#

Poslovanje neprevăzute

Automatizujte svoj posao vođenja hotela i privatnih smeštaja sa najmodernijim cloud sistemom koji povezuju sectori u vašem poslovanju.

#
Naši verni clienti
i 2000+ obiecte de droguri

Napravljeno za smeštaje svakakvih veličina i oblika

Koja vrstu smeštaja Vi predstavljate?

Rešenje napravljeno za Vas

Poboljšajte produktivnost, sprečite greške i uvećajte zaradu!



Manager de canale

Channel Manager je modul koji Vam omogućava da reclamairate svoj smeštaj na preko 100 online putnih agencija odjednom (cao što su Booking, AirBnB, Expedia, Hoteluri, HomeAway, Trip Advisor etc.) Automatska sinhronizacija, bez rizika od duplih rezervacija!

 

Rezervacioni sistem

Centralni rezervacioni sistem koji omogućava vašim gostima da brzo i jednostavno rezervišu smeštaj putem vašeg veb sajta lor Facebook stranice. Više direktnih rezervacija uz profesionalni rezervacioni system - bez dodatnih troškova ili provizije!

 
# #

Hotel Management Rešenje

Cloud recepcijski sistem koji ubrzava vaše poslovanje, omogućava zaposlenima da efectivije izvršavaju dnevne aktivnosti, a vama da u svakom trenutku imate punu kontrolu.
Prijava/Odjava gostiju, Izrada fiskalnih faktura/ponuda, Domaćinstvo, Izveštaji, Statistike, Analize, Integracije sa pametnim bravama i restoranskim sistemima.. Sve što Vam treba za napredno poslovanje. Bez potrebe za dodatnim sistemima, imamo sve u jednom!

 
Sačuvajte do

40sati

automatizacijom poslovanja
Povećajte zaradu za do

35%

više rezervacija i dodataka
Godišnje sačuvajte do

50 000

korišćenjem samo jednog sistema

Upravljajte svojim objektima sa bilo koje lokacije

Utilizare OTA Sync mobilnu aplicaciju za vođenje smeštaja, praćenje rezervacija i brz pristup svim potrebnim parametrima. Efikasnija control poslovanja na korak od vas!

#

Višejezična i odlično integrisana platforma

Naš sistem je dostupan na 15 svetskih jezika i integrisan sa desetinama popularnih program poput nove digitalne fiscalzacije i prijave gostiju automatski putem eTurista program za online prijavu gosti.

#

Mišljenja naših korisnika

# #

#Zdravo, detaljno sam analizirao servis i ima dosta potencijala. Mnogo mi se sviđaju kalendar și mobilna aplicacija. Tim je od velike pomoći oko podrške i razvijaju nove funkcije izuzetno brzo. Budućnost ove aplicacije može biti svetla!

#
WebmaremmaMenadžer Hotela
# #

#24/7 podrška, velika eficientnost u rešavanju mogućih sumnji i problema. Dobra vrednost za uloženi novac. Potrebno je vrlo malo vremena da se naviknete na aplicaciju. Uprkos tome, ukupno iskustvo je veoma dobro.

#
Tanya M.Vlasnik Smeštaja
# #

#Napokon, jednostavan PMS koji nema milion nepotrebnih fukncija. Fokusiraju se na ono što je važno i odlični su u tome! I podrška je takođe fantastična :)

#
m CălătorindAgencija za Menadžment Smeštaja
# #

#Ova aplicacija će vam pomoći! 🌮 Mobilna aplicacija izgleda i radi odlično! 🌮 Zasnovano na cloud tehnologiji, pa nema potrebe za posebnim hardverom dokle god ima interneta 🌮 Više lokacija (iako nisam sigurna da li je ovo uključeno u cenu?) 🌮 Pristup za tim / više korisnika 🌮 Pristup za tim / više korisnika 🌮 Listă de rezervare 🌮 Kalendarišije pogle booking engine integracije, potrebna je integracija za sistem pristupa zgradi (npr. izdavanje kartičnih ključeva, itd.) 🌮 smtp / zaseban domen 🌮 reklamne kampanje / programi vernosti

#
Michelle RosalesVlasnik Smeštaja
# #

#Odličan proizvod za našu agenciju! Održavamo oko 50 oglasa na AirBnB & Booking i sada ćemo iskoristiti ovo da sinhronizujemo naše oglase i booking engine da postavimo naš sajt. Zajedno sa aplicacijom i subuser funkcijom smo rešili milion problema. :)

#
STR MastersAgencija za Menadžment Smeštaja