan recepcijski sistem koji Vam pomaže da upravljate dnevnim operacijama sa jednog mjesta radi effectivenog održavanja svih procesa u object.
#

Povećajte vidljivost și rezervacije svojih smeštaja

#
Jedan da svima vlada

Jedna administracija koja controlați peste 100 canale

#
Povećajte svoje prihode

Veća vidljivost = više rezervacija

#
Više rezervacija ali 0 overbookinga

Pustite da naša tehnologija radi za Vas - bez stresa

#
Aplicația Android și iOS

Najbolje na tržištu, radite u pokretu

#
Jednostavan interfejs

Lakše od pisanja email-a

#
transferul Jednostavan

Automatski ubacite sve trenutne rezervacije u naš sistem

#
Compatibilan za više objektata

Više smještaja ne znači više komplikacija

#
Vaši podaci su sačuvani i sigur

Sve je šifrovano i automatski dnevno kopirano na cloud

Manager de canale

Channel Manager je modul koji Vam omogućava da reklamirate Vaš smještaj na preko 100 online putnih agencija odjednom (cao što su Booking, AirBnB, Expedia, hoteluri, HomeAway, Trip Advisor etc.)

#

Motor de rezervare

Centralni rezervacioni sistem za sve vrste smještaja: hotele, hostele, vil, kampove, apartmane, turističke organizacije i putne agentie.

#

Rješenje Za Menadžment Hotela

Cloud-zasnovan recepcijski sistem koji Vam pomaže da upravljate dnevnim operacijama sa jednog mjesta radi efectivnog održavanja svih objekata.

#

Mišljenja naših korisnika

# #

#Zdravo, detaljno sam analizirao servis i ima dosta potencijala. Mnogo mi se sviđaju kalendar și mobilna aplicacija. Tim je od velike pomoći oko podrške i razvijaju nove funkcije izuzetno brzo. Budućnost ove aplicacije može biti svijetla!

#
WebmaremmaMenadžer Hotela
# #

#24/7 podrška, velika eficientnost u rešavanju mogućih problema. Dobra vrijednost za uloženi novac. Potrebno je malo vremena da se naviknete na aplicaciju. Uprkos tome, ukupno iskustvo je veoma dobro.

#
Tanya M.Vlasnik Smještaja
# #

#Napokon, jednostavan PMS koji nema milion nepotrebnih fukncija. Fokusiraju se na ono što je važno i odlični su u tome! I podrška je takođe fantastična :)

#
m CălătorindAgencija za Menadžment Smeštaja
# #

#Ova aplicacija će vam pomoći! 🌮 Mobilna aplicacija izgleda i radi odlično! 🌮 Zasnovano na cloud tehnologiji, pa nema potrebe za posebnim hardverom dokle god ima interneta 🌮 Više lokacija (iako nisam sigurna da li je ovo uključeno u cijenu?) 🌮 Pristup za tim / više korisnika 🌮 rezervat požejle korisnika 🌮 booking engine integracije, potrebna je integracija za sistem pristupa zgradi (npr. izdavanje kartičnih ključeva, itd.) 🌮 smtp / zaseban domen 🌮 reklamne kampanje / programi vernosti

#
Michelle RosalesVlasnik Smeštaja
# #

#Odličan proizvod za našu agenciju! Održavamo oko 50 oglasa na AirBnB & Booking i sada ćemo iskoristiti ovo da sinhronizujemo naše oglase i booking engine da postavimo naš sajt. Zajedno sa aplicacijom i subuser funkcijom smo rešili milion problema. :)

#
STR MastersAgencija za Menadžment Smeštaja

Upravljajte svojim objektima sa bilo koje lokacije

Utilizare OTA Sync mobilnu aplicaciju za vođenje smejštaja, praćenje rezervacija i brz pristup svim potrebnim parametrima. Efikasnija control poslovanja na korak od vas!

#

Česta Pitanja

Ne, nema naknade za početno postavljanje, naš tim će Vam pomoći oko svega besplatno.

Osnovni paket dolazi sa 15 jedinica uključenih u početnu cijenu. Regularni sa 20 jedinica. Profesionalni sa 25 jedinica.
Svaka dodatna jedinica se naplaćuje prema cijeni koja piše u svakom paketu. Za godišnji obračun postoji 20% populată na sve.
*Jedinica može biti soba, apartman, bungalov ili vila, šta god se smatra jedinicom za iznajmljivanje u vašem obiect.

U zavisnosti od Vašeg paketa, biće Vam poslate fakture. Prihvatamo sve veće metode plaćanja, uključujući platne kartice.

Ne, nije Vam potrebno. Sve usluge se nalaze na našim serverima i nema potrebe za lokalnim instalacijama. Nema potrebe za skidanjem bilo kakvog programa, to je poslovanje prošlosti. Preporučujemo Vam da koristite Google Chrome pošto je najnaprediji pretraživač i podržava sve tehologije koje mi koristimo.

Prikazane cijene su konačne, uključujući PDV.

Naravno, mi nikada ne želimo prestati sa rastom i dodavanjem novih funkcija za naše cliente, možete provjeriti naš planul javni..

Da, nudimo. Ukoliko se odlučite za godišnji plan, dobijate 20% popusta odnosno 10% ako plaćate polugodišnje.

Da. U potpunosti smo integrisani i sa novom fiscalzacijom i sa sistemom prijave gostiju erb90, tako da Vam je za sve Vaše zakonski potrebne radnje dovoljan samo naš program.

Ne, ne morate plaćati provizije kada primite rezervacije. Radimo samo sa model fixnog plaćanja. Možete proveriti naše cijene ovde.

Da, imamo oboje. Više detalja možete pronaći Aici.

Da, nudimo! I više nam je nego drago da sklopimo poseban dogovor sa svakim partnerom. Možete provjeriti neke detalje ovde. Molimo Vas trimiteți un e-mail la office@otasync.me.

Molimo provjerite helpdesk našem sajtu gde možete naći sve informacije koje su vam potrebne. Ako ne nađete ono što tražite, samo nam pošaljite novo pitanje.
NAŠ HELPDESK.

Spremni da započnete?

Radite brže, eficientije i fokusirajte se na ono što je važno!

  • Besplatno 14 dana
  • Lako podešavanje uz auto-vodič
  • Lični kontakt za podršku
  • Otkažite bilo kada bez ugovora
  • Kartica neće biti naplaćena