OTA Sync Подготовил основные инвестиции фонда TS Ventures, DSI grupe poslovnih anđela и Startup Wise Guys

OTA Sync Подготовил основные инвестиции фонда TS Ventures, DSI grupe poslovnih anđela и Startup Wise Guys

Завещание нам je da vas obavestimo o poslednjoj rundi koje smo zaklučili sa fundom ТС Венчурс i DSI grupe poslovnih андела.

Investiranje u OTA Sync je veoma značajno za rast iplasman softvera u zemlje širom sveta. OTA Sync započeo je sa izradom softvera 2018. yearne i sve do 2020. je rađeno na prikupljanju informacija od klijenata i prilagođavanju softvera da bude pravljen po meri tržišta.U toku 2021. godine privukli smo investicije od evropahnah strane jednog Стартапы Мудрецы и калифорнийского фонда Expert DOJO.

Након пословног успеха у Сербии и Черной Гори, otvorena je nova runda Investicija koju OTA Sync tim planira da uloži u rast na Regionalnim tržištima, kroz edukaciju i promovisanje održivih i modernih tehnologija, kako bi se pozicionirao kao najmodernije i najcompletnije rešenje za upravljanje hotelima i apartment.

U narednom Periodu U Planu je pokretanje programa podrške za sve hotele koje imaju eco sertifikat или se okreću ka održivim izvorima energije. Како je cloud tehnologija eco-friendly, целостная программа ima za cilj beezbeđenje pogodnosti za korishćenje наших и партнерских услуг koje posluju održivo.

С 2020 года OTA Sync broji preko 1500 zadovoljnih korisnika, posluje u 14 zemalja širom sveta, a neki od klijenata izvan granica Balkana nalaze se na Maldivima, Španiji, Portugalu, Meksiku.

Похожие сообщения