#

Partneri juaj premium i mikpritjes

Transformoni operacionet tuaja të menaxhimit të hotelit dhe pronës. Përmirësoni produktivitetin e punonjësve dhe rrisni performancën e shitjeve.

10.0 Nga 10 bazuar në 79 komente
I BESUAR NGA MBI 2500 PRONA NË TË GJITHË BOTËN

Zbuloni pse përdoruesit e duan OTA Sync

40 +

tregjet e përfaqësuara

47mins

koha mesatare e hyrjes

55%

rritje mesatare të të ardhurave

1 klikim

për të tarifuar rezervimet

Rritni të ardhurat. Shkurtoni shpenzimet. Performoni më mirë.

Tre arsye për t'u përdorur OTA Sync Sistemi i menaxhimit të pronës

Rregulloni operacionet

Thuaj lamtumirë rradhëve të gjata të tavolinave para dhe përshëndetje efikasitetit me sistemin tonë më të avancuar të menaxhimit të pronës. Thjeshtoni procesin e regjistrimit, zvogëloni dokumentet dhe kënaqini mysafirët tuaj me shërbim më të shpejtë.

Hyrja e shpejtë në bord

Zbatoni pa mundim sistemin tonë të menaxhimit të pronave të bazuara në renë kompjuterike dhe filloni të korrni përfitimet menjëherë. Thuaj lamtumirë proceseve të gjata të konfigurimit dhe përshëndetje operacioneve të thjeshta. Ngritni efikasitetin e hotelit tuaj me integrimin tonë të shpejtë dhe pa probleme.

Rritja e të ardhurave

Rritni potencialin e të ardhurave të hotelit tuaj me sistemin tonë të avancuar të menaxhimit të pronës bazuar në renë kompjuterike. Integroni pa probleme operacionet, optimizoni strategjitë e çmimeve dhe përmirësoni përvojat e mysafirëve për të nxitur një rritje të paparë.

Vlerësime nga klientët tanë

"OTA Sync përfaqëson një platformë superiore cloud të krijuar për menaxhim efikas të hoteleve dhe llojeve të tjera të objekteve akomoduese. Duke u integruar me mbi 100 agjenci online, rezervime direkte pa kosto shtesë dhe një aplikacion celular për menaxhim në lëvizje, kjo zgjidhje premton të rrisë produktivitetin e ekipit, të eliminojë gabimet dhe të rrisë të ardhurat."

Lexoni të gjithë rishikimin

100%

Prenotime direkte të dyfishuara
Alexandra R.

Menaxher i tavolinës së pritjes, HR

“Më parë kam përdorur një PMS në premisë dhe menaxher kanali mbi të. Shpenzimet ishin të larta dhe më duhej të investoja shumë kohë për punonjësit në bord pasi ne kemi një hotel individual. Me OTA Sync Kam kursyer 2 orë për punonjës në ditë dhe dhjetëra mijëra në kosto të panevojshme.”

Lexoni të gjithë rishikimin

60%

Marrëdhëniet më të shpejta të punonjësve
Anthony

Menaxher i shitjeve, ES

“Ne kemi përdorur një PMS të njohur që përdorin pothuajse të gjitha hotelet e mëdha së bashku me një menaxher të njohur kanalesh. Me këtë ne kishim një aplikacion të veçantë Guest Experience dhe disa aplikacione të operacioneve të hotelit. Në total na u desh të ruanim 4 sisteme të ndryshme që shpesh dështonin. Pas negociatave të vështira me menaxherin tonë, OTA Sync ekipi mbërriti në hotelin tonë dhe punonjësit janë aq të kënaqur me të, saqë na duket sikur çdo ditë kemi 4 orë shtesë për t'iu kushtuar gjërave që nuk mund t'i bënim më parë.”

Lexoni të gjithë rishikimin

95%

Vlerësimi i të ftuarve
laura

Menaxheri i Përgjithshëm

“Marrja e vendimit për të kaluar në një sistem tjetër ishte e vështirë për ne. Kur u përpoqëm OTA Sync PMS, e kuptuam se ishte vendimi më i mirë. Një kalendar tepër i thjeshtë me funksione të panumërta të dobishme si Banquet padyshim që e bëri biznesin tonë më të lehtë dhe na solli një rritje prej 20% të të ardhurave në një periudhë të shkurtër kohore. Urime ekipit dhe mbështetjes së klientit, ata janë të shkëlqyer!”

Lexoni të gjithë rishikimin

20%

Më shumë të ardhura në 1 muaj
Nikolla J.

Menaxher i të Ardhurave, RS

Merr më shumë rezervime

Rritni shitjet dhe produktivitetin e tavolinës para me OTA Sync zgjidhje teknologjike e mikpritjes gjithëpërfshirëse.

Integrim pa probleme me OTA-të kryesore

Drejtoni pa mundim procesin e dizajnimit dhe zhvillimit të uebit tuaj me funksionet tona të Menaxherit të Kanalit, Sistemit të Menaxhimit të Pronës, Motorit të Rezervimit ose aplikacionit. Personalizoni miniaplikacionet tona ose përdorni API-në tonë për zgjidhje të personalizuara. Ngritni projektin tuaj me lehtësi. Kontrolloni të gjitha integrimet aktuale përmes tregut tonë.

Biznes hotelerie pa probleme me mjet të fuqishëm teknologjik

Shikoni videot tona të historisë së klientit

Hotel Rajska, Jahorinë

Hotel Aquastar, Kladovo

Hotel Porto Palace, Tivat

Palomar Group, Valencia

Mësoni më shumë me OTA Sync 

Sistemi i Menaxhimit të Pronës për hotelin tuaj

9 Funksionet e Sistemit të Menaxhimit të Pronës për të zgjedhur të duhurin

Marija Glavonjiq

31 May 2024

Si të rrisni të ardhurat e hotelit tuaj?

11 Strategji të provuara për të rritur të ardhurat e hotelit tuaj.

Marija Glavonjiq

23 May 2024

Tërheqja e më shumë rezervimeve direkte

Si të tërheqni më shumë rezervime direkte [10 këshilla ekspertësh].

Marija Glavonjiq

31 May 2024

Duke filluar në AirBnB

Si të filloni në Airbnb dhe çfarë duhet të dini [Udhëzues me qira]

Marija Glavonjiq

20 May 2024

Përmirësimi i përvojës së mysafirëve [Hotele]

Si të përmirësoni përvojën e mysafirëve në hotel në 17 hapa

Marija Glavonjiq

07 May 2024

Rritni të ardhurat tuaja tani!
  • Provë falas 14 ditë

  • Konfigurim i lehtë me udhëzime

  • Menaxher i përkushtuar i llogarisë

  • Anuloni në çdo kohë, pa kontrata

  • Asnjë kartë krediti e nevojshme