#

OTA Naplatni Modul

Naplatite svaku rezervaciju brzo, bezbedno i automatski!

OTA Naplatni modul je u potpunosti integrisani platni procesor koji automatski i u realnom vremenu procesuje sve transakcije uz jedan klik ili potpuno automatski.

#

Trenutne metode plaćanja koje podržavamo i konstantno radimo na dodavanju novih

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#

Dostupni načini plaćanja mogu zavisiti od lokacije na kojoj se nalazite

Naplate su upravo postale mnogo lakše!

Uz jedan klik upravljajte svim transakcijama u Vašem hotelu, brzo i jednostavno.#

U potpunosti integrisan sa Vašim PMS-om

OTA Naplatni modul je brz, lak za korišćenje i u potpunosti integrisan sa OTA Sync PMS-om.

Automatska naplata virtuelnih kartica

Umorni ste od manuelne naplate virtuelnih kartica svakog dana?

Koristeći OTA Naplatni modul, svakoga dana sve Vaše virtuelne kartice biće automatski naplaćene i dobićete finansijski izveštaj automatski svako jutro čime ćete uštedeti Vaše dragoceno vreme i trud.

#
#

Uštedite vreme & Uvećajte profit

Da li uštedom od skoro 10 sati sedmično automatizacijom naplatnog procesa Vaših rezervacija i fokusiranjem na druge krucijalne stvari za to vreme ili tako što ćete moći naplatiti više novca od Vaših korisnika čim rezervišu sigurno ćete uvećati Vaše prihode uz nas.

Sigurnost na koju možete da se oslonite

OTA Naplatni modul je napravljen po najvišim industrijskim sigurnosnim standardima. Svi podaci objekta i gosta su sigurno procesuirani sa automatskim procesom smanjenja rizika od fraud-a, krađe ili ljudske greške.

#

01

PCI DSS sertifikat

Serveri na Microsoft Azure-u i naš platni procesor provajder su u potpunosti PCI/DSS sertifikovani.

02

Tokenizacija

Svi podaci kartice su tokenizovani što znači da nema konkretnih podataka na sajtu OTA Sync-a.

03

Dvostruka enkripcija

Od prve do zadnje karike u nizu, svi podaci su u potpunosti enkriptovani.

04

PSD2 usklađenost

Obrada elektronskih plaćanja prema najvišim regulatornim standardima uz PSD2 usklađenost.

05

Podrška za povraćaj sredstava

Naučite kako spriječiti lažne zahtjeve za storniranjem i dobiti OTA Sync podršku prilikom odbrane zahtjeva.

06

3D Secure Autentikacija

Zaštitite svoje poslovanje od prevare s plaćanjem karticama uz 3D Secure za sve online transakcije.

#
NAKNADE

Bez skrivenih naknada

Želimo biti transparentni - korištenje OTA plaćanja ne iziskuje dodatne troškove. Bit će vam naplaćeno tek nakon svake uspešne transakcije.

OTA Naplatni modul naplaćuje 0.5% naknade za obradu svake uspešne transakcije.

Automatizacija plaćanja

Uklonite ručne greške i oslobodite svoje osoblje ponavljajućeg unosa podataka o kreditnoj kartici. Pametna automatizacija plaćanja omogućuje vam da zaboravite na neugodne razgovore o novcu i da se usredotočite na ono što je stvarno važno: smisleno angažovanje ka gostima.

01

Naplate u jednom kliku

Pokrenite plaćanja jednim klikom – savršeno za iskustvo bez kontakta.

02

Pregled plaćanja

Pogledajte pregled svih aktivnosti plaćanja u realnom vremenu.

03

Detekcija Virtuelne Kartice

Sistem prepoznaje VCC i automatski pokreće proces plaćanja.

04

Izveštaj o naplatama

Pratite plaćanja kako biste bili u toku sa svojim finansijama.

Često postavljena pitanja

Ne, ne postoji naknada za set-up (postavljanje).

Da, OTA Payments automatski naplaćuje virtuelne kreditne kartice sa OTA kanala kao što su Booking.com, Expedia, Hotelbeds ili drugi. Šaljemo vam automatizovane potvrde o plaćanju za sve transakcije ujutru i novac se šalje na Vaš račun u skladu sa dogovorom.

Da, možete, imate dugme u sistemu 'NAPLATI' tako da možete naplatiti bilo koju karticu gosta. Niste u mogućnosti da vidite detalje bilo koje kartice gosta zbog sigurnosti jer su tokenizovane ali ih možete naplatiti kad god vam je potrebno.

Da, možete. Ponekad kada je rezervacija sa besplatnim otkazivanjem bolje je samo predautorizovati karticu nego naplaćivati novac i vraćati ga nazad klijentu ako otkaže u periodu besplatnog otkazivanja. Predautorizacija košta samo 0.2EUR po transakciji.

Novac se zadržava 7 radnih dana, a zatim se šalje ponedeljkom ili četvrtkom svake nedelje, u zavisnosti od toga šta je pre.

Mi naplaćujemo samo 0.5% po transakciji i tu su i troškovi kartičarskih kuća zajedno sa bankarskim naknadama. Sve u svemu bruto transakcijska naknada varira od 2.5%-3.5% u zavisnosti od regiona i tipa kartice koja se naplaćuje.

Da, uspešna plaćanja se automatski beleže pod plaćanjima rezervacije i finansijskim izveštajima. Fakture, kao komercijalni dokumenti, mogu se izdati ručno.

Radimo sa više od 150 zemalja tako da su velike šanse da podržavamo slanje novca u valuti vašeg lokalnog bankovnog računa da bismo izbegli bilo kakve troškove konverzije valuta ili deviznih plaćanja. Pokrivamo sve glavne valute kao što su EUR, USD, GBP pa i čak RSD.

Chargeback-ovi su deo poslovanja, ali mogu biti i vremenski zahtevni za upravljanje – vreme koje nemate. Ako dođe do chargeback-a, bićemo uz vas na svakom koraku da vam pomognemo. Dobićete automatsko obaveštenje o otvorenim sporovima. Odavde ćemo podeliti smernice o tome kako upravljati sporom, komunicirati sa pružaocem plaćanja i pomoći vam da dostavite dokaze dok se ne reši.

Naš sistem kao i Microsoft Azure serveri na kojima se nalazi naš sistem i pružalac usluga payment gateway-a su u potpunosti u skladu sa PCI DSS, 3DSecure. Svi detalji kartica su tokenizovani, što znači da u OTA Sync-u ne postoje "goli" podaci i niko ne može videti stvarne detalje kreditnih kartica gostiju što znači da smo sigurni koliko je to moguće u današnjem svetu.

Molimo koristite naš specijalizovani helpdesk deo web sajta gde ćete pronaći odgovore na gotovo sva vaša pitanja. Ako ne, onda podnesite zahtev za pomoć ili nas kontaktirajte.
NAŠ HELPDESK.

Spremni da započnete?

Radite brže, efikasnije i fokusirajte se na ono što je važno!

  • Besplatno 14 dana
  • Lako podešavanje uz auto-vodič
  • Lični kontakt za podršku
  • Otkažite bilo kada bez ugovora
  • Kartica neće biti naplaćena