#

О компании

Наша миссия je da postanemo vodeći svetski inovator ugostiteljske tehnologije pomažući hotelima i ostalim izdavaocima smeštaja da umnogome poboljšaju svoje poslovne Performanse.

#

Saznajte vše o nama

# #

Наша цена

Идея koja je započela između dva prijatelja, tokom praznika 2018. godine, oblikovana je potrebama tržišta, povratnim informacijama kupaca i timom iz snova koji je bio motivisan da pomogne hotelima i vlasnicima privatnog smelovsvoštaja da poboljne poboljne

OTA Sync je priča o modernim rešenjima za upravljanje objektima sa visoko produktivnim zaposlenima, zadovoljnim gostima i uspešnim menadžerima.

Ono čemu ste se nadali i tražili godinama sada postoji - jednostavno rešenje, a opet moćan alat, koji je jednostavan za korisćenje i flexibilan za prilagođavanje potrebama svakog korisnika. Tim je od prvog dana postavio 3 pravila: najmodernije rešenje i konstantan napredak, besprekorna korisnička podrška i agilan pristup potrebama tržišta.

#

Ostajemo povezani kroz naše zajedničke vrednosti i ciljeve

Formula za efikasnije ugostiteljsko poslovanje je samo nekoliko klikova udaljena od vas.

01

Oнай коджи управля свима

Svaki mogući deo tehnologije koji vam može zatrebati se nalazi u jednom rešenju. Magija или напоран рад нашего времени?

02

Tимски рад

Uz podršku 24/7, tu smo da vam olakšamo put do boljeg poslovanja, većeg prihoda i velikog broja zadovoljnih gostiju.

03

Ali da li može još bolje?

Будите из-за конкуренции. Olakšajte svakodnevne zadatke i pružite potpuno i personalizirano zadovoljstvo svojim gostima.

04

Синхронизация

Синхронизация свега у реального времени без икаквых раджи койе Ви морате урадити. Pripremite se да budete zadivljeni!

Визия и мисия

Првог дана развоя OTA Sync-a imali smo jasnu misiju i viziju koja nam je pomogla da dođemo do ove tačke, i koja će nas voditi u našoj borbi za bolje gostoprimstvo.

  • Наша миссия je da postanemo vodeći svetski inovator ugostiteljske tehnologije pomažući hotelima i ostalim izdavaocima smeštaja da umnogome poboljšaju svoje poslovne Performanse.
  • Наша визия е автоматизирована рецепция где е едина дух заполених да побольшаю искусство гостию и повечаю пословни приход.
#
# #
КАРИХЕРА

Увек у потрази за талантима

Tražimo независимый, preduzetničke люди, otvorene za ideje i žestoko Talovane pojedince koji vole dobre izazove i odrađuju stvari kako treba.

Гостопримство. Редизайн. Сада.

Želite li raditi brže, efikasnije i fokusirati se na ono što je važno?

  • Пробни Период Од 14 Дана
  • Lako Podešavanje Uz Auto-Vodič
  • Особа за личным контактным телефоном
  • Откажите Било Када, Без Уговора
  • Платна Картица Ние Потребна